Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Co sądzicie o takich pannach

Co poszły z kimś w krzaki albo zrobiły jakiemuś chłopakowi loda w toalecie?

Polecane posty

Gość Ju...
Bo Ty masz żal, że sobie nie poużywałeś, choć chciałeś, a teraz dorabiasz do tego ideologię. Nie będzie CI łatwo znaleźć odpowiednią kobietę - i nie chodzi o to, że fizycznie jesteś prawiczkiem tylko o Twoją mentalność. Niestety.:(

Gość Wlasnie ze jest to problem
wcale nie chce sobie pouzywac, ale chce miec kobiete, ktora bede kochal, szanowal i uwazal za porzadna, i ktora nie bedzie mi sie kojarzyc z dziwka i puszczaslka, ktora bede uwazal, za dobrze prowadzaca sie, wartosciowa kobiete

Gość vvxx
co wyzywie? Nazywam rzeczy po imieniu

Gość vvxx
"jak facet sam mial wiele kobiet tu moze i mu to nie przeszkadza" 🖐️ zgadzam sie i wlasnie takich facetow powinny sobie szukac szmaty

tez tak uwazam. mi zalezy na dziewczynie, ktora bedzie do mnie pasowac, takze moralnie

Gość rumoon
Co za popieprzone miejsce, dziwki uważają się za lepsze bo wygrzmociło je iluś tam kolesi w jakichś podejrzanych okolicznościach i uważają że dziwny jest facet szukający dziewczyny której nie miało pół miasta. :D No nie mogę.

Gość vvxx
Tamari - daj lepsze okreslenie :o

no wlasnie, jestem prawiczkiem, a zaraz pewnie bede tu slyszal rady, ze pani co miala wielu partnerow bylaby dla mnie najlepsza i jeszcze moze dzieki niej nauczulbym sie szacunku do ludzi i odmiennosci :( :o

Gość vvxx
bo to, ze dziewice nie bieda w przyszlosci wierne, probuja nam wmowic te szmaty. Bo mysla, ze kazda kobieta musi miec kilkunastu facetow, tak, jak one. zal

Gość Ju...
He he:)

a ta lalka dmuchana to juz zlosliwe bylo. czy to cos dziwnego, ze szukam wartosciowej dziewczyny z zasadami, chce byc szczesliwy, kochac i byc kochanym

Gość rumoon
Bo właściwie na żonę to najlepsza była prostytutka, prawda? Bo przecież "przeszłość się nie liczy"! :D

Gość bo ty właśnie
no coś ty, jako prawiczek jak nikt zasługujesz na dziewicę, tylko masz ją szanować:)

szukam uczucia i szczescia i za to jestem atakowany

Gość bo ty właśnie
przepraszam, nie chciałam cie urazić, myslalam że masz poczucie humoru;)

Gość bo ty właśnie
przecież cię nikt nie atakuje:) kazdy ma prawo być szczęsliwy

Gość GG5425301
16:27 niezla dziewczyna z niej www.patr22ycja22.sympatia.pl szanuje sie, w sensie, nie idzie z facetem do lozka, tylko dlatego, ze jej sie on spodobal? z takim wygladem nie moze sobie znalezc faceta w realu? moze jak otwiera buzie to leca banki mydlane.. glupie pytanie glupia odpowiedz.. moja wersja jest tak: atrakcyjna dziewczyna(nie wiem ja z inteligencja) facet na nia patrzy i to widzi wiec mysli o lozku.. ona ma juz dosc bycia tak postrzegana i woli poznac kogos "normalnego" na takim portalu randkowym, wymienic 1000 meili zeby dostrzegl facet w niej umysl a nie tylko cialo.. wydaje mi sie ze coraz wiecej atrakcyjnych inteligetnych osob tak robi zarozno kobiety jak i mezczyzni

z ta dziewica to byla ironia? mam poczucie humoru, ale to znaczylo z ta lalka, jakby nie mial szans u zadnej innej, tak to odebralem :O

ale pewnie juz seks ta patrycja z sympatii uprawiala

Gość bo ty właśnie
nie ironia, tylko jak nie bedzie dziewicą nie zaznasz spokoju:) tak marudzisz i narzekasz na kobiety, że pomyslalm że tylko taka cie zadowoli:P

no bo chyba dziewica najlepiej by do mnie pasowala

zreszta sami przyznacie, ze z dziewczyna co miala wielu partnerow i przygody nic by mnie laczyc przeciez nie moglo. dwa zupelnie inny swiaty i systemy wartosci i podejscie do zycia

zreszta taka dziewczyna na pewno nie bylaby w stanie mnie pokochac, bo takie wola babiarzy

Gość vvxx
wola babiarzy? niektore tu pisaly, ze szukaja porzadnego faceta, nie babiarza :/

Gość Ju...
Echhh, jak grochem o ścianę.:o Żegnam.🖐️

jakim prawem kobieta co sie puszczala nagle za wszelke cene chce miec porzadnego faceta

poza tym jesli dla was porzadna dziewczyna to taka co w wieku 20 lat spala z 4 facetami to ja dziekuje za taka "porzadna" dziewczyne

Gość GG5425301
niezla dziewczyna z niej - do poznania kogos na szybki seks bez zobowiazan to polecam czat.. wiesz wypadaloby zapytac tej dziewczyny w jakim celu zamiescila tam anons.. ja tylko napialem co mysle o tym, moze to tylko jej ciekawosc

Gość rumoon
"poza tym jesli dla was porzadna dziewczyna to taka co w wieku 20 lat spala z 4 facetami to ja dziekuje za taka "porzadna" dziewczyne" Wreszcie do ciebie coś zaczyna docierać. Ja wiem że to brzmi chamsko i ordynarnie ale takie są fakty. Większość lasek z tego forum uważą że "zasługuje na miłość i szczęście" a to że miały do tej pory iluś tam facetów to "ich wybór" albo "błędy". Tylko że fakty są takie, że te "błędy" to zwykłe kurestwo do którego dorabia się ideologię. Zachowują się jak suki w rui a chcą być traktowane jak kobiety. Dlatego jednak na żonę tylko dziewica.