Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość exayxy

Czy macie kontakt z eks po kilku latach?

Polecane posty

Gość exayxy

Moj ex pisze do mnie raz na miesiac , dwa i pyta co u mnie i tylko tyle. Odpowiadam mu grzecznie i cisza kolejne 2 meisiace:) W sumie nie rozumiem o co mu chodzi. Jestesmy 2 lata po rozstaniu, on mnie rzucil. Mam nowego faceta . Ma ktos tak?

Gość sentyment111

Gość exayxy
oczywiscie nie wamwiam sobie, ze on mnie kocha itp..pewnie jest ciekawy co u mnie i jakis sentyment ale czy duzo osob tez tak ma jak ja?

Gość pewnie przemyslal
i chce wrocic. szykuje sobie grunt, sprawdza, czy masz kogos innego

to po co mu odpowiadasz, albo rybka albo pipka, zginął w odmętach historii, i po co sobie dupe zawracać

Gość pewnie przemyslal
zgadzam sie z bardzo milym blondynem

Zgadzam się niestety z miłym blondynem. Nie odpisuj mu. Jak cisza, to cisza. 🖐️

Gość żonka123
żadnych kontaktów z ex. Jak się coś kończy to się kończy. Nie ma zmiłuj. Na jakikolwiek "atak" byłego nie reaguję w ogóle.

Gość staszekkk
ja sie nie spotykam z bylymi, nie mam kontaktu, to mogloby zaszkodzic obecnemu zwiazkowi

Gość exayxy
Odpowiadam bo pomimo tego co mi zrobil nie czuje juz zalu. To jest tylko 1 sms ode mnie. On pyta co u mnie, ja odpowiadam. Nie ma spotkan, wydzwaniania, nie ma nic zdroznego. Po rozstaniu widzialam sie z nim tylko 2 razy, potem poprzestalismy. Nie sadze aby szykowal sobie grunt. Wie, ze jestem zareczona, dowiedzial sie ostatnio bo przeciez zapytal co u mnie i tyle.

Gość pewnie przemyslal
to nie odpisuj, bo sie nie odczepi

a ja ze swoim byly mam kontak , czasem na gg zagada co slychac, wszytsko w porzadu, o pogodzie i pierdolach , 3minutowa wymiana zdan i tyle, ale nic o zyciu osobistym, czesc czesc i tyle, neiwiem po co ale tak jest , dziwne coo:))

Gość exayxy
On nie jest upierdliwy. Nie wydzwania, nie neka, napsize jednego esa raz na 2 miesiace , konkretnego, bez wyznan. Zawsze to samo: hewj, co u ciebie, co nowego? I tyle

hehe ja mam dokladnie tak ja Ty swiat jest dziwaczny:)) jego obywatele tez:))

juz nie przesadzajcie. sms raz na miesiac, dwa to jeszcze nie jakies wielkie kontakty. ot znalo sie kogos w przeszlosci i moze milo wspomina to czemu sie grzecznie nie zapytac co slychac? ale to jeszcze zalezy od bylego/bylej i tego w jaki sposob sie rozstaliscie. moj maz utrzymuje telefoniczny kontakt z jedna swoja byla (1, 2 telefony na rok) i mi to nie przeszkadza. lubia sie ale nie potrafili byc ze soba. byli ze soba ponad 10 lat temu i jakos im ten kontakt przetrwal. pytaja sie swoje mamy, rodzenstwo. ja tez mam kontakt z jednym bylym. ot. czasem @ i fotki. jak sie z kims nie rozstalo w klotni to chyba mozna od czasu do czasu sie skontaktowac. ale to moja opinia

ożna utrzymywać kontakt, tylko po co, partner się dowie i będzie mu przykro, albo potraktuje jako pretekst, do dania nogi

Gość ja mam znawet z dwoma
z pierwszym to są tylko rozmowy (2-4 razy w tygodniu) czasem się spotykamy żeby pogadać ale nie często. A z drugim to juz bardziej bezpośredni kontakt :P jakoś nie mogę z niego zrezygnować tak do końca a zyć już się nie da :((