Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ratujmyswojeego

Seksistowska reklama w TV !!!

Polecane posty

nie dyskutuję z zadnym facetem bo takowych tu nie widzę. Pisałam o upierdliwej musze,która mi brzęczy i pewnie niedługo bedę musiała ja pacnąć w łeb.A nie chce, bo zwierzatka zazwyczaj lubię. :P Chrzanić reklame,sa lepsze rzeczy w necie. :)

sam to wymyśliłeś,czy ktoś ci pomógł, chłopcze? Dobra, nie dyskutuję juz z horda much dla których g.ó.w.n.o jest najlepszym środowiskiem. Nie chce mi sie paznokci tępić na klawiaturze.:P

KURDE FLAK: z ciebie taka pani magister jak ze mna rektor UJ :D :D idz na dyskoteke gowniaro w koncu piatek

a mnie ta reklama smieszy i nie jest wcale taka bulwersująca jak tutaj piszecie. Mimo ze sama jestem kobieta to nie widze w tym nic zlego, to tylko rekalama.A jesli tak wam przeszkadza i chcecie pisac jakies petycje czy cos to chyba jestescie po prostu niedowartosciowane, bo inaczej potraktowalybyscie to z przymrużeniem oka i tyle, ot kolajna smieszna reklama. Dajcie sobie spokoj z tym wszechobecnym rownouprawnieniem drogie panie, bo to sie ostatecznie źle na nas odbije :P

Heh, rekama kontrowersyjna, pewnie o to chodzi.Jestem kobietą, ani mnie ziębi, ani grzeje.Bardziej mnie drażni wsopmniana już reklama Calgonitu.

dzięki jarek :) po prostu jestem kobieta i w pewnych sprawach jestem lepsza od faceta ale przyjmuje z pokora to , ze w innych facet jest lepszy i tyle.

Mnie zbulwersowała. Jako całość.. najpierw wyoliwkowane niunie na zwolnionym tempie gapią się w obiektyw, a potem "robią" z siebie idiotki. To jest ŻENUA :o trzeba to pokazać Dodzie :classic_cool:

Nie wielka i nie wykształcona, bo ciągle się uczy. Ja na nikogo nie naskakuję, ale moim zdaniem ta reklama jest po prostu głupia! Przecież co ona wnosi i do kogo przemawia? Inteligentny facet będzie w tej sieci, która będzie mu odpowiadała pod względem ofert, a nie przeniesie się nagle do innej, bo on jest PANEM I WłADCĄ i musi być w najbardziej wypaśnej sieci dla prawdziwych facetów.. no wybaczcie..

Myślę, że prawdziwy facet nie postrzega kobiet jako dupę i cycki, które do niczego się nie nadają oprócz pokazywania:O

pinkyyy - ja właśnie myślę tak samo. Ale powiem Ci, że faceci lubią o tym gadać. Lubią bardzo między sobą się tym chwalić i obgadywać dziewczyny właśnie tylko biorąc pod uwagę dupę, cycki, o, ale bym ją przeruchał. Dzięki Bogu tylko tak gadają, a myślą inaczej ;) no ale takie stworzenia, i niestety, bez obrazy dla nikogo, ale to jest instynkt PIERWOTNY, prymitywny.. zostało wam ;)

Gość seksizm seksizmem
ale jaka firma przy zdrowych zmysłach pozbawiałaby się na własne życzenie 50% potencjalnej klienteli? A nawet więcej, bo ci "twardziele", do których adresowana jest reklama, najczęściej mają kobiety, których słuchają się jak pieski :D Zona powie: "o nie, kochanie, nie wybierzemy tej seksistowskiej telefonii" i po zawodach :) Pary i rodziny mają najczęściej tego samego operatora, bo to korzystne. Nie łapię tej strategii marketingowej, dla mnie to jest samobój. Chyba, że sądzą że im to nie zaszkodzi. Cóż, mogą się jednak pomylić. Ja mam poczucie humoru, ta reklama mnie bawi, ale ten operator i tak jest dla mnie stracony :) Choćby dla zasady :) Oczywiście zasmarkani targacze freda pokroju Jarka i Jacka (jak to brzmi, prawie jak para gejów... hmm... ;) ), pobiegną truchcikiem do pierwszego salonu, jaki ten operator otworzy :) I niewątpliwie dostaną orgazmu z wrażenia :)

Jarek - reklama ma dotrzeć do ludzi. Ta może dotrze, ale powiedz mi, do jakiego przedziału? Na starcie jest powiedziane, że sieć dla facetów - więc połowa populacji Polski odpada, bo to kobiety. I nie będzie sukcesu na miarę "play". Grupa docelowa to wieśniaki jeżdżące co sobotę na dyskę, żeby wyrwać i przeruchać panienkę.. :o

Gość seksizm seksizmem
No i ta reklama jest zwyczajnie głupia. Związek treści przekazu z produktem jest żaden.

ciekawe jakiemu facetowi zoba by rzadzila i mowila jaka ma wybrac siec chyba jakiemus pantoflarzowi bez wlasnego zdania

bez przesady, nie jest taka głupia jak piszecie, dla mnie przekaz jest jasny i czytelne, a jesli chodzi o forme, no cóż, nie jest zła, faceci maja przynajmniej an czym oko zawiesic:P

Gość seksizm seksizmem
Jacuś... kończ dziecko, wstydu oszczędź ;)

Gość seksizm seksizmem
swoją drogą ta, co podciąga sobie spodenki - zazdroszczę tyłka i nóg, twarzy nie :)

nie znam takiego faceta ktoremu kobieta by wlazla na glowe i mowila co ma wybrac a co nie no chyba ze wy znacie takie ofermy

Gość seksizm seksizmem
Jareczku... jak wyżej :D A kto to grochola? Romanse czasem czytuję. Historyczne. Polecam :)

Gość seksizm seksizmem
Liliowa, ale daj się chłopięciu wyżyć :)

czepiacie sie kochane i tyle..gdybyscie chcialy komentowac kazda seksistowska reklame to bym wam czasu chyba nie starczyło, wiec ja nie widze jakby celu w waszej małej bitwie:)