Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tak jedna kobietka

24dc i ból brzucha

Polecane posty

Gość tak jedna kobietka

witajcie, może mi poradzicie co może byc nie tak, dzisija jest moj 24 dzien cyklu i boli mnie brzuch tak jak na okres ale słabiej... co to moze byc?? dodam ze moje ostatnie cykle to 31, 36, 31 dni... wiec na okres to raczej za wczesnie.... nigdy tak wczesnie nie mialam... co moze byc nie tak...? miała któras tak...? poprosze o porady i opinie, dziękuje

Gość tak jedna kobietka
up

Gość tak jedna kobietka
no własnie wydaje mi sie ze to nie owulacja, nigdy mnie tak nie bolało... chyba troszke inny bol mam podczas owulacji..

no to może już ból przed okresem, może ten cykl będzie krotszy??? a właściwie to jakby był 30 dniowy to już też by mógł brzuch boleć.

Gość tak jedna kobietka
możliwe... tak pytam bo nigdy tak nie miała... a czy to moze byc zw. z ewentualną ciaza...?

może. ale nie nie sądzę żeby tak szybko były objawy. choć wiesz każdy organizm jest inny i inaczej odczuwa ciążę.

Gość tak jedna kobietka
oki ... rozumiem... dzieki za odpowiedz... a w takim razie czy pokusic sie i zrobic test...? czy to zdecydowanie za wczesnie... tzn. zrobilabym go w pon.

myślę że poczekaj jeszcze torszkę, choćby do tego 35 dnia cyklu. skoro masz takie długie to wtedy wyjdzie ci pewny, a jak zrobisz wcześniej to ciągle będziesz się zastanawiała czy wynik jest pewny.