Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ratujmyswojeego

Seksistowska reklama w TV !!!

Polecane posty

KURDE FLAK: kolejna stara panna ktora facet sie zabawil i rzucil jak zuzyta szmate i teraz sie msci i walczy o prawa kobiet haha

mylisz sie kolego,mam meza i dzieci i wyzsze wyksztalcenie.Czego tobie pewnie brakuje przez twój swiatopoglad. Coż, oceniasz po kilku wpisach? zaiste-inteligentne bardzo. Na takich chłoptasiów, bo męzczyzna na pewno nie jestes prezentujac taki poziom, nie chce mi sie nawet patrzec a co dopiero dyskutowac.Zegnam.

hahahaha pani z wyzszym wyksztalceniem i sie zbulwersowala reklama w tv ktora trwa 30 sekund :D :D:D

Widziałyście dział z grami, tapetami i innymi duperelami?:O Ku.rwa to jest właśnie poniżanie kobiet, sprowadzenie do roli ładnego i efektownego logo na komórkę... bo przecież nic innego nie potrafimy zrobić, jak tylko zdobić telefon jakiegoś frajera z sieci mobil coś tam. Pomijając fakt, że każda z nas powinna być tak doskonała jak te raszple z reklam:O SZOK!

fajne blond laski z flugimi nogami akurat jestem w tej sieci i maja dobre warunki i cennik

Dostrzegam jeden plus. Facet korzystający z usług sieci mobilking musi być frajerskim dresiarzem z ketą na szyi albo innym popaprańcem:P Teraz do mojej wstępnej selekcji dołącze jeszcze jeden punkt:Czy korzystasz z sieci mobilking?

Otrzymałam od nich odpowiedź. Przeczytajcie, do prawdy cóż za samokrytyka. ,, Możliwe, że nie wszystkim taka reklama przypada do gustu. Jest ona skierowana głównie do mężczyzn i jest przerysowana. Jesteśmy przekonani, że jest humorystyczna. Przekażę Pani uwagę do działu marketingu.,,

pinkyyy nawet u facetow ktorzy korzystaja z sieci mobilking nie masz szans

Coś brzęczy mi koło ucha-pewnie jakaś upierdliwa mucha-najlepiej ja zignorować to sobie poleci do innych :)

albo do tego co lubi-a co lubią muchy? Niech każdy sobie dopowie, bo nie bedę obrzydzać jakże miłego watku. :)

ale by z nich byly cioty akby sie teraz wycofali z pomyslu i zdjeli te reklamy pod wplywem jakis idiotek z kafeteri

Jacuś----Spokój, bo się pochorujesz:P Ja też do nich napiszę:classic_cool: Mobilking---DRŻYJ:P

o właśnie,własnie....o to chodziło z muchami-gratulacje! Nie zdejma reklamy, nie ma szans.Mnie takie cos denerwuje ale świata nie zmienie, więc to olewam i po prostu nie ogladam. Jak i róznych innych debilnych reklam. A zresztą, ktoś widział madra reklamę?:) Najlepsze reklamy to Plusa z kanaretem Mumio.reszta bez szans.

pani z wyzszym wyksztalceniem juz niech sie uspokoi i wraca do dzieciorow i do meza :o

Napisałam:classic_cool: Uważam, że po iluś tysiącach maili z pretensjami będą zmuszeni zdjąć tą reklamę, albo chociaż złagodzić jej treść. Swoją drogą ciekawe kto stanowi ich grupę docelową? Przecież normalny facet na pewno nie skorzysta z usług takiego operatora.

Masz rację i to rozumiem. Jednak raczej głupio będzie przyznać się facetowi, że korzysta z usług tak erotycznego;) operatora. Skoro nie będzie mógł powiedzieć żonie, dziewczynie, szefowej, mamie itp. to po co zadawać sobie tyle trudu i się ukrywać skoro w sieci mnóstwo jest wypindrzonych panienek?

chyba uraziłam brzęczyka-niestety ale to jest babskie forum Na samej górze jest napisane :Magazyn dla kobiet Kafeteria Tak tylko mowię,może niektórym ciężko przeliterowac :P A nie zdejmą reklamy, bo nie dostaną TYSIECY mejli. Nawet wtedy watpię, bo kasa wazniejsza.Mi na przykład nie chce sie zawracac głowy i im pisac.

reklama jak reklama hehehe teraz ludzi z mobilking pewnie z was leja sieroty wyslalem im linka do tego watku :D :D :D

Gość joji747
flak-po co dyskutujesz z tym przegrancem?tylko taki frajer jak on zdecyduje sie na taka usluge hehe moze wtedy poczuje sie w koncu prawdziwym mezczyzna???a co do szans chlopczyku-kogos takiego jak ty nawet patykiem przez szmate bym nie tknela a zwazywszy na to ze ciagle jeczysz ze nikt cie nie chce to kto tu ma problem i zawyzone ego?jestes zerem

Pozdrawiam quasi-mafiosów, wszystkich dresiarzy i inne karakany z mobilkinga:classic_cool:🖐️

Gość tez im napisze kilka slow od
siebie. Qrwa co za idioci , sorry za wyraz, ale sie wscieklam, bo ja w przeciwiestwie do niejednego faceta wiem gdzie sie dolewa olej i potrafie tez wymienic zarowki w samochodzie, rozpoznaje niektore awarie po dzwieku itp., a jakies pajace beda ze mnie robic debila publicznie

ale mamy z was polewę z kolesiami tylko schizofreniczki burza sie na te spoty hehehe naprawdę macie ciasne umysly ta reklama jednak nie kłamie