Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kafeteriaaaanka

Kulka w kroku /

Polecane posty

Gość Kafeteriaaaanka

Niegdy nie miałam problemu z narządami płciowymi, ale ostatnio zauważyłam coś niepokojącego. Otóż zobaczyłam ostatnio zdjęcie, na którym była pokazana kobieca broszka w pełnej krasie i zauważyłąm pewną różnicę. Trudno to wytłumaczyć, ale spróbuję. Nad wejściem do pochwy mam takie dziwne zgrubienie. To wygląda tak, jakby ujście cewki moczowej było spuchnięte. ( ale opuchlizna to nie jest bo mam tak od zawsze, tylko byłam przekonana że to normalne). Poszukałam w internecie innych zdjęć zewnętrznych narządów płciowych kobiet i tamte również były bez tej kulki. Przez chwilę nawet sie bałam, że może jestem jakimś obojnakiem, że to może zaczątek penisa, ale doczytałam, że gdyby to był zaczątek penisa to wyrastałby z łechtaczki, a moja łechtaczka jest całkiem normalna. Jak rozchylę przed lustrem wargi większe i mniejsze to to wygląda jak taka kulka, a gdy jej palcem nie przesunę to nawet częściowo zasłania wejscie do pochwy. Jest dość duża. Nawet przez majtki można ją wyczuć palcami.Kurczę, może to nic wielkiego, ale naprawdę się tym przejmuję. A najgorsze jest to, że nie mam teraz czasu, ani kasy na wizytę u ginekologa. Jak myślicie? Co to może być? Może któraś z Was tez ma taką kulkę? Z góry dzięki za odpowiedzi :)

Gość Kafeteriaaaanka
Czy naprawdę żadna z Was się z tym nie spotkała?:(

Gość starababaaaaaa
a bylas kiedykolwiek u ginekologa? na poczatek idz na nfz-to jest bezplatne

Gość gość
Przecież to łechtaczka

Gość starababaaaaaa
mowi ze lechtaczke ma normalna

Gość hmm tak tak...
naukowo to są fafkulce...