jestem deską przegrałam życie 0 Napisano Luty 21, 2008 Bo zawsze i się wydawało, że to pojęcie abstrakcyjne. Ale zaczynam się zastanawiać:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jesteś dziewicą Napisano Luty 21, 2008 za bardzo abstrakcyjne jak dla mnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
atunia 0 Napisano Luty 21, 2008 w przypadku mężczyzny zgodzę się jedynie z określeniem super ego (Freud) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość fffwffffffff Napisano Luty 21, 2008 och, wydaje mi się że w przypadku osobnika płci męskiej - istnieje głównie jego ego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jestem deską przegrałam życie 0 Napisano Luty 21, 2008 Jak to: super ego w przypadku mężczyzn?:O Zawsze mi się wydawało, że to jakiś wymysł. Kobiety też mają ego, sa marudne i obrażalskie. Równouprawnienie istnieje nie tylko w społeczeństwie:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a_dusia Napisano Luty 21, 2008 istnieje - a przkonać się mozna o tym, patrząc na byłego ministra Zbigniewa Ziobro :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wampirzyca30 0 Napisano Luty 21, 2008 Istnieje:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach