Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość herbata granulowana

Zostawił nas!!!!

Polecane posty

Gość herbata granulowana

Mamy 2,5 letnią córeczkę a obecnie spodziewam się drugiego dziecka. Wszystko było bosko, cudownie. Ufaliśmy sobie i nagle z dnia na dzień zostawił mnie. Powiedział, że nie chce się dalej męczyć, że jest mu źle i nie kocha mnie. Dzieci chce widywać, bo bardzo je kocha, ale na mnie nie może patrzeć. Jak to się stało? Nie dawał żadnych sygnałów. Jesteśmy małżeństwem 4 lata. Kochaliśmy się, szanowaliśmy, ufaliśmy. Zawsze był troskliwy, miły, szanował mnie. Jak ja sobie teraz poradzę... :(

Gość savannah dry
biedna, faceci to swinie bo rozmawiac nie potrafia....A pewnie moznaby bylo tego uniknac dzieki wczesniejszym rozmowom, pewnie duzo zlosci w sobie dlugo nosil. Wspolczuje

Gość lolopa
no wlasnie....jemu nie pasuje to odchodzi....a ty co?zostawisz dzieci i też sobie odejdziesz bo masz dośc? nieeeee.......bo jesteś kobietą .Faceci są wygodni,caly ciężar zostawil na twoich barkach.Domagaj się pomocy w utrzymaniu i wychowywaniu dzieci,bo laski nie robi.Fakt ,że musialo to w nim narasta dlugo,tylko szkoda ,że nie odważyl się na szczerą rozmowe.

Gość lolopa
...zostawic kobietę w ciąży...może jest zwyczajnym tchórzem?A moze musi odpocząc,nabrac dystansu do sprawy?porozmawiaj z nim szczerze ,może jeszcze da się uratowa sytuację.

Gość dowal mu
takie alimenty żeby się z mózgiem nie pozbierał!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość wspolczuje ci .......
badz dzielna i postaraj sie nie zalamywac, a na niego szkoda slow :(

Gość jestem w podobnej
sytuacji.Tez jestem w ciazy jestesmy ze soba 3 lata malzenstwem rok i nie tyle co odszedl ode mnie lae robi to powoli.Coraz czesciej wraca z pracy pozno w nocy podchmielony.Na 200% jestem pewna ze nikogo nie ma nie odwazylby sie ale to jego zachowanie i tak boli.Potem przeprasza kaja sie blaga o wybaczenia ale zabija moja milosc do siebie.Faceci to gnoje:(