Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 8i987o90

Czy zaprosilibyscie do swojego domu obcokjajowca poznannego przez neta?

Polecane posty

Gość 8i987o90

Pytanie jak w tamacie...

Gość 8i987o90
obcokrajowca:D;) mala pomylka

Gość taka sobie calkiem ja
a co masz problem? czy statystyki robisz ;>

Gość halo jestes
ale co na kawe, na noc? czy jak? jesli to pierwsze spotkanie, to kawa na miescie a pozatym sa hotele, motele itp

Gość 8i987o90
To naprawde mily chlopak, ma na imie mahomed i chce zebym zostala jego zona...to jak zaprosic go?

Gość sesssssyjka zakonczona
ja co prawda nie zapraszalam ale odwiedzałam takowego ;> troche strachu bylo ale okazalo sie, ze nie bylo sie czego obawiac :D bylismy razem pozniej 4 lata.. ale kolezanka zaprosila do siebie Francuza i tez jej nie zarąbal maczetą. jak masz zaufanie, intuicje i troche go wybadałas na rozne okolicznosci to zapraszaj :] chyba, ze to jakis tajemniczy don pedro o ktorym nie wiesz praktycznie nic.. to bym sie bala

Gość 8i987o90
zadne mohamady ani albance ani inne dziwne pakistany;) nie boje sie go. widzialam go na kamerce, na zdjeciach i jesli bylby zdolny do zrobienia mi czegos zlego to rownie dobrze papiez benedykt moglby byc seryjnym morderca;)

Jak Mahomed to zapraszaj koniecznie nie zwlekaj zycie masz jedno, z pewnoscia bedziesz z nim bajecznie szczesliwa!!!

Jakiej narodowosci ?

Gość kiedys mialam podobna sytuacje
Moj chlopak ma kolege z ktorym znaja sie tylko przez neta i ten kolega zaprosil nas do siebie. Ja nie chcialam nocowac u tego goscia z kilku powodow. Po 1 zupelnie obcy czlowiek, po 2 male mieszkanie mieszka z rodzicami i w ten sam weekend miala jeszcze przyjechac jego dziewczyna z innego miasta. Chcialam, zebysmy wynajeli jakis pokoj w akademiku hostelu czy gdziekolwiek w jego miescie, ale chlopak stwierdzil ze jak zwykle robie problemy z niczego, no i w koncu wyszlo tak, ze wcale nie pojechalismy. To bylo dawno, ale teraz mi sie przypomnialo jak zobaczylam ten topik. Serio myslicie, ze robilam z igly widly??

Gość 8i987o90
narodowosc wegierska;)

Gość halo jestes
ja mimo wszystko nie ryzykowalabym. intuicja to nie wszsytko a poznanie kogos przez kamerke to takie poznanie ..guzik warte.. oczywiscie nie chce cie straszyc ze on cie zabije albo zrobi ci krzywde, nie musi tak byc..ale odrobina rozsadku jeszcze nikomu nie zaszkodziła. strzezonego ....

Gość 8i987o90
A jakiego ma fajnego ciemnego wacka moj hunguś, pokazywal mi na kamerce mniam...

Gość 8i987o90
tak na niego mowie, ładnie?? Hungusiu ty moj

Kto nie ryzykuje ten nie ma....ale mozna rzec tez o takich znajomosciach " w ciemno" kto ryzykuje ten ziemie gryzie potem :D...Koło fortuny wybor nalezy do Ciebie

Gość 8i987o90
wiem,ze pracuje w organizacji katolickiej . widzialam zdjecia z tych spotkan/wyjazdow wiec jak on jest seryjnym.... to ja watpie we wszytsko;)

A ja jestem nominowana do Oscara :D...już sie nie moge doczekac gali ;>

Gość halo jestes
to ze pracuje w organizacji katolickiej jeszcze o niczym nie swiadczy. zadalas pytanie, czy zaprosilibysmy...wiekoszc odpwoiedzi skladnia sie ku NIE, ale odnosze wrazenie, ze probujesz nas i siebie przekonac do tego ze jednak powinnas, ze to nie jest zly człowiek. Odpowiedz sobie sama na pytanie jak dobrze go znasz, ile o nim wiesz, wiesz gdzie mieszka, jak sie nazywa, czy byl karany itp. Mimo wszystko, pierwsze spotkanie - nie zaprosilabym go do domu.

Gość 8i987o90
Sama juz nie wiem. Znam imie, nazwisko, adres; przez ponad rok piszemy do siebie praktycznie dzien w dzien. Nie wiem, czy mozliwe jest,zeby ktos sie tak kamuflowal? W ogole on jest niepelnosprawny

Gość halo jestes
ja Ci powiem tak. Rozmawialam z facetem przez neta 2 lata. Polak, dzielila nas odleglosc 470km. Moglam go zaprosic do domu bo to jednak kawal drogi. Ale nie, spotkalismy sie w polowie drogi o porze dnia kiedy bylo jeszcze widno. I tez wiedzialam jak sie nazywa, gdzie mieszka itp. mimo wszystko zachowalam srodki ostroznosci i Tobie tez radze. Niby sie wydaje ze zna sie czlowieka ale to tylko net. Mozna sie kamuflować. Nie badz zbyt ufna.

Gość vsdvsdv
Nikogo kogo bym znała tylko przez net nie zaprosiłabym do domu.

Gość dziewczyno
zabieraj rece od arabow. oni kochaja polki, bo one ida z nimi do lozka. dla nich wszystkie pl sa latwe. on chce sie z toba ozenic!!! haha bardzo smieszne, oni to mowia wszystkim!!! zrobisz jak bedziesz chciala, ale UWAZAJ!!!! ja nie radze go do domu zapraszac, chyba ze masz ochote na sex z nieznajomym i pozniej spadaj...

Gość dziewczyno
samo imie mowi za siebie!!! mohamed-arab, jaki tam wegier. a poza tym tylko 10% arabow jest chrzescijanami, wiec ja radzilabym sie zastanowic. Polki dla takich to latwy kasek...