Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ratujmyswojeego

Seksistowska reklama w TV !!!

Polecane posty

Gość ratujmyswojeego

Widziałam właśnie w telewizji cos niesamowitego , reklamę promującą telefonie komórkowa z hasłem \\\" dla prawdziwych twardzieli\\\" , a w niej kobiety jako totalne sieroty , zobaczcie: http://www.mobilking.pl/reklamy-telewizyjne.html Matko Swięta , ja myślałam , że my mamy równouprawnienie i ze nigdy nie zobacze braku szacunku dla kobiet w mediach. To upokarzające. Jestem w mega szoku. Jestem wg reklamy niepełnosprawna, bo mam macicę? Prosze ,zeby wszystkie szanujące się kobiety weszły w kontakt do firmy i wpisały się co o tym gównie myślą. Pozdrawiam

Gość ratujmyswojeego
dziewczyny proszę , weźcie sie w kupę i napiszcie tym durniom, że to nie jest w porządku, ja napisałam, że mam wątpliwości, czy nie są debilami, że przykro mi , że mam macice , że jestem obrazona. Napisałam tez , że nigdy nie kupię ich produktów i nie pozwole na to mojemu facetowi. Co za cholerne gówno

Gość napisalam mily komentarz
niech ich szczysci :P

Gość ndtryj
a gdzie ten koment napisalas?

Gość żadna
Też napisałam do nich odpowiedni do ich poziomu ,,tekscik,,.

Gość to świadczy o tym
Jak beznadziejni są współcześni mężczyźni, że muszą sobie w kółko udowadniać że robią wszystko najlepiej.

Gość ale trzeba podac nr telefonu

watpie by odzwonili a nawet jesli tak? czy robimy cos zlego ze nie zgadzamy sie na takie traktowanie? z pewnoscia nie!!!! a wiec do dziela -niech nie mysla ze im wszystko wolno

Gość ratujmyswojeego
ja podałam nr telefonu i maila w dodatku, piszą , że udzielaja odpowiedzi, to jestem ciekawa jakiej odpowiedzi mi udzielą chamy jedne , chyba , że kobieta nie udzielaja , bo to nie całkiem człowiek!!!!!!!!!!!

c.h.u.j.e i złamasy. Może kobiety pokazą reklamę w której kobiety są: żołnierzami, dyrektorami, politykami--------! Zresztą te zajęcia o których jest filmik to sa rzeczywiście domena mężczyzn,a dlaczego? BO NIE POTRZEBA MÓZGU!!!!!!!! tylko siły fizycznej.l I co z tego wynika? :) Chłopy tylko do roboty fizycznej sie nadają,hehehehe

ale oco sie tak burzyc wiadomo ze jestescie od nas gorsze ta reklama tylko to potwierdza :)

KURDE FLAK- dobrze gadasz!az mi sie geba usmiechnela :)

no kurwa mać, nie wierzę! to chyba jakiś żart, co dziewczyny, nie słyszałam o żadnej nowej sieci.. ech.. to tak żałosne, że brak słów

Gość to świadczy o tym
właśnie o to chodzi każdy beznadziejny chłoptaś będzie się cieszył z takiej reklamy, prawdziwy facet nie musiałby się pocieszać w ten sp.

Gość ratujmyswojeego
zasypmy te szowinistyczne świnie" słodkimi" mailami . Roześlijcie adres reklamy wszystkim znajomym, i niech każdy sobie pofolguje. Acha... jeszcze jedno ...Wysłałam ten link do Centrum Praw Kobiet i zobaczymy co będzie,Mam nadzieje , że w końcu raz odczujemy , że jednak po cos te instytucje są

nie mówcie, że te półnagie laski pieprzące każdą robotę nie wzbudzą śmiechua facetów? bo 1 skojarzenie to nie tylko brak siły fizycznej, ale taka ogólna niesprawność

spójrzmy prawdzie w oczy niektóre rzeczy są tylko zarezerwowane dla mężczyzn

Gość ratujmyswojeego
tych , którzy nie wierza uświadamiam, że tę reklame w ciągu godziny widziałam 2 x na tvn siedem, boję sie przełączac na inne kanały

ale jestes glupia i co myslisz ze zdejma kampanie reklamowa za kilka milionow zlotych bo jakies idiotki z kafeteri sa urazone hehehehe cienka jestes

cienkie to sa chłopy,które "myślą",że siła fizyczna to wszysto załatwia i uwazają,że są "lepsi" od kobiet.:) Jak małpiszony,które pokazuja swa siłę samicom,waląc się w owłosione klaty ;) A samica i tak weźmie tego,którego sama wybierze, bo myśli......hehehe Cieniasy to wy,chłoptasie, jak juz się licytujemy :D Dlaczego Natura urzadziła,ze to kobiery rodza dzieci? Bo chłoptasie by powymierali przy porodzie ;)

mi sie ta reklama podoba pokazuje jaki mam stosunek do kobiet i nie tylko ja

Gość hjfhj
A co powiecie na reklamę tego szajsu, Calgonitu? W treści jest "KOBIETY" uśmiechają się radośnie gdy (widzą czystą patelnię". I produkt ten przeznaczony DLA KOBIET, jako jedynych konsumentek produktów do zmywania w kuchni, jest polecany przez PRODUCENTÓW (tu już mamy rodzaj męski) zmywarek. Co widzę tę reklamę, czuję się jakby ktoś dał mi w twarz. A calgonitu i jakiegokolwiek ścierwa tej marki za nic nie kupię, choćbym miała czyścić naczynia piaskiem jak za króla Ćwieczka lub zostawić zmywanie wyłącznie mojemu mężczyźnie.

gdyby twoj tatus nie zaplodnil mamusi to by cie nie bylo.szkoda,bo wnosisz naprawde wiele do dyskusji.;)