Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prawojazdy

ILE KOSZTUJE PRAWO JAZDY ????

Polecane posty

Gość prawojazdy

Gość mmnnkk
1300zl bez opłat egzaminacyjnych

Gość hejze
ciezka sprawa bo w zalozeniu ze zdasz za 1wszym razem to ok 1000-1300zl ale nie licz na to bo prawo jazdy to teraz zloty interes i zdaje za pierwszym podejsciem tylko co 5ta osoba

Gość prawojazdy
slyszalam ze są róznice w cenie w roznych regionach Polski??

Gość hejze
wszedzie jest podobnie

Gość prawojazdy
a opłaty egzaminacyjne to z jaką kwotą muszę się liczyc?

Gość 137
zł za 3 egzaminy tzn teoria i praktyka w podlaskim

Gość 137
za dwa egzaminy oczywiscie :O

Łódź - egazmin praktyczny - 114 zł teoretyczny - ok 30 zł kurs 1000 - 1400 zł godzina doszkalająca - 30-45 zł.

Gość prawojazdy
a woj.śląskie ktoś wie??

Ja za kurs płaciłam 800 zł (bo była promocja dla uczniów i studentów) do tego 70 zł badania lekarskie, 144 zł egzamin i 70 zł odebranie prawa jazdy :]

Gość jasny gwint
jesli masz w planach to rob jak najszybciej bo bedzie jeszcze trudniej, nie ukrywajmy ze w polsce prawko to kwitnacy wiznes dla wordów

ja za swoj kurs place 1150zl lekarz 50zl egzamin wszystko razem chyba 130zl wykupienie dodatkowej godziny to 30-35zl

Gość prawojazdy
tez studentka jestem moze się zalapię na promocję ;) czyli 2000 spokojnie muszę liczyc tak? :O

Zależy w jakim mieście i zależy ile razy będziesz podchodzić do egzaminu. Ja zamknęłam się w 1100 zł, ale trafiłam na świetną promocję i zdałam za pierwszym razem. Teraz jest pełno nauk jazdy, każda prześciga się w promocjach, żeby zdobyć jak najwięcej klientów. Poszukaj i na pewno znajdziesz jakąś tanią i dobrą ;)

no co najmniej :) u mnie 2000 wychodzi teraz - 2 podejście do egzaminu, jak się nie uda to jeszcze więcej wyjdzie :( drogi to interes :)

albo i wiecej moja siostra niby umie jezdzic samochodem, kazdy egzaminator jej mowi ze umie ladnie jezdzic ale niestety tym razem nie zda:o ona bedzie podchodzic juz piaty raz...

u mnie w miescie najtaniej oglaszaj sie jedne facet - 900zl kolezanka poszla zapisala sie i facet zwinal interes a kolezanka do tej pory ani nie miala jazdy ani pieniedzy nie widzi:o kolezanki chlopak ze szkoly tez sie tam zapisal, jego jazda wygladala tak ze ejchac do przedszkola po dzieci faceta, i koniec jazdy facet wpisywal godzine jazdy a tak naprawde jezdzilo sie 30, 35minut dlatego ja nie wierzylabym za bardzo jak tak tanio jest u mnie normalnie kosztuje zawsze ok. 1200zl a jak ktos ma ponizej 1000, to jest wtedy podejrzane

Gość ja jestem ze slaska
i wlasnie zdaje prawko;/ niestey juz 3 podejscie bedzie...a oblali mnie doslowie za nic...no jak juz kilka osob wpsominalo to zloty interes:P;p za kurs 1200 lekarz 50 mat do nauki 30zl dodatkowe jazdy 1h ok 35zl egzmain praktycnzy 112zl teroia 20 a jakie miasto?:>

u mnie koszalin:) siostra ostatnio zdawala i wiecie gdzie ja facet oblal? bo byla na malej uliczce i chciala wjechac w glowna ulice, i czekala az wszystkie samochody przejada, czekala moze z 2 minuty, i przejechaly samochody i dalej jechal pomalu jakis maly samochod to siiostra uznala ze zdazy wjechac, i zdazylaby, bo wjechala juz na ulice, nie wymusila pierwszenstwa a koles jej po hamulcach dal i mowi ze stanowi zagrozenie:o siostra bedzie sie odwolywac bo egzaminatorzy przesadzaja

