Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stokrotna krotka

czy powinnam się niepokić

Polecane posty

Gość stokrotna krotka

od niedawna - 3 miesięcy spotykam się z facetem nie jestem nieufna, nie mam w zwyczaju grzebać w rzeczach itd więc i nie ciekawiło mnie też za bardzo jak wygląda jego konto na naszej klasie czy gronie ale ostatnio z nudów zajrzałam na grono i znalazłam na jego profilu zdjęcia jego ex... na jedym ona sama, na jednym z nim podpisane jako "krewni i znajomi królika" (poza tym ma tam zdjecia 2 kumpli) czy uważacie, że powinnam sie niepokoić?

Gość stokrotna krotka
hm? girls - byłybyście zazdrosne?

Gość no ja bym zapytała
o co tu chodzi??? i kategorycznie miał by to zdjęcie usunąc!!!

Gość no ja bym zapytała

Gość no ja bym zapytała

Gość stokrotna krotka
no ale właśnie - o co może w ogóle chodzić?

Gość to jego musisz zapytać
ale dziwne :o

Gość stokrotna krotka
a wy trzymacie zdjęcia ex na takich portalach? ja chyba bym od razu po rozstaniu skasowała...

Gość wkurzonaaaaa
no i co z tego ze trzyma zdjecia ex!! ma do tego prawo...moze sa przyjaciolmi??! znacie sie dopiero 3 miesiace ....zona nie jestes wiec wyluzuj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość ja bym wykasowala
dla mnie to glupie :/

Gość Ruuullleeezzz
No chyba żartujesz. Pewnie że nie trzymamy. On ją pewnie jeszcze kocha. Zdjęcie jej samej na jego profilu? Mówi samo za siebie. A twojego zdjęcia nie maaa.

Gość Ruuullleeezzz
Wkurzonaaa - idź się wkurzać gdzie indziej, bo sama jesteś wkurzająca, oszołomie jeden. Paszoł won!!!

Gość nie będę się wymądżać
Jasne przyjaciółmi :O a dla mnie to jest jednoznaczne że to jest coś więcej niż przyjaźń :O jak się z kimś rozstaję to oczywiste ze wspólne zdjęcia idą do archiwum... no ew. jakieś grupowe to oki. ale ja i ex na portalu typu nasza klasa :o no sory ale dla mnie to conajmniej dziwne :O

Gość Ruuullleeezzz
Crazy - jasne, Ty też byś była taka tolerancyjna. Łatwo patrzeć z boku, a w sytuację nie umiesz się wczuć.

Gość myszka137
mimo że jesteście 3 miesiące dla niektórych któtko a dla inych nie to nie znaczy że twoj facet ma miec zdjęcie swojej byłej ... to jest nie fer wobec ciebie . ale może zamiast robic mu sceny zapytaj czemu ma jej zdjecie ...

Gość stokrotna krotka
nie rozmawiamy o niej, ale wiem ze zerwali kontakt no i dobra, może dla niego jest jak przyjaciółka po prostu dziwi mnie to ps. do wkurzonej - co Cie tak wkurzylo? znamy sie dluzej, spotykamy sie 3 miesiace, a oni nie sa razem juz ponad pol roku...

Gość zalezy./...
jak jeste czlowiekim zakompleksionym to bedzie ja trzymal zeby sie chwalic ze mial / ma ladna laske mam kolezanke - bedzie miala kolege a wstawi go z podtekstem ze to jej chlopak

Gość czibiuska
co za dziecinada..top ze ludzie sie rozstaja ,nie oznacza ze sie nie znaja

Gość stokrotna krotka
też jestem ładna :/

Gość czibiuska
zaniepokojona? czym? co ma byc to bedzie a zdiecie na klasie niczego nie zmieni:)

Gość czibiuska
zaniepokojona? czym? co ma byc to bedzie a zdiecie na klasie niczego nie zmieni:)

Gość myszka137
ja bym spytala czemu trzyma jej zdjęcie wkońcu nie są razem zwłaszcza że nie wstawił zdjecia z toba a z nia tak .... ale nie dzialaj pochopnie bo w złosci moznea zrobic wiele glupot . na spokojnie zapytaj sie albo ty tez wstaw zdecie swojego bylego i zobaczysz co on na to ...

Gość Ruuullleeezzz
Kurwa jacy wszyscy tolerancyjni :-o:-o:-o:-o

Gość czibiuska
zapomniał nie zapomniał...zna ja wiec na klasie ja ma na tym chyba ten portal polega prawda??

Gość Ruuullleeezzz
czibiuska - nie w znajomych tylko na profilu, kilka zdjęć, w tym na jednym ona sama a na drugim ona z nią. I nie na naszej klasie a na gronie. Czytać nie umiesz?

Gość nie będę się wymądżać
właśnie jacy tolerancyjni :o a nie przychodzi wam do głowy że to może ranić jej uczucia??? gacet jak kocha to powinien tak się zachowywać zeby dak swojej kobiecie poczucie bezpieczeństwa i nie ranić jej!!!

Gość stokrotna krotka
wiem ze niewiele mogę zrobić i wcale nie chcę robic dymu pogadam z nim po prostu, ale ciekawa byłam waszych opinii zaskoczył mnie ten widok - tym bardziej ze nie rozmawiamy o niej i myslalam ze dla niego to juz calkiem przeszlosc moze jak pobedziemy razem dluzej sam to wykasuje, to w sumie byloby najlepsze