Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak to jest....

czy to prawda ze jak facet kocha to poczeka z seksem?

Polecane posty

"Roma nie jestem lwem jestem kotka z nefrytu" kociczka, może..:D,ale ryczysz jak wszyscy w tym stadzie:D

Gość kobiety ktore szybko ida do
poznalem kiedys sliczna dziewice i byl to praktycznie moj ideal, ale ona nie chciala za bardzo ze mna brnac w nic, powiedziala mi, ze dla niej jestem zwyklym podrywaczem

Roma, może... bo nie znosze w sumie hipokryzji, zaklamania i świętoszkowatości... Kazdy robi jak chce, ale trzeba sie liczyć z realiami. Chcą, niech czekają. Ale powiem jedno.. jak kobieta chce czekać z seksem iles miesiecy lub do slubu to cos jest nie tak.

"jak kobieta chce czekać z seksem iles miesiecy lub do slubu to cos jest nie tak. " ten wątek "czekania" był juz setki razy wałkowany. Powody jakies tu ludzie podawali. pewnie są różne. począwszy od jakichś dziwnych manipulacji po wartości religijne itd. co nie zmienia właśnie faktu, że to sprawa wciąż indywidualna po prostu. a kolega szukający bez przebiegu aż się prosi o nalot, to jasne:D i tego własnie nie kumam:)jakaś forma masochizmu czy co.

kobiety ktore szybko ida do mam takie pytanko kontrolne... a te wszystkie kobiety, które spotykasz... te atrakcyjne itp... gdzie je poznajesz? Mam taką rade - gdy następnym razem bedziesz na randce i laska zacznie sie do Ciebie dobierać, schyl sie pod biurko i wciśnij guzik "power", lub "reset" i spradz, czy one nie znikną!

bo tak naprawde jestem bardzo nieszczesliwy ze juz od dawna nie potrafie sie zakochac w zadnej :( i czuje sie samotny

komiczne. roznie. uczelnia, tez praca, imprezy, jakies wyjazdy czasem na wakacjach, przez znajomych, przez internet nigdy nikogo nie szukalem

zapisz się do chóru kościelnego, tam wszystkie kobiety twierdzą, że mają zasady :P

chodzisz na imprezy? czy imprezą nazywasz spotkanie na którym Twoja grupa terapeutyczna spotyka sie z lekarzem prowadzącym???

nie jestem osoba wierzaca. moze sproboje np. przygodnego seksu, wtedy juz nie bede mogl tak rygorystycznie patrzec na kobiety pod wzgledem przeszlosci

jesli ci o to komiczne chodzi to powiem ci, ze jezdze na tzw. vixy

"jesli ci o to komiczne chodzi to powiem ci, ze jezdze na tzw. vixy" to jakies takie ćpuńskie imprezki techno???

wyraziłam sie precyzyjnie : TWIERDZĄ :P:P:P a takie nie z oazy to niby oziębłe? normalnie foch :D:D:D:D

ale laski z oaz itp. sa brzydkie. zgadles, kocham techno, mozna powiedziec, ze jestem dresiarzem, studiuje pracuje, jestem uczciwy i spokojny, ale lubie ten styl, te imprezy, tuning i nie widze w tym nic zlego

Gość komiczne znowu nadaje
:D

czy w ogole mozna poznac atrakcyjna kobiete po 20-stce ktora nie miala przygody i miala tylko jednego partnera? ja takiej nie poznalem

Gość a jesli dziewczyna
kobiety ktore szybko ida do ale jestes facet zalosny :o

"a takie nie z oazy to niby oziębłe? normalnie foch" nie wiem, nie wiem - moze chcesz mi coś udowodnić, do czegoś przekonać? :P:P i co komiczne nadaje? :P

czemu zalosny? mowie przynajmniej szczera prawde o sobie. jestem dresiarzem, a cpac cpalem, ale z umiarem, a obecnie tego nie robie juz od dawna

komiczne : nooo....jakiś mało spostrzegawczy jesteś, przecież podrywam Cię brutalnie :P:P:P Tylko niestety, na kafe nie mam możliwości poprzekazywania rozmaitych rzeczy niewerbalnie :P

Gość a jesli dziewczyna
no to ja sie nie dziwie, ze nie mozesz normalnej dziewczyny znalezc. zanda normalna i moralna nie poleci na dresiarza :O

jestem porzadny, nie kradne, nie bije sie, jestem raczej spokojny i nie zaliczam panienek. a to, ze ubieram sie tak jak ubieram, slucham takiej muzyki i chodze na takie imprezy to nie ma nic do tego. pracuje, studiuje i uczciwie zyje

no to jesli kochasz techno, to pewnie lecisz ciągle na jakichś pixach i dlatego masz taki zryty beret :P ja tuning tez lubie, nawet praktykuje go całkiem aktywnie :P kyyrenko - czekam na to foto... :P obiecuje wzajemnosć :P

obecnie nie cpam, pixy zjadlem kilka razy w zyciu

wiesz kobiety z ktorym miedzy mna a nimi cos tam niby iskrzylo to nie byly zadne tepe wiesniary z remiz. madre, inteligentne, obyte, z klasa, zadbane, z blyskiem w oku, ale najwyrazniej za bardzo lubily seks, bo mialy tych kilku partnerow...

Gość a jesli dziewczyna
no i oprocz tego wszytskiego gadasz jak desperat :D