Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moj maz mnie olewa

MOJ MAZ MNIE OLEWA ! CZEMU TAK SIE DZIEJE???

Polecane posty

Gość moj maz mnie olewa

JESTESMY DOPIERO POL ROKU PO SLUBIE A ON JAKOS OSTATNIO ZACZAL MNIE OLEWAC PRZESTAL DZWONIC CZESTO Z PARACY JAK ZAWSZE NAPEWNO NIEMA KOCHANKI MYSLICIE ZE MOGLAM SIE MU ZNUDZIC PO 4 LATACH CHODZENIA I POL ROKU MALZENSTWA CZY MILOSNE SMSKI CZULE TELEFONY JUZ PO TAKIM OKRESIE SI ENIE LICZA I JUZ WKARDA SIE RUTYNA ??? TEZ TAK MACIE PISZCIE

Gość hgfh
juz mu sie po prostu nie chce ciebie czarowac bo ma swiadomosc tego ze jestes juz jego.smutne ale prawdziwe ;-)

Gość ojejku po co
bo tak juz jest ze dopiero po slubie wyłazi to co nie wyjdzie przed, smutna prawda, nie licz ze cos sie zmieni

Gość moj maz mnie olewa
NIK T NIEM ATAKICH PROBLEMOW MACIE IDEALN E MALENSTWA I ZWIAKI??

Gość ...to rutyna
jak się o ciebie starał to było normalne-potem się przyzwyczaja i nie ma ochoty na amory...

Gość chciałabyś aby życie
składało się z samych niedziel i świąt?

Gość moj maz mnie olewa
no to po co wogole bracten slub skoro ma po nim byc gorzej to jak ja z nim dorzyje 10 lat malzenstwa skoro juz teraz tak jest chyba sie zalamie

Gość mloda zona
moj maz nie ma ochoty na sex. jak zwracam mu uwage to oczywiscie zaprzecza i wieczorem probuje sie dobierac. To dopiero jest frustrujace.

Gość hgfh
wyłacz caps locka bo oczy bola ;-)

Gość jasneże zauroczenie
mija-potem mało kto pisze,kocha tęskni itp to normalne-przywyknij...

Gość hgfh
dlatego na preweruje zwazki na kocia lapke ;-) zamieszkac pobyc ze soba 24 godz. na dobe, ocenic...jak cos nie wyjdzie asta la vista baby ;-)

Gość moj maz mnie olewa
nie z niedzieli i swiat ale chyb ajakas milosc uczucie powinno byc bo dzieki temu zwiazek sie utrzymuje to co mam go miec gdzies po co mi takie zycie wogole a potem jeszce przyjda zdrady z nudy zaraz mi napiszecie pewnie??

Gość Moj jak mnie olewal
to najpierw zrobilam mu awanture...ktora nic nie dala i mowil, ze przesadzam...poznie druga...to samo...az w koncu znalazl sie kolega w pracy (SAM! bez mojej interwencji), ktory zaczal sie mne interesowac. Smski, maile, poszlam z nim 3 razy na kawke (nic poza tym!) nie ukrywajac tego przed mezem...ktory sie wreszcie obudzil, poczul sie zazdrosny i zwyczajnie poszul zagrozenie, bo ten kolega to przystojny i sympatyczny okaz byl :) No i sie zmienil. Bylo to prawie 2 lata temu i do dzis jest kochanym miskiem (jestemy razem 8 lat)

Gość moj maz mnie olewa
no to ja go znalam przed slubem 4 lata ale wczesniej tak nie bylo teraz to sie malo co tulimy przedtem to co chwile teraz kazdy zmeczony lezy odpoczywa a dawniej tego nie bylo rozumiecie? byl ten plomien ta chec starnia sie jejkuu a teraz to jak tak ma wygladc nasze dlasze zycie to ja niewiem ..

