Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość paniJani

seks przed czy po ślubie?

Polecane posty

Gość alfonso morales
Oczywiscie,że tylko po;) Dziewice są dzis w cenie!!!Nawet Wojewódzki przeszedł na ciemna strone mocy i nosi te koszulke virginity....Ustawa o zachowaniu dziewictwa poszła już do sejmuxd

Gość ale ale ale ale
znowu ten sam temat PRZED! Unika się wtedy problemów.

Gość przed slubem
ale kobieta powinna stracic z przyszlym mezem i wyjsc za maz za swojego pierwszego partnera seksualnego

Gość rabatkaa
a ja widziałam ostatnio koło Rotundy w Warszawie ogromniasty plakat tego Virginity z napisem "Strzeż mnie Ojcze" czy coś w tym rodzaju. Nieźle odjechane to jest:P

Gość nigdy przed ślubem
mój burdel nie może tracić klientów, pamiętajcie nigdy przed, a i po ślubie tylko raz na rok, to będę jeździł majbachem. Właściciel burdelu.

Gość Właściciel burdelu
na ogólnopolskim zjeździe właścicieli burdeli powzięto decyzję popierania tak bzdurnych programów virginity, więcej takich głupot a przemysł erotyczny będzie niezagrożony.

Gość oferma
najbardziej lubię teksty o tym że seks przed ślubem bo "trzeba się sprawdzić" bo można "nie pasować do siebie" i przez to będzie rozwód i w ogóle tragedia. :D ja tam się na seksie nie znam ale znam się na statystyce a ta jest nieubłagana i wyraźnie pokazuje że pomimo tego modnego ostatnio "sprawdzania się" liczba rozwodów rośnie jak na drożdżach. no ale jak komuś fakty nie pasują do ideologii to tym gorzej dla faktów.

Gość Właściciel burdelu
jak będziesz wierzył w statystykę to ci chu.j nie stanie statystycznie do końca życia

Gość oferma
martw się o to czy tobie stoi, kmiocie.

Gość metro politanka
Virginity- to była reklama housa, nikt nie przeprowadza akcji na rzecz dziewictwa. Widac jednak, że udało im się osiągnac cel i zwrocic uwage konsumentow, bo na tak kontrowersyjny temat jak dziewictwo i jego zachowanie każdy ma cos do powiedzenia

Gość jovviszkaa
przyznam, że zaskoczyła mnie ta reklama House'a. trochę obserwuję reklamy firm odzieżowych bo mam na ten temat pisać magisterke.ta reklama jest naprawde pozytywnie zakręcona i przyznam, że bardzo niebanalna.

trudno mi powiedziec ale chyba lepiej po gdyż jak wiadomo ludzie twierdzą że sex jest ważny w związku i trzeba się dopasowac ale dlaczego jest tyle rozwodów ?? zdrad ??

Gość ghmjhfjghk
przed czy po.. najlepiej wcale :P

Gość czekoladka 23456
przed przed przed i jeszcze raz przed, a tekst, ze nie mozna wierzyc w teorie, ze mozna nie pasowac do siebie pod wzgledem seksu jest, chyba napisala osoba nigdy nie uprawiajaca seksu :O ja nie wyobrazam sobie meza, ktory seks bedzie chcial raz na miesiac np :| wbaczcie ale rozwiodlabym sie z nim, albo znalazla sobie kochanka :D