Za materiały do nauki musiałaś płacić dodatkowo???? W moim regionie w każdej szkole takie materiały dostaje się za darmo. Jestem z okolic Jeleniej Góry, woj.dolnośląskie

Gość prawojazdy
KATOWICE - mozecie polecic jakiś sprawdzony kurs??

Nie zgadzam się z fajna madchen że jak ktoś ma tanio to od razu lipnie. Ja jestem baaaaardzo zadowolona, miły instruktor, fachowa pomoc, zdarzało się tak że jeździłam 2,5 godz. a on odliczał tylko jako 2 godz. To zależy na kogo się trafi, nie ma co uogólniać.

Gość ja jestem ze slaska
no ja musialam zaplacici niestety;/ wiem ze wiekszosc ludiz dodatje je za darmo;/ ja zdaje w tycach i tam chodizlma na kurs kompletnie ejstem z tego kursu neizadowlona... natomiast jesli chodzi o skzole jazdy w tychach polcem ,,Jacekk" mialam u nich dodatkowe jazdy bylo SUPER!!

mozliwe:) ale napisalam ze u mnie w miescie to podejrzane bo jednak zazwyczaj prawko kosztuje 1200 i wiecej:) mozliwe ze akurat trafili na takiego faceta ale teraz nic nie zrobia, nawet sie dodzwonic do niego nie da na kom:(

u mnie kurs i jazdy prowadzi jeden facet:D super koles;) on mowil ze podczas jazdy bedzie nam gadal caly czas, smecil zebysmy sie przyzwyczaili ze nie ejstesmy sami w samochodzie i zebysmy byli skupieni na jezdzie ale rowniez na rozmowie z inna osoba:) a ja wlasnie nie lubie jak on gada bo ja musze caly czas gadac:D on mowi ze pierwszy raz ma taka gadule w samochodzie:D

fajna madchen , ja miałam podobną sytuację na egzaminie co Twoja siostra, tzn. czekałam na wjazd na krzyżówkę bo dużo samochodów jechało i w pewnym momencie egzaminator się mnie pyta czemu tak długo stoimy, to mówię mu że przecież samochody jadą więc nie mogę wymusić, a on na to, że jesli nie wjadę na krzyżówkę to będziemy do nocy tu stać, bo tu cały czas jakieś samochody jeżdżą.

dlatego ja wybrałam taką wypośrodkowaną ofertę, a i nie płaciłam od razu wszystkiego. u mnie mogłam to sobie rozłożyć na raty, takie jakie chcialam. 200 zł przy zapisie, a ostatnią ratę płaciłam dosłownie przed ostatnią jazdą, bo wtedy kasę miałam :) nikt nic nie mówił że tak późno płacę :) z jazd ogólnie jestem zadowolona, co prawda taki suuuper instruktor odszedł z tej szkoły jak ja byłam na połowie jazd, a z nim mi się wspaniale jeździłam, potem byłam załamana bo z innymi nie mogam się zgrać, ale teraz na dodatkowych godzinach jest super. poprzedni egzamin oblałam bo mi pieszy wymusił pierszeństwo, dosłownie sekundę później i by mi w bok auta wszedł. miałam do wyboru albo go potrącić albo wyminąć i wyminęłam i oblałam za wymijanie na przejściu dla pieszych. no cóż, ale przynajmniej staruszka nie zabiłam :P może teraz nie będę miała takiego pecha, bo jeździć umiem i to dobrze, nawet egzaminator mi to powiedział.:)