Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak to jest....

czy to prawda ze jak facet kocha to poczeka z seksem?

Polecane posty

Gość Dusia1979
a sądzisz że dobór ludzi wyznacza tylko ilość partnerów seksualnych? jeśli nie masz nic kobiecie do zaoferowania to smutne.. kobieta, która miała wielu facetów nie będzie cię oceniać w łóżku (tego sie tak naprawdę faceci boją) tyle będzie z tobą, bo jesteś miły, dobry, bla, bla bla.. naprawdę aż tak nie znasz się na kobietach?

Gość Wlasnie ze jest to problem
poza tym dla mnie to taka troche tez hipokryzja jak kobieta najpierw szaleje sobie z jakimis babiarzami, a potem szuka grzecznego chlopca na meza, bo wie, ze ten macho mogl by ja zdradzal i w kazdej chwili moglby porzucic dla innej i nie bylby opiekunczy, a ona juz chce stabilizacji i spokoju

Gość Dusia1979
facet uprawia seks i dlatego kocha kobietę... kobieta uprawia seks bo kocha.. ot taka subtelna róznica :)

Gość Dusia1979
czy hipokryzją jest to, że ktoś chce zmienić swoje życie? nie sądze.. nie widze w tym nic dziwnego.. wielu facetów właśnie tak robi :)

ale kobieta co miala wielu partnerow nie bedzie doceniac moich cech, tylko bedzie oceniac to, ze nie jestem maczo, ze nie mialem wielu kobiet, ze slabo podrywam. po prostu bedzie oceniac to, ze do niej pasuje. mysle, ze dla takiej nie bylbym ciekawy po prostu

co ty możesz zaoferować: nic, bo jesteś cieńki Bolek, ona dużo, ale ty tego nie zrozumiesz , bo jesteś cieńki Bolek

ale to takie troche niesprawiedliwe, ze ona szalala, a ja nie. ze nagle szuka sobie faceta co nie grzeszyl tak jak ona, bo kobiecie latwiej sie chyba zmienic, a facet macho zawsze bedzie mial ciagotki, nawet jak bedzie chcial zerwac z przeszloscia babiarza i kobiety to wiedza

blondyn ty bys pewnie mogl byc z taka kobieta, ale pewnie sam miales wiele babek, wiec do takiej bys pasowal

Gość wolwer
i oto chodzi zeby byly roznice :P

nie wiem, moze i dziewica chce jakiegos babiarza, ale malo ktory prawiczek chce na partnerke zyciowa (podkreslam partnerke zyciowa, bo co innego jesli to ma byc przelotnia przygoda dla rozprawiczenia sie) faceciare

Gość Dusia1979
będzie doceniać twoje liczne cechy, nie tylko penisa.. uwierz mi... i nie mów, ze jest niesprawiedliwe, że ona szalała a ty nie... twój wybór i recepta na życie :) pamietaj, ze tylko krowa nie zmienia poglądów :)

to taka troche smutna wizja ze prawiczek czeka na milosc i w koncu ta milosc zycia przychodzi, ale ta jego milosc jest kobieta, ktora wczesniej sporo chlopow

Gość Dusia1979
no zawsze mozesz szukać całe życie księżniczki z bajki :)

ale to co mam brac pierwsza lepsza? a uwazasz, ze powinienem rozrzeszyc swoje kryterium poszukiwania partnerki? mi sie wydaje, ze kobieta co miala juz pewna przeszlosc by mnie wysmiala, ze jak moglem tyle bez seksu zyc i sama by nie chciala ze mna ciagnac takiej znajomosci

Gość pyszne ciasteczko
moim zdaniem nie zaczyna sie od konca seks powinien byc dopelnieniem uczucia ( zauroczenia, milosci, pozadania, zafascynowania) nie z kazdym mozna to zrobic i nie tak na poczatku trzeba najpierw poznac ta osobe przynajmniej ja tak mysle wiem ze zaraz mnie tutaj bedziecie negowac ale ja potrzebuje czasu aby sie zblizyc do tej osobyi stwierdzic czy mi odpowiada nie mowie tutaj aby czekac latami ale...

jakbym sam mial wiele kobiet to bym szukal sobie kobiety podobnej do mnie, czyli "doswiadczonej" :)

