Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Maminka 75

Zakupy-hity i kity

Polecane posty

Gość góraaaaaaa
nikt już niczego nie dopisze???????

zgadzam sie co do hitu fotelik asamochodewgo ja mam bebecar, super z funkcją bujanaia, zaoszczędziłam na bujaczku ;) a co do skarpetek to na moją córkę ne 0-3 były za duże ;)

i dl amni eoilatun ( balneum) hicior... kąpiej ja jak tylko ma ciut suchą skórę i jak ręka odjął.. i co do ubranek cherokee tez sie zgadzam... a moze buciki jakies polecicie ?? takie do nauki chodzenia, w miare lekkie łatwo zakładane, ale takie żeby dzieco nie zdjęło

No to już wiem że biustonosze Canpol i Tufi sa do bani, a dobry ew. z C&A. Macie jeszcze jakieś typy co do staników? Ja na razie kupiłam Mizet i nie jestem zadowolona - jest mało elastyczny i o ile miseczka jest ok, to to pod spodem (takie w kształcie "A") jest cholernie ciasne i sztywne, no i w ogóle cały stanik jest jakiś taki że latem to bym sobie cały biust odparzyła :o O takim piszę: http://www.allegro.pl/item310017422_bezszwowy_dla_karmiacej_bialy_czarny_bez_80d.html Na zdjęciu wygląda na cienki i elastyczny, ale wierzcie mi- wcale taki nie jest!

ja polecam staniki bawelniane Marks&Spencer.Podobno w Polsce sa juz sklepy. nosze je caly okres karmienia, nie sa specjalne, ale tak dobrze sie odchylaja i swietnie trzymaja wkladki polecam goraco karuzelke fisher price z rybkami, sz\umi jak suszarka, rybki kolorowe, mala godzinami na nia sie gapi i gada z rybkami a ja mam wolne oilatum-bezkonkurencyjne bujaczek z wibracja- ratowal nas jak byly kolki,mala sie uspokajala w nim esputicon na kolki

ja mam stanik george, ale tez by ci sie nie psodobał, bo jest nie bawełniany, ale taki sztuczny materiał... ja kupowałam polskiej firmy hmmm... nie pamietam, ale do tej pory nie spotkałam fajnego stanika do karmienia w którym biust ładnie wygląda i jest on wygodny no i ma duuuzy rozmiar (75 J )

właśnie uwage oglądam... normalnei tehu kolesieoi to bym chuja ucięła i do gardła wpychała az by zdechl :( 😡 z reszta matka nie lepsza...

Gość o Boże ......
też mnie krew zalała po oglądnieciu dzisiejszej UWAGI w TVN. sorry , ale tylko kara śmierci , wyrwać chwasta ! Moje HITY : wózek Quinny pogrzewacz MUM sterylizator i urządzenie do gotowania na parze takie 2 w 1 z NUKa krzesełko do karmienia Fisher Price Rainforest pchacz Fisher Price butelki Avent butelki i smoczki NUK odciągacz ręczny Medela wkładki laktacyjne NUK zestaw gumowych szczoteczek NUK karuzelka misie Fisher Price moja pierwsza toaleta Fisher Price pampersy husteczki HIPPa cała kosmetyczna seria dla niemowląt Weleda Calendula Balneum Hermal Plus Sab Simplex zawiesina na kolki SVR Xerial Capilare na ciemieniuchę CUDO, pomógł natychmiast ! Alantan Plus herbatka HIPPa na przeziębienie kaszki Nestle szczególnie 8 zbóż frida ciuszka C&A , Zara i Cocodrillo papućki i sandałki Robeez KITY : maxi cosi cabrio- wystarczyło tylko na 9 miesięcy seria Penaten i J&J = mega uczulenie ! maty edukacyjne - sa tylko na chwilke kaszki Bobovita = sam cukier soki Bobovita = bez smaku wanienka anatomiczna Prima Baby - nieporozumienie Sudocrem i Linomag grzebien i szczotka Baby Ono kaftaniki i spiochy - mega niewygodne niekapki jak sobie cos przypomne to dopiszę pozdrawiam wszystkie mamusie :)

