Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zszokowana maksymalnie

Nie wyjdę z szoku, nie wyjdę!!!!!

Polecane posty

Gość seweryn 3d race
chyba nie byl az takim idiota zeby miec jednego maila. kilka kont to podstawa podobnie jak kilka starterów:P:classic_cool:

Gość emialianka
facet poznany w necie = w wiekszości przypadków tam siedział od dawna i bedzie siedział az się nie zestarzeje na tyle ze mu palce od klikania zesztywnieja:). Ale to powaga = prawda. jeśli idzie o meila w wyszukiwarkach....echhhhhh ...meile, niki, numery telefonów, gg i tak dalej i tak dalej.... ja wklikałam swoje nazwisko i imę:) z racji pracy w urzędzie i publikacji dokumentów = jestem od wielu lat do znalezienia:) ps. swojego chłopa tez znalazłam w taki sposób na portalu rankowym, zalogował sie często używanym nikiem:)

Gość znajdziesz przeciętnego
współczuję zszokowana. Niestety wybitnie inteligentni, ponadprzeciętni ludzie, na stanowiskach, z wyszukanymi zainteresowaniami są bardzo często dewiantami seksualnymi: zoofilia, pedofilia, wszelkie wyuzdane formy seksu, mające na celu poniżanie partnerki/partnera. Wystarczy sięgnąć do zagadnień z psycholigii. Uważaj na siebie.

Gość a powiedz
w jaką wyszukiwarkę w google???

Gość znajdziesz przeciętnego
można i w google, ja swój wpisałam i wszystkie ogłoszenia na stronach wyskoczyły

Gość hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
ja wpisalam swoje adresy mailowe i nic nie wyskoczylo, mam kilka , koles chyba ma jeden i wszedzie go podaje nie zdajac sobie sprawy jak latwo go znalezc.............

Gość wrrrrrrr.............
Właśnie się dowiedziałam dzięki Twojemu sposobowi że mój facet brał kiedyś sterydy!!!!!!! wrrrr!!!!! a jeśli nadal to robi?? Już ja się kurwa dowiem:/ niech mnie tylko okłamie:/

Gość wrrrrrrr.............
Właśnie się dowiedziałam dzięki Twojemu sposobowi że mój facet brał kiedyś sterydy!!!!!!! wrrrr!!!!! a jeśli nadal to robi?? Już ja się kurwa dowiem:/ niech mnie tylko okłamie:/

Normalnie w google wrzuciłam, sama do końca nie wiem po co no i wyszło.... Cieszę się, że mój sposób się Wam przydał na coś. Dobrze czasem się dowiedzieć kilku nowych rzeczy. Zrozumiałabym gdyby dał ogłoszenia na stronach randkowych, że szuka miłości, flirtu, romasu. To by jeszcze jakoś zmieściło się w normie, ale nie na takich ostrych erotycznych stronach. I wszędzie tylko seks, seks i seks, oralny, analny, grupowy,ostry, ja pierdolę, jakby to było najważniejsze w życiu. Nie mogę zrozumieć jak on się tak przestawić może, bo ze mną to wogóle wszystko po mału, delikatnie....uuuuu, niedobrze mi....

Gość wizazankaaaa
a ile lat ma facet? kurcze ja tez niedawno poznalam kogos w necie i sie wystraszylam po tym co napisalas. spotykamy sie z kims a tak do konca nie wiemy co to za czloweik.

Gość hihihihihhhhhhhhhhh
Ale jaja:D Ja własnie wrzuciłam w wyszukiwarkę login na pocztę mojego chłopaka , który jest zarazem Jego nickiem prawie wszędzie i wiecie co mi wyskoczyło ... ? Aukcja na allegro z pierscionkiem zaręczynowym :D

Gość Apel
Zszokowana, ja też tak zrobiłam i znalezisko bylo też podobne :-o seks grupowy, z 2 kobietami, poszukiwał 16-latki na seks, etc, etc.To było 4 lata temu. Dotyczyło mojego męża, najukochańszego czlowieka pod słońcem. Byliśmy małżeństwem przez 18 lat, 2 dzieci w wieku szkolnym i przedszkolnym. Już z tego wychodzę, rozwiodłam się, ale jeszcze się leczę. Bardzo Ci współczuję.

Gość ej wiecie co
a może to oni - wasi faceci potrzebują leczenia ? Moze powinnyscie im pomoc wyjsc z tego "nałogu" zamiast uciekać.

Gość ajateż
a ja wpisałam email i nic nie wyrzuca.. lipa jakas

Leczenia? Ciekawe jak można wyleczyć z czegoś takiego

Gość ej wiecie co
A od czego sa psycholodzy etc. ? To udowodnione, że istnieje tego typu uzaleznienie.

Gość ej wiecie co
psychologowie*

Gość kjkjkhkhjkhkhjhkj
ja mam 23 lata i juz widzialam ludzi co robia dziwne rzeczy.... czasami sie zastanawiam czy mozna jeszcze znalezc kogos uczciwego i normalnego w dzisiejszych czasach,... nawet moj chlopak z ktorym jestem od 5 lat chyba mnie oszukuje... tak wiec ja juz skonczylam z facetami., wiesz.... mam ich poprostu dosc.... Jasmine

Gość psycholodzy

Gość psycholodzy

Gość kjkjkhkhjkhkhjhkj
ja mam 23 lata i juz widzialam ludzi co robia dziwne rzeczy.... czasami sie zastanawiam czy mozna jeszcze znalezc kogos uczciwego i normalnego w dzisiejszych czasach,... nawet moj chlopak z ktorym jestem od 5 lat chyba mnie oszukuje... tak wiec ja juz skonczylam z facetami., wiesz.... mam ich poprostu dosc.... Jasmine

Gość kljkjjkljklklklkl
kazdy wie ze wpisujac emeail albo imie i nazwisko mozna wiele o danej osobie znalezc...

Gość A ja wpisałam swój
fragment maila - ten do @ (czyli nick) i wyszło mi, że ta osoba jest na randce, na forum o depresji!!!!, kobieta 52 lata szuka przyjaciela..... w sumie trzy różne osoby gdyby ktoś szukał w ten sposób mnie po tym nicku, to ładnie by sobie pomyślał Z żadną z tych osób nie mam nic wspólnego...... :O

Gość A ja wpisałam swój
a kiedy wpisałam całość, to nic nie znalazło Jestem jak kryształ ;)

Gość a to bardzo ciekawe ....
bo właśnie wrzuciłam swoje i mojego męża i ....ZUPEŁNIE NIEC :(

Gość marysia24
uf nic nie znalazlam;) A tak na marginesie to swietny sposob zeby kogos sprawdzic;)Moze nie najlepszy ale zawsze to cos:D A tobie autorko wspolczuje:o

Gość marysia24
uf nic nie znalazlam;) A tak na marginesie to swietny sposob zeby kogos sprawdzic;)Moze nie najlepszy ale zawsze to cos:D A tobie autorko wspolczuje:o

Gość marysia24