Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wilijeczka18

Dziewczyny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kiedy miałyście najwcześniej objawy????????????

Polecane posty

czesc ja nie mialam żadnych objawów na poczatku a o tym ze jestem w ciąży dowiedzialam sie w 9 tyg:)

po miesiącu to możliwe ale po 2 tyg to chyba raczej nie ma jeszcze zadnych objawów,ale zdarzaja sie wyjątki także wszystko możliwe:)

Wiesz ja miałam po miesiącu :) myslałam, że dostanę @ ponieważ były identyczne jak na okres.

Gość lokup
ja mialam przed terminem sspodziewanej miesiączki wysypke i stan podgorączkowy,obolale gardlo i badano mnie na sepse!!!!!dostalam silne antybiotyki a za kilka dni okazalo się ze to ciąża . Organizm tak zareagował.Dzidziuś jest już zdrowy i tluściutki :)

Gość hub
ja 2 tyg po...okropnie boalal mnie brzuch do tego tepm ponad 37

Gość hub
mmmyslalam nawet ze mam zaplenie wyrostka robaczkowego , mialam tez okropne skurcze , boalao mnie bardziej niz na @

no takie jak przed okresem to ja tez mialam tzn brzuch bolal i piersi ale pozatym to nic:)

Gość po 2 tyg. powinien być
już jeden z objawów, a mianowicie brak@ ;)

Ja odczuwałam pierwsze objawy juz z tydzień przed planowym terminem miesiączki. Potworne ssanie w żołądku (głód). I jak nigdy nie lubiłam jajecznicy, tak wtedy sie nią objadałam:) Miesiączka oczywiście już się nie pojawiła i test wyszedł pozywanie. Byłam prawie pewna tego wyniku:)