No to i ja dołożę swoje 3 grosze :D HITY: -kosmetyki: Linomag, Balneum Hermal, chusteczki Nivea Sensitive. -pieluszki: Huggies SuperFlex. -ubranka: C&A! -karmienie: laktator Avent ISIS, butelki NUK, smoczki NUK, kubeczek do karmienia Medeli, sztućce BabyOno (te najtańsze - zestaw widelec+łyżka+nożyk za 5zł), pojemniczki na żywność Tommee Tippee. -żywność: soczki 100% Gerber, zwykła kaszka ryżowa bez niczego z BoboVity. -zabawki: mata edukacyjna, zawieszka - króliczek z dzwoneczkiem Tiny Love, książeczki, grzechotki z materiału. -wózek: Mikado Ox-Ford za komfort dziecka. -pieluszki flanelowe i tetrowe. -przewijak, ochraniacz do łóżeczka. KITY: -kosmetyki: oliwka, chusteczki zapachowe, mydło. -pieluszki: Pampers, -ubranka: Zara Kids -karmienie: smoczki Avent. -żywność: kaszki smakowe BoboVity, soczki BoboVity (jakieś takie sztuczne w smaku są), zupki BoboVity (być może innych firm są równie ohydne - po BoboVicie bałam się próbować), -zabawki: karuzelka -wózek Mikado Ox-Ford - za zajmowanie dużej ilości miejsca.

Gość mamaija -
to moze tabela :-) tu tabela pieluszek jednorazowych dalej piszcie inne tabele bedzie latwiej znalezc najleprze produkty:-) i stawiajcie plusy i minusy przy waszych typach :-) pieluszki: plusy (+) pampers ---- + huggies ---- DADA ---- Rosman ----

Hity: - Pieluszki huggies premium i fioletowe tesco - stosujemy na zmianę - laktator, butelki, smoczki i gryzaki Tomee tippee - podkłady jednorazowe - wkladki laktacyjne bella - super i tańsze od innych - chusteczki \'dzidzius\' i nivea - kremy na każda pogodę i do pupy nivea - oilatum do kąpieli - wanienka z ikei - wózek casualplay s4z gondola play moon i fotelikiem baby zero - rewelacja! - leżaczek - bujaczek chicco - ubranka cherokee z tesco - nose frida - woda morska do noska - parafina zamiast oliwki np na cieieniuche - patyczki kosmetyczne do przemywania pępka Kity - pieluszki i chusteczki pampers - strasznie perfumowane, chusteczki małe i suche - rożek - uzyty raz - gaziki do przemywania pępka! - chusta bebelulu - niestety mały wrzeszczy jak tylko się z w niej znajdzie.. tyle na razie, generalie z większości kupionych rzeczy jestem zadowolona

Gość marlut
hity; -ubranka z tesco -cheroke,chyba tak się pisze>i tescowe np.bodziaki 7 par za 28 zł.bawełna,dobrze się pierze,nie zmienia formy po praniu.SUPER!!!!!!!!!! -husteczki z biedronki -dada. -pieluszki z biedronki dada.-krem do tearzy hipp. -mąka ziemniaczana zamiast pudru. kity: -pampersy -husteczki z rossmana. -proszek lovela -body kopertowe -body zapinane na ukos na jednej nóżce -rożek -śpiworek

temat wzgledny bo kazdemu pasuje co innego :) ale niektore rzeczy sa autentycznie do bani jak np. foczka do kapieli i ubranka zapinane z tylu :)

hmm kupilam foczke taka plastikowa jak mala miala ze 4 miesiace i uzywam jej do dzis bo malej sie wygodnie na niej lezy... uwazam ze jest super i u mnie sie dobrze sprawdza. szkoda tylko ze nie mialam jej od poczatku i sie meczylam z kąpaniem jedną reka... ale mowie o takiej foczce http://www.allegro.pl/item340684306__foczka_fotelik_do_kapieli_do_wanny_.html a nie o lezaczku kapielowym dla mnie startą pieniedzy bylo kupowanie termometru do kąpieli... korzystalam z niego moze 3 razy... duzo wygodniej mi bylo sprawdzac temperature wody reka :)