Gość Benia24
No rzeczywiscie mozesz szukac tej ksiezniczki.... z tym, ze prawda jest, ze ich nie ma a jesli w ogole byly to dawno temu wyginely... Nikt nie jest doskonaly...

mimo wszystko wydaje mi sie, ze kobieta co miala wielu partnerow nie potrafilaby we mnie zobaczyc prawdziwego mezczyzny

jest proste rozwiązanie. W nocy na niemieckim kanale Vox reklamuje się fachowiec od robienia plastykowych panienek identycznych jak żywy pierwowzór. Możesz kupić standart, albo za drobną dopłatą np: góra Klalaudia Schifer, a od pasa Naomi Cambel, no tu trochę nietrafione, bo ona obrzezana i nic tam niema, ale np Paris Hilton, na zdjeciach widac że niezła. Kupisz sobie taką zawsze chętna, małomówna, no co dobrze radze.....

13:51 Dusia1979 (j7l@interia.pl) ja mam kilku znajomych facetów, którzy niestety nie mieli kobiety na dłużej.. jedynie przygody - strasznie sfrustrowani (sądzę, że chodzi głównie o napięcie seksualne)... szukają panny "z dobrego domu, dobrze prowadzącej się"... dlatego wciąż sami.. nie chcą rozszerzyć kryterium poszukiwań i niestety - samotni sfrustrowani widzisz dusia, ale im moze po prostu zalezy na wartosciach intelektualnych , moralnych. moze chca zeby kobieta byla wrazliwa, czula, na jakims tam poziomie i z jakimis ambicjami, zasadami, priorytetami w zyciu, sam nie wiem, w kazdym razie, jak mieli przygody, a szukuja cnotki to z lekka hipokryzja

Właśnie że Chłopie masz kompleksy, jak stąd do Paryża!!! Albo jakąś traumę z przeszlości związaną z seksem...

"moim zdaniem nie zaczyna sie od konca seks powinien byc dopelnieniem uczucia ( zauroczenia, milosci, pozadania, zafascynowania)" takie panienki omijam szerokim łukiem :)

Gość nic się nie bój
"takie panienki omijam szerokim łukiem " takie panienki Ciebie szerokim łukeim omijają:) też wolę zacząs od fascynacji niż gimanstyki.

Gość pyszne ciasteczko
takie panienki omijam szerokim łukiem a ja takich beznadziejnych typow jak ty!

jaaaasnnneee bede sie prowadzał z laską nie wiedzieć ile, potem okaże sie, że do siebie nie pasujemy, ale oczywiscie ona oczekuje, że skoro juz penetracja nastąpiła, to ślub ma zapewniony... i jakies skrzywdzone ryczące i histeryzujące baby, będę miał na karku... nic z tego

facet jak kocha to poczeka do ślubu, a potem jak będą mieli po 50 lat, zoną będzie mu wypominać: po coś stary durniu czekał z tym do ślubu, teraz muszę sie obejrzec za sprwanym kochankiem !hahahaha

Gość nic się nie bój
"bede sie prowadzał z laską nie wiedzieć ile, potem okaże sie, że do siebie nie pasujemy, ale oczywiscie ona oczekuje, że skoro juz penetracja nastąpiła, to ślub ma zapewniony... i jakies skrzywdzone ryczące i histeryzujące baby, będę miał na karku... nic z tego" to może napisz, że nie chcesz czekać z seksem miesiącami, ale nie pisz, że seks nie jest następstwem pożądania, fascynacji, zauroczenia druga osobą, bo to dosuć nieprawdziwe. :)teraz rozumiem o cóz Ci chodziło.

Gość pyszne ciasteczko
nie kazda dziewczyna potrafi zaczac od razu od seksu do tego trzeba czasu..zreszta samo przyjdzie w swoim czasie u jednych po mc u innych po 6 mc ... i zadnaz tych opcji nie jest zla....jak komus zalezy tylko na seksie to taka co da po 6 mc rzuci wtwdy wiadomo na czym zalezalo takiemu typkowi

ja to zaczynam zawsze od dziewczyn stojących przy drodze. seks płatny - znaczy sie one mi płacą 150 zeta od pukniecia - Niebawem dojdzie do tego, ze zaczne wybierac i grymasić. Gruby i oblesny jestem wiec każda na mnie poleci. No nie?