Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niekobieta_pytanie retoryczne

brak okresu

Polecane posty

nie wiecie jakie mogą być przyczyny braku okresu ? nie mam już okresu 2 lata w ciąży nie jestem byłam już u wielu ginekologów ale żaden nie może mi pomóc miał ktoś tak? dodam że brałam przez 9 miesiecy depo-provere ostatni zastrzyk wziełam w sierpniu 2006 lekarze na zmiane przepisują mi luteine ale to nic nie daje pomóżcie!!!

Gość badałaś poziom prolaktyny
?

tak jest w normie hormony tarczycy tez w porządku lekarze rozkładają ręce ja też jestem już całkiem załamana w sierpniu przechodziłam operacje szyjki macicy (dysplazja) raz w miesiacu mam bóle jak na okres ale niestety ... nic nie ma!

usg prawidłowe przydatki(jajniki też) na podłożu psychicznym też nie

Gość alussia
o kurde to marnie...:( a bylas u specjalistow?no 2 lata brak okresu to cos musi byc nie tak...

hm, cholera, no to nie mam pomysłu, a pozostałe hormony? najczęsciej podwyższony poziom prolaktyny zaburza cykle, może miec tez na to wpływ nieprawidłowe działanie tarczycy, ale skoro u Ciebie jest to w normie to nie wiem... a monitorowanie miałaś? badanie podstawowych hormonów płciowych? estrogeny? progesteron? LH? może jakaś niedoczynnośc przysadki, na jajnikach na pewno nie ma jakichs cyst?

badania są w porządku reszty hormonów nie oznaczałam tylko progesteron i tsh jajniki są w porządku boje się że któregoś dnia dostanę krwotoku i poprostu umrę lekarze bagatelizują sprawę byłam u endokrynologa ginekologa i wszyscy mowią że badania są w porządku

krwotoku raczej nie dostaniesz :) nie rozumiem dlaczego nie dostałaś skierowania na pozostałe hormony, przecież gdzieś musi leżeć przyczyna

a nie stosowałaś jakiejś drastycznej diety, albo nie miałaś jakchś ostrych syuacji stresowych?

Gość autorkatopiku
nie raczej nie