Ja z chęcią polecę wam doskonałe biustonosze do karmienia. Szczególnie jeśli macie duży biust tak jak i Ja:-) Ja mam na razie tylko 1 biustonosz ale wkrótce zamówię więcej - sa tak piękne na żywo, że nie sposób im się oprzeć:-D Fotki nie oddają ich piękna. Ale zrobiłam reklamę:-D Bo nie wiem jak wy ale mi już obrzydły wszystkie ohydne stanikowe paskudztwa, które można kupić w każdym sklepie z bielizną. Ale te...... http://melissa.nazwa.pl/melissa/kolekcja/dla_karmiacych.php Miłego oglądania:-D

moim najwiekszym i najdrozszym kitem byl fotelik do karmienia chicco poly 2in1 czy cos takiego. najpierw go chcialam baaaardzo ale jak zagoscil u nas w domu - kupa plastiku, nieporeczne, wieeeeeelkie, ciezkie do przesuniecia (suuuuper bezpieczne...) ogolnie do du.... teraz chcialabym baaardzo taki maly drewniany, ale za pozno, trulam mezowi pupe dlugo o ten fotelik, gdyby wiedzial jak go nienawidze!

hit: -pieluszki huggies premium :u nas o wiele lepsze niz pampersy, pampersa przeciekaly i wciaz bylo siku i kupka na plecach:/ w huggieskach to sie nie zdarza,no moze czasem:) -poduszka do karmienia (dostalam od szwagierki,ale sprawdza sie w 100%) -lezaczek bujaczek z Fischer Price (taki kolorowy) - rewelacja, mala go uwielbia, lubi sie w nim bawic i lezec, a ja moge ja spokojnie przeniesc do kuchni i np. robic obiad:) -z zabawek moja Zuzia uwielbia zwykla kostke taka ceratkowa z Canpola,dalam za nia 4 zl a sie nia bawi caly czas....potem bede ja wrzucac do kapieli:) Kit: -ubranka zapinane na pleckach, nie lubie ich bo sie ciezko zapina -

MaMani to fajnie jak dziecko lubi foczke, u mnie nei wchodzi w gre bo maly uwielbia plywac i lezec w wanience, teraz juz w normalnej wannie, nie lubi sie o cos obijac ani dotykac w wodzie :) jestes pierwsza osoba u ktorej ta foczka sie sprawdza jak na razie znam tylko podobne opinei co ja mam, ale widocznie zalezy od dziecka :) a do hitow moge jeszcze dorzucic kostke eduk szecsian z firmy Simba - idealna dla maluszka, ma i lusterko i gryzaki i grzechotke i pokretlo, kolorowa, przestrzenna po prostu super:) lezaczek fisher price tez polecam:)

Przy mojej dwójce Hity pieluchy Pampers i osttnio przekonałam się do Huggies z Kubusiem chusteczki Nivea Soft wanienka ze stelażem - ostatnio w szpitalu korzystaliśmy z tej z Ikea dzieci mają pół roku i było ok przynajmniej nie trzeba tyle wody lać:) body- gdybym wiedziała wcześniej kupiłabym tylko body -Cocodrillo, H&m cool club ze Smyka Next czy C&A, nie markowe do wyrzucenia po jednym praniu leżaczki Fisher Price do 18kg karuzelka Fisher Price z miękkimi pluszakami w ostrych barwach książeczka edukacyjna i wszystkie do kąpieli mata edukacyjna - kolorwa z zabawkami przywieszonymi w jednym rzędzie sudocrem kocyki drewex ze zwierzątkami Pogrzewacz!!!! przy karmieniu butlą Kity termometr Braun - masakra Huggies Classic chusteczki Pampers babyfresh ( sensitive mogą być)i wszystkie inne oprócz Nivea rożek - teraz służy jako podkładka do wózka albo przykrywam nim dzieci w wózku mata miękka do przewijania - po pół roku użytkowania dwójki w strzępach bluzki zapinane z tyłu i koszulki w zimie

acha dodam Frida suuuuper skarpetki z grzechotkami na końcu w rózne głowy zwierzaczków(ale taie porządne) dzieciaki uwielbiają się nimi bawić a jako kit skarpetki dla maluchów 0-6 miesięcy zwykle po pierwszym nie ma na co zakładać lepiej od razu kupić większe

Do bziczka-zlew jest the best. Niw wpadłabym na to, a teraz to już się nie sprawdzi bo moja córcia ma 7 miesięcy i jest jak zywe srebro. Ale natchnęłaś mnie na nowy temacik-niekonwencjonalne porady, czyli jak miec dziecko, byc mamą na 6 i nie zwariować (ja mam 2 i czasami jestem u kresu, więc takie wypróbowane rady mam są super). Nowy hit dla próbujących pierwszych kroczków-antypoślizgowe skarpety z solidną porcją gumy - niemiecka firma, niestety nazwy nie pamietam.

Gość upppppp
hej Mamy :) piszcie, to się bardzo przydaje przy kompletowaniu wyprawki!