Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

eliza26

POUFNE INFORMACJE?!!!!!

Polecane posty

Witam:) Mam pytanie,bardzo prosze,powiedzcie jak to jest?? Moja sasiadka,pracuje w banku.Jest bardzo wscibska,i wszystko ja interesuje,wtraca sie doslownie we wszystko,jest #$^*&%^& Mam konto wlasnie w banku,w ktorym ona pracuje,ostatnio dowiedzialam sie ,ze ona opowiada ludziom,jakie mam pieniadze na koncie,doslownie wszystko,moje dane osobowe,stan konta,zrodlo dochodow!!!!!jestem wsciekla!!!mam isc do banku i rozmawiac z dyrektorem,czy wyslac pismo??poradzcie co zrobic?? A i przypomnialao mi sie jak kiedys wyniosla z banku kartke ,na ktorej byla lista plac wszystkich pracownikow banku!!!!zrobila sobie ksero i czytala...chora baba!!! Co jej grozi za takie zxachowanie??czy poniesie jakies konsekwencje??

Gość wyleją ją z roboty
to chyba oczywiste

Gość dnchope
nie przestrzega ona ustawy o chronie danych osobowych za to grozi odpowiedzialnosc karna

Gość jak nie masz dowodów
to wiesz gdzie sobie możesz takie info wsadzić? jakby ktoś ciebie nie lubił i doniusł na policje że demoralizujesz 14 letnich chłopców no to chyba bys nie chciała żeby cię bez dowodów aresztowali... dowody laska musisz mieć :)

Gość dnchope
jeden swiadek wystarczy skontaktuj sie z oboba ktorej to mowila i zaloz sparwe na policji albo postrasz ją ze wiesz o wszystkim i pojdziesz do jej pracodawcy

zależy, co chcesz uzyskać jesli tylko to, żeby nie rozpowiadała o Twoich prywatnych sprawach to pogadaj z babka i postrasz ja, że złozysz w prokuraturze doniesienie o popełnieniu przestępstwa - bo za taki czyn grozi odpowiedzialność karna jeśli chcesz jej się pozbyć z banku, to powiedz to samo jej dyrektorowi, jeśli to normalnie myślący gość, to od razu ją wyrzuci jesli chcesz pozbawić ją pracy i narobić smrodu na długie lata - zgłoś ten fakt na prokuraturę

Dzieki za rady:) Nie mam w planie zatruc jej zycia,ale nie zycze sobie zeby zdradzala moje dane komukolwiek!!chyba powiem jej ze wiem o takim zdarzeniu i tyle..troche ja chyba postrasze i bede zyla w nadzieji ze wiecej czegos takiego nie zrobi nikomu!! Swiadka mam,ale nie wiem czy to tak do konca ok zrobic czlowiekowi taki syf z zycia..pozdrawiam i jeszcze raz dzieki za odzew:)

Dzieki za rady:) Nie mam w planie zatruc jej zycia,ale nie zycze sobie zeby zdradzala moje dane komukolwiek!!chyba powiem jej ze wiem o takim zdarzeniu i tyle..troche ja chyba postrasze i bede zyla w nadzieji ze wiecej czegos takiego nie zrobi nikomu!! Swiadka mam,ale nie wiem czy to tak do konca ok zrobic czlowiekowi taki syf z zycia..pozdrawiam i jeszcze raz dzieki za odzew:)