Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kadzidełko

Nie wiem czy to ma sens poradźcie coś

Polecane posty

Od jakiegoś czasu spotykałam sie z pewnym chłopakiem. w grudniu cos sie zepsuło i nie mieliśmy kontaktu przez dwa tygodnie. Po tym czasie on napisał ze tęskni za mną i ze chce zeby było tak jak dawniej. Zgodziłam sie bo mi na nim zależało i miałam nadzieje ze cos sie zmieni. Jednak jest dalej tak jak było- rzadko sie widujemy:( wiem ze mu na mnie zalezy ale on nie potrafi twego okazac. W grę wchodzi jeszcze inny chłopak ktoremu na mnie zalezy. I teraz nie wiem czy byc z tym ktory mi to zainteresowanie okazuje czy czekac na tamtego, ktory tego zainteresowania pokazac nie potrafi jednak bardziej mi na nim zalezy:( poradzcie cos

co mamy ci poradzić, każdy bierze odpowiedzialność za swoje życie, może jedynie to, że przeczekaj, wybadaj sprawę, stara prawda mówi, że nie warto wiązać się z kimś, na kim ci nie zależy, skrzywdzisz jego i siebie, ale to twoja sprawa, może facet jest niedojrzały emocjonalnie, a to dobrze nie wróży

oczywiście ten, na którym ci zależy może się okazać popaprany, a to może się źle skończy ć

Moim zdaniem powinnas poczekac na tego mniej odwaznego. Faceci czasami nie potrafia okazywac uczuc tak jak my bysmy tego chcialy...daj mu szanse i czas na odwage. Ja osobiscie wole mniej odwaznych mezczyzn, bo wtedy mam pewnosc ze jak nie ma smialosci do mnie to do innych tymbardziej. Ja w kazdym razie bym tak na Twoim miejscu zrobila. Wybór nalezy do Ciebie. Powodzenia.