Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Asia35

Czy to ciąża???

Polecane posty

Gość wam naprawwdę od razu
zapewne czas pokaże:) a Ty sprawdzałaś wcześniej płeć czy wolałaś do końca nie wiedzieć?

my to juz w 12 tygodniu chcielismy wiedzieć, bo słyszelismy o takich przypadkach!!! na 90% lekarka powiedziała o dziewczynce na usg połówkowym i potem za każdym razem to potwierdzała... a ja i tak do końca nie wierzyłam, dopiero jak zobaczyłam na własne oczy po urodzeniu:)

:D no coś Ty???:D dlaczego nie wierzyłaś? czy to przez intuicję, która podopowiadała Ci, że tobędzie synek?:)

tak dokładnie, zreszta lekarze czasem sie mylą, moja bratowa miała mieć dwóch chłopców, a jak na razie ma w domu dwie dziewuszki:)

no racja:) ale żeby pomylić się w "tę" stronę? chodzi mi o Twoją bratową - dwa razy zobaczyć siusiaka, którego naprawdę nie ma:D to jest dopiero nie lada wyczyn;) bo w drugą stronę, to wiem, że lekarze często się mylą;)

no widzisz, niby pępowina sie podwinęła:) Asia pisała, że jest w ciąży:)

czyli nawet jak dowiem się teraz, 5 marca, jakiej płci jest dziecko, to i tak nie mam żadnej pewności co do niej... no cóż... zobaczymy... co będzie, to będzie, oby tylko maluszek urodził się cały i zdrowy:) dzięki za rozmowę, miło się gawędziło, pozdrawiam:)