Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pryszczatka

DR KRAUTER TRĄDZIK KROSTY PRYSZCZE ZINCI

Polecane posty

Gość pryszczatka

Czy ktoś stosował może ten krem? http://www.allegro.pl/item317257248_dr_krauter_tradzik_krosty_pryszcze_zinci_atest.html Ja już nie mogę wytrzymać ze swoją gębą. 26 lat i pryszcze :( Od dermatologa dostałam miesiąc temu Duac, po którym czułam jakbym oparzyła sobie skórę na twarzy, więc odstawiłam. Zastanawiam się, czy jest sens zamawiać ten krem...

Gość EwelinkaA8
proponuję zmienić dermatologam, a "cudowne" maści z allegro to lepiej nie próbować... ja też mam problemy z cerą . Zaliczyłam już 6 dermatologów i niezliczoną ilość antybiotyków, maści, leków a największą poprawę przyniosły zabiegi laserowe. Nie jest to tania sprawa bo 7min laserów kosztuje 40zł a ja wzięłam już...30 więc to nie mała suma się uzbierała no ale czego się nie robi dla urody ;) Więc może poszukaj u siebie w mieście może jakaś przychodnia oferuje takie zabiegi Pozdrawiam i życzę powodzenia w walce z krotkami ;)

Gość EwelinkaA8
poza tym weźmy tą maść z allegro na logikę... od lat jest walka z trądzikiem i tak na prawdę nikt jeszcze nie wynalazł leku który w 100% wyleczyłby z tej przypadłości a tu co może maść jakiegoś doktorka za 28zł zdziała cuda?...

Gość gf
hmm tez mnie to zaciekawiło.. ale jak narazie nikt nie odważył się na kupno tego cuda

Gość aga2020
Ja kupiłam tyle że nie na tej aukcji a innej ale u tej samej osoby rewelacji nie ma ale coś tam działa , te rozdrapane szybciutko sie zagoiły i zniknęły,troszkę za tłusta jak dla mnie ale to każdy powinien sprawdzi na sobie,skora po tym jest miękka i gładka ,myślałam że będzie sucha ale jest ok.

Gość darosław123
Także stosowałem ten cudowny krem z allegro tak samo jak też formułę 101E i muszę przyznać że to strata kasy. O wiele lepsze działanie ma maść Acne derm z apteki za 19 zł..

Gość meguska
a ja moge napeawde polecic ten krem bo dziala! mam okropny tradzik glownie blizny po nim i ten krem mi pomaga!!

Gość hienka
hej wszystkim ja juz jakis czas smaruje twarz zwyklym spirytusem kosmetycznym i musze przyznac ze wogole nie mam juz problemow z syfami. Stosowalam juz tysiace specyfikow, chodzilam do dermatologa i borykam sie naprawde dlugo z tradzikiem, ale spirytusem jestem naprawde zafascynowana. Nie sadzilam ze tak moze mi pomodz. Moim jedynym problemem sa obecnie blizny potradzikowe, nie wiem jak sie ich pozbyc. Znacie jakies masci albo preparaty?????

Gość Arczi
Kremy i nie kremy, lasery i nie lasery, spirytusy i inne cuda niewidzialne z kosmosu a prawda jest taka ze każdy ma inną cerę i na każdego działa co innego. Ja takze miałem paskudny trądzik i stosowalem mase lekow przepisanych przez dermatologa. W ostateczności okazało się że kluczem w moim przypadku bylo odstawienie słodyczy, zjadanie wiecej witamin i zwygły najtańszy tonik. tyle! Więc, Panie i nie Panie... radziłbym wam także zastanowić się najpierw co jecie i zwrócić uwagę na tak prostą sprawę jaką jest zdrowa żywność a później zastanowić się nad tym czy naprawde warto faszerować się tą chemią ;) Pozdrawiam, Arczi ;)

Gość Mary66
Stosowalam ten krem ale nie przynosi zbytnich efektow, jakas poprawa jest ale jednak nie do konca... Polecam masc ochronna z witamina A- jest swietna. Teraz stosuje te wlasnie masc i efekty znakomite...Dostaniesz ja w aptece a kosztuje jedynie 2 zl. Ja takze stosowalam wiele preparatow i nic nie poskutkowalo ale ta masc jes naprawde dobra i dlatego ja goraco polecam. Pozdrawiam:)

Gość Carter4043
Hejka No ja kupiłam tego dr krautera i powiem , że sceptyczna byłam. Może jakiejś strasznej rewelacji nie ma ale działa i mi pomaga. Ja dodatkowo przemywam twarz dwa raz dziennie hydrolatem hamamelis-owym co daje bardzo dobre efekty i na mojej skórze twarzy i dekolcie nie ma już krost Pozdrawiam

Gość patq
Hej..Ja stosowałam wszystko co mogłam,maści,kremy antybiotyki itp.. Nic nie pomogło. prosze pomóżcie mi i doradźcie co najlepiej pomaga.. Tu jest mój mail- prycia1991@wp.pl

Gość nitka358
cześć, tak naprawdę nie ma jednego, niezawodnego sposobu na trądzik, bo każdemu pomaga co innego, zajrzyj na http://tradzikmlodzienczy.edu.pl może znajdziesz coś nowego dla siebie. Ja osobiście przede wszystkim skupiam się tj. skupiałam się na pielęgnacji twarzy i jako takim przetrwaniu, stosowałam parę środków na trądzik, które pomagały, ale tak naprawdę trądzik zniknął dopiero wtedy, gdy hm... chyba do końca dojrzałam czyli około 19ego roku życia. Ale jeśli chodzi o trądzik reguł naprawdę nie ma, niektórym osobom utrzymuje się nawet do osiągnięcia wieku dwudziestu paru lat

Gość patq
Heh..no ja już mam te 19 lat i jeszcze mam tradzik..;/mam nadzieję że już niedługo się go pozbede..

Gość perkozzz
na trądzik stosuje Curiosin, - nie wysusza skóry, pięknie goi wszystkie syfki. Poleciła mi dermatolog, bo inne preparaty słabo działały i skóra potem była fatalna. Curiosin jest bez recepty i można smarować kilka razy dziennie, najlepiej na noc. Super szybko goi rożne wypryski z całego ciała, pleców, dekoltu i oczywiście też z twarzy. Mój brat ma 12 lat i tez zaczął się tym smarować, tylko nie pozwalam mu moją tubką, żeby mi nie zakaził bakteriami. On też go zachwala więc u chłopaków też działa rewelacyjnie.