Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tako tako tako

czy ktoś ma wóżek TAKO albo KADEX

Polecane posty

Gość Tako tako tako

czy jesteście z nich zadowolone?

ja mialam gondole tako-prowadzil sie super ale ciezki jak cholera-kupilam bo i tak mieszkam na parterze( i nie jeżdze autobusami wiec dźwiganie odpadło), mieszkającym wyzej NIE POLECAM!

Gość Tako tako tako
wiem że te wózki są ciężkie, w ogóle wszystkie wózki typu głęboko-spacerowe są cieżkie (polak, nestor, emjot) Lżejsze sa typu x lander, ale nie wiem czy warto 2 razy tyle zapłacić za wózek. Pozatym x lander ma jeden duży minus, spacerówka nie ma przekładanej rączki.

Tako są ciężkie, Tako Patrol waży tylko trochę mniej niż Quinny Speedi a Tako Natalia nawet o ponad kilogram cięższy jest niż wspomniany Quinny. Waga to bardzo ważna rzecz o ile trzeba będzie wózek gdziekolwiek wnosić. Podsyłam: http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3586882

wózka Tako używałam jakieś 6mies z gondolą jeszcze obleci ale spacerówka odpada ciężki i w ogóle jakiś taki beznadziejny córcia wręcz nienawidziła jeździć w nim jako spacerówce nie wytrzymywała w nim nawet 15 min zmieniliśmy na spacerówkę baby design i problem sie skończył.

ja tez uzywalam tako przez 6 mcy -jako spacerowka sie nie sprawdzil gdyz duzo miejsca zajmowal w samochodzie.

Gość Tako tako tako
a miał ktoś wózek KADEX?

Gość Tako tako tako
up