Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Co sądzicie o takich pannach

Co poszły z kimś w krzaki albo zrobiły jakiemuś chłopakowi loda w toalecie?

Polecane posty

Gość do własnie jest to problem
jesli miałabym przypadkowy seks kiedykolwiek i zakochałabym sie potem w prawiczku, to NA PEWNO bym mu o tym nie powiedziała

Gość Wlasnie ze jest to problem
bylabys klamca i hipokrytka. skoro jest prawiczkiem to ma prawo wiedziec takie rzeczy, gdyz ma prawo miec porzadna dziewczyne, nawet jesli nie dziewice, to z normalnym, uzasadnionym "przebiegiem"

Gość dorota18
raz mi sie zdarzylo ze sie potem z facetem nie spotykalam. zreguly mialam tak ze spotykalam sie dluzej z facetami z ktorymi uprawialam seks.no jesli laska ma kilku nieznajomych to normalna nie jest.znam dziewczyne ktora za piwo zrobi po laske po kolei 10 faceta to jest dziwka

dorota18, ale do prawiczka czy faceta co mial jedna partnerke to bys nie pasowala moim zdaniem

poza tym taka przeszlosc seksualna u 18-latki to troche zalosna, taka mloda, a juz niczym kobieta po przejsciach

Gość Justynaa23lata
to jak twoim zdaniem wyglada porzadna dziewczyna?

Gość vvxx
"nie koniecznie,niektore kobiety chca sie wyszalec a potem szukaja stabilizacji.nie zawsze wiaza sie z kobieciarzami" takie kobiety tylko na babiarzy zasluguja, a nie na normalnego czlowieka.

Gość dorota18
to juz zalezy czy ten facet by chcial.bo jesli by mnie naprawde kochal to by to zaakceptowal

Nie brzydzi was robienie loda w kiblu? I to obcemu facetowi?

Gość Justynaa23lata
ale mozesz poznac osoby z takim wygladem dziewczyny w realu i co z miejsca ja olejesz bo nie wyglada na dziewczyne porzadna?

Gość bo ty właśnie
"to z normalnym, uzasadnionym "przebiegiem" :D trzeba penisometry zamontować;):D:D

moze nie tak prowokujaco, ale tamta wyglada bardzo atrakcyjnie i mocno imprezujaco, wiec pewnie miala troche facetow

Gość dorota18
a dlaczego nie zasluguja?

Gość dorota18
nie ocenia sie ludzi po wygladzie

skoro same sa faceciarami to niech sie wiaza z babiarzami. porzadny facet czy prawiczek zasluguje na porzadna dziewczyne, bo taka do niego pasuje

nie wiem co by moglo mnie laczyc z dziewczyna co miala kilku partnerow lub wiecej oraz jakas przygode (przygody). jakos nie widze niczego co by moglo mnie z nia polaczyc... wy napewno tez nie widziecie...

Gość dorota18
no przeciez napisalam ze to od faceta zalezy jak on do tego podchodzi

Gość Ju...
He he, zależy od przyczyny bycia prawiczkiem.:P:P:P

Gość bo ty właśnie
znam jedną którą nazwalibyscie dziwką, wyszła za mąż i świata po nim nie widzi, znam teą taką, która oddała się dopiero po ślubie -żeby nie dawać mu pretekstów do wyzwisk tego typu, żeby nie było wątpliwości że jest dziewczyna wartościowa- on poza nią swiata nie widzi, a ona to wykorzystuje, nie wiem co lepsze:)

Gość łowca wampirzyc
16:03 Wlasnie ze jest to problem moze nie tak prowokujaco, ale tamta wyglada bardzo atrakcyjnie i mocno imprezujaco, wiec pewnie miala troche facetow hahahahahaahahhahaahahahaha wroc na forum bravo.pl co za bzdury.. imprezujaca dziewcyna miala PEWNIE troche facetow.. kup sobie chomika chlopcze.. no chyba ze mowisz o imprezach swingersow wtedy zwracam honor i bije si ew piersi, posypuje glowe popiolem.. hahahaahah

a co ma do tego przyczyna bycia prawiczkiem? no moze jak facet jest ciamajda to wezmie pierwsza lepsza, zeby nie zmarnowac okazji, ale jak czeka na milosc, na ta jedyna, to napewno bedzie mu zalezec na porzadnej dziewczynie. jesli facet chce miec w zyciu tylko jedna partnerke, to napewno by chcial zeby to byla dziewica

Gość bo ty właśnie
dobrze ci łowca napisał, wróć na bravo.pl ;)

watpie by cos moglo laczyc prawiczka i dziewczyne co miala wielu partnerow i bujne zycie seksualne. i z jakiej racji ona chce go na meza? skoro sama sie wyszalala, to niech wezmie sobie takiego co tez sie wyszalal

Gość łowca wampirzyc
bo to wlasnie Ty moze znamy ta sama.. ja wybieram opcje pierwsza.. nie byla w zwiazku a lubila seks.. zreszta kto go nie lubi..

osobiscie nie znam ladnej dziewicy

Gość vvxx
"a dlaczego nie zasluguja?" bo jak kobieta sobie pouzywala, to dlaczego ma teraz szukac porzadnego faceta? Niech sie wiaze z takim, ktory tez sobie uzywa zycia. Normalni faceci sa dla normalnych kobiet.

Gość bo ty właśnie
łowca wampirzyc gdybym była mężczyzną tez bym tak wybrała;)dlatego bardzo się dziwię że mężczyznom zależy na tak nieistotnych rzeczach

Gość vvxx
o tak, malo istotne rzeczy, ze kobieta robila z siebie dziwke. Kazdy facet o takiej marzy :o

Gość bo ty właśnie
vvxx nie umiera się od tego jak ktoś kogoś wyzwie, najczęsciej to wyzywający ma problem ze sobą

jak facet sam mial wiele kobiet tu moze i mu to nie przeszkadza, ale ja jestem prawiczkiem. to by bylo niesprawiedliwe, ze ja spalem tylko z zona, a ona przede mna miala wielu facetow. w takim zwiazku czulbym sie jak gowno :(