Gość hgfh
brawo ;-) zrobialbem dokladnie to samo

Gość moj maz mnie olewa
no moze to bylo by jakies dobre rozwiazanie ale moj jest zazdrosny i to nawet bardzo wiec nieiwem co by to bylo jakby sie dowiedzial ze ja z inym facetem poszlam ..

Gość Moj jak mnie olewal
Ty sie boisz wlasnego meza??? Zartujesz??? Facet musi sobie zdawac sprawe, ze my kobiety juz takie jestesmy, ze musimy czuc sie chcciane, kochane, adorowane i wyjatkowe. Taka juz nasza kobieca natura i nie ma tu nic do rzecz staz maleznstwa. Niektorych mezowie, tak jak moj ;) musza zostac tego nauczeni, wiec i tobie radze nauczyc tego swojegomeza i to nie przez rozmowe, bo to nic nie da.

Gość Moj jak mnie olewal
Niektorzy*

Gość moj maz mnie olewa
to razcej on u nas w domu zadzi ni ej ai on ma wieksze prawa do zadzeni atak jakos

Gość Moj jak mnie olewal
Jak to "On ma wieksze prawo do rzadzenia"?? A coz to za prehistoryczny model rodziny?? A w czym ty jestes gorsza od niego, ze nie mozecie razem "rzadzic" i decydowac o wszystkim??? Nie mow mi, ze u was tez taki tradycyjny podzial, ze ty w domu wszystko robisz, a on nawet palcem nie kiwnie...???

Moj maz mnie olewa Uzywaj prosze interpunkcji, bo stasznie źle się Ciebie czyta

Gość moj maz mnie olewa
no bo u nas to jest tak ja ni epracuje obecnie on tak ja siedze w domu calymi dniami wiec ja gotuje posprzatam o moj maz ma tak parace ze nieraz siedzi do 18 19 wieczor dopiero od rana wiec na mojej glowie jest to i tamto no i on przyjdzie zmeczony i wogole ze ciezki dzien mial a druga kwestia to jest to ze niamam wlasnych pieniedzy on mi daje na zakupy on trzym akse w koncu to on pracuje i to mi troche przewszkadza ze musze sie prosic o kazdy grosz i co mam zrobic za wielkiego pola do manewru to ja niema w takiej sytuacji

Gość moj maz mnie olewa
a co mu powiem dawaj pieniadze , skoro to jego

Gość Moj jak mnie olewal
No tak...a dlaczego nie pracujesz? Wiem, ze to w sumie nie moja sprawa, ale wiesz, ja bym na twoim miejscu jednak poszla do pracy. I tu nie chodzi nawet o finanse, ale po prostu o zwykle wyjscie z domu, kontakt z ludzmi, zmiana otoczenia itd. Wiesz, ja od poczatku mowilam mojemu mezowi, ze ja musze miec "czastke tylko moje zycia" mimo, ze bardzo go kocham i chce z nim zyc, miec dzieci itd., ale moja praca to cos tylko mojego, co szanuje i nigdy nie zrezygnowalabym z mojej pracy na rzecz domu.

Gość moj maz mnie olewa
nie powiem zebym byla zle traktowana nikt mnie nie bije, ale zle sie czuje z tym bo czy kupic cos dla siebie jakis kosmetyk czy ciuch to slysze wiesz ze misimy oszczedzac i nie mozemy sobie pozwolic na rozrzutnosc i tak to wyglada

Gość Moj jak mnie olewal
AA i jeszcze jedno...W moim malzenstwie nie ma "Moje pieniadze, twoje pieniadze", po prostu wszystko jest nasze.Szczerze dziwie sie, ze u was nie...

Gość moj maz mnie olewa
nie jest tak ze nie pracuje bo zajmujes ie domem po prostu trudno cos znalezc caly czas szukam wysylam cv . Moze cos sie uda niedlugo znalezc ale poki co to jest tak jak jest niestety a najbardziej to mnie boli ze musze sie jakby prosic : daj mi z 20 zl bo potrzebuje , ju zmi jest po prostu glupio tak zyc na lasce czyjejs