Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nielegalna1986

muszę się wyżalić,przytuuulcie mnie plissss

Polecane posty

smutno mi dzisiaj od rana, nie radzę sobie już z moimi uczuciami i emocjami:( dostałam okres,cała czuję się jakaś sztywna,a w dodatku zbiłam w sklepie taką figurkę i musiałam za nią zapłacić i nawet nie miałam siły się z nikim wykłócać (zwykły osioł ze mnie:((a poza tym jestem szaleenczo zazdrosna o mojego faceta i o wszystkie jego byłe i juz tego nie wytrzymuję jak sobie wszystko wyobrażam;((;((doła mam strasznego no cio mam zrobić buuuuuu..........;(;(;(

Gość polecam szampan i truskawki
...jak kocha to Ci przyniesie ;)) WSZYSTKIE JEGO BYŁE??? to ile ich jest???

Gość nie będę się wymądżać
taak jestem za :)) mniam ;)

Gość wkurzonaaaaa
wypij piwko i ci przejdzie

Gość myszka137
a masz powody by byc taka zazdrosna ...ja też jak mam okres to też mam wszystkiego dosyc.

gorąca kompiel, słodka czekolada, kocyk i jakas dobra komedia... niemysl o tej figurce, na okres wez sobie jakas tabletke, mozesz sie napic melisy na uspokojenie.... a ztymi bylymi twojego chłopaka, to nie wiem ocb wiec ci nie pomoge ;] poprostu zajmij sie czyms innym co ci sprawia przyjemność ;] pozdrawiam

Gość dfvvv
przytulam cię i proszę, to kwiatek dla ciebie 🌻 co do figurki, śmiej się z tego, będziesz miała jedno życiowe doświadczenie więcej i na przyszłość nie dasz się tak nabrać (kto wie, może w trudniejszej sytuacji): sprzedawca ma obowiązek tak zabezpieczyć eksponowane przedmioty, żeby przypadkowo nie udało się ich zniszczyć, no ale z drugiej strony musiałabyś się faktycznie wykłócać, to pewnie więc dobrze że było cię stać zapłacić za święty spokój :) (dobrze że nie stało się nic gorszego bo mogo skoro tak źle się czułaś) co do faceta... no to chyba dobrze że miał byłe i na podstawie tego porównania uznał że najlepsza jesteś ty, nie? wolałabyś takiego który bierze pierwszą która zrobi mu łaskę? ;D

Gość przytulam przytulam przytulam
szaleenczo zazdrosna o mojego faceta i o wszystkie jego byłe ???? nie wiem jak to jet u Ciebie ale wydaje mi się ze facet powinien dać Ci poczucie bezpieczeństwa i powinnaś czuć że jesteś jedyna na świecie :(

zobaczyłam na jefo fotce komentarz z jakimś tekstem,czy pamięta wspólne noce:(to od anonima niepodpisanego nawet i teraz nie wiem,czy ktoś to specjalnie napisal,czy to jakas laska?:(on chyba jeszcze tego nie widzial,a ja az sie boje zapytac,zeby nie bylo ze wscibska jestem:(

Gość gresso
To, ze masz okres - to bardzo dobrze - zdrowa jestes :) Zbita figurka - chrzanić! ;) Kazdy kto kocha jest zazdrosny - to normalne byłe to byłe - było i ni ma; teraz jestes TY :) cycyki do góry i do przodu dobrze będzie :classic_cool:

dzięki dziewczyny,jestes kochane:)** to jest straszne,ja po prostu dzisaj czuje,że całe moje zycie jest do bani:(czuję,że mój związek lada dzien sie rozsypie i czuje,że nie podobam sie juz mojemu facetowi:(chociaz jeszcze 2 dni temu czułam,ze jest idealnie:(okres jest straszną rzeczą:(