Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

samo zuo

ludzie! czemu wy jeszcze nie śpicie?

Polecane posty

Gość normalnie..na lekach
złłłoooooooooooooo bo slycham jebanego wiatru za oknem a ty dlaczego nie spisz?

Gość wrzuc linka
ja mam wiatry:D

Gość ja mysle o zwierzetach
bylo dzs kilka topikow pod wieczor o zwiarzakach i mam wyrzuty sumienia ze nic nie robie :(:(

ide pod prysznic, a potem obejrze fylm :) szkoda mi czasu na sen, w końcu mam tylko 2 dni wolnego

Ja tam sie ucze :O No i zresztą tak czy inaczej nie mogę spać w nocy :O

jaki film polec jakis horror jestem fanka a widzialam chyba juz wszystkie przez tyle lat to chyba z produkcja nienadąrzaja

Gość ja czytalam ten topik
o tych co robia z psow smalec i nadal sa bezkarni i ze sprzedaja nadal ten wyrób z psów ktore tam sa bardzo meczone zle traktowane i zabijane z okrucienstwem... i nie moge teraz spac slyszalam jeszcze o tym schronisku co zabijali w nim psy bardzo brutalnie zeby dostawac za kazdego pieniadze od gminy ale nie wydawac nic. i kazdy biedny pies ktory byl zlapany i zawieziony do tego schroniska tak konczyl. za nic, za niewinnosc , za to ze sie wałęsał bo go nikt nie chciał i jeszcze taką miał śmierć - pogrzebany na żywca 😭

fakt biedne pieski a nie szkoda ci matek ktore rodza dzieci bez czaszek albo bez konczyn albo bez oczu???????ogarnij sie kurwa swiat jest podly a teraz czy ktos moglby mi polecic tytul jakiegos horroru?

bo mi się nie chce bo życie jest beznadziejne bo każdy mijający dzień przybliża mnie do unaocznienia sobie i innym własnej beznadziejności bo,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, :O

normalnie..na lekach widać ze leki bierzesz ... dziwnie reagujesz piszesz jak psycholka do innych. weź sie ogarnij! co możesz za to ze matka ćpała i chlała a potem ma dziecko z wadą? nic!! a pomóc biednym zwierzętom każdy może!!

cholerne lezby ..idzcie spac

amazona piszesz z onkologii???????? :D wiesz ze nick nic z prawda nie ma???????? kompleksiki jakies??????? sa gorsze rzeczy od katowanych zwierzat jebana matko tereso wypierdalaj z tym swoim moralizowaniem..pasztecie

sama jestes psycholka wady plodu nie zawsze sa z winy matki czy tez jej nalogu..doksztalc sie a pozniej komentuj zeby sie nie osmieszyc

na lekach... chyba troche przesadzasz. twoje zachowanie podchodzi pod skandaliczne. ona ma racje wiec po co innym ubliżasz? takim dzieciom ty nie pomożesz urodzić sie zdrowszym, nie uchronisz ich przed kalectwem. a zwierzęciu zawsze i każdy może pomóc. za to ty zachowujesz sie tak beznadziejnie iż podejrzewam ze moje gadanie jest teraz zbędne dla takich jak ty... :O

nie kuba. jej zachowanie jest skandaliczne. to pewnie kolejna penera z rur bleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

sama mam psa znalezinego w krzakach wiec sie odpierdolcie kaleki.. ostatni pan chyba nie wie co chcial powiedziec wiec nie odpowiem na jego nieporadna probe wypowiedzi

brzydze sie takimi kobietami wulgarnymi i ograniczonymi z żulerskim słownictwem jak ty 'na lekach'. przestań ćpać bo do konca se ten pusty łeb zlasujesz!! juz masz poryte jesteś prosta jak drut. odrzuca mnie od takich lumpów!!

a ja wiem co powiedział :D hihihii co miasto to inna gwara :D nie ma jak Poznań :):) i nie kłócić sie mi proszę!! i proszę Cię dziewczyno używaj innego słownika!! źle sie czyta coś takiego i to z ust kobiety. :O:O a fuj! POZDRAWIAM 🖐️ :D

za chwile moge zmienic nick na kasia 25 i za cholere sie nie zorientujesz..jestem wulgarna kiedy mam na to ochote, nie cpam i nie jestem na lekach..nick nie ma nic wspolnego ..moze kiedys zostane twoja zona..czyla , elokwentna, a ty ciolku nie bedziesz mial o tym pojecia

najmocniejszy pewnie masz sam pomaranczke i nadajesz jako stulejarz na kafe..czochrasz dżordża, piszesz o cipkach i serku na fiucie ale teraz oczywiscie jestes swiety i sprawiedliwy i sie brzydzisz to jest net tu wszystko wolno

a tak na marginesie na bank bym ci sie spodobala :D i milo by ci sie ze mna rozmawialo :D zycie to psikus haha

wiesz... jestem tu pierwszy raz. ( skoro grasz kogoś kim nie jeteś to żal mi cie.) po drugie jestem daleki od wypisywania farmazonów o które mnie podejrzewasz i nie mam nawet zamiaru tworzyć tu żadnych nowych tematów po trzecie nie obchodzą mnie tego typu rzeczy - ty za to jesteś tam stała bywalczynią po czwarte gdybym miał do czynienia z taką kobieta jak ty napluł bym ci pod nogi bo tylko tego jestes warta po piąte dobrze ze juz mam żone gdybyś była nią ty popełnił bym samobóje po szóste gówno mnie obchodzi jak wyglądasz dla mnie mozesz być nawet miss świata po siodme ostatnie nie mam zamiaru dyskutowac z kims twojego pokroju i znizac sie do poziomu ktory nam zaprezentowałaś! Dobranoc.

Gość promis meee
mocne najmocniejszy:D dobrze pojechales tej wywloce:)

Gość Haaaaaaaaaaahahahaahahaahahaha
buahahahahahahahahaaaaa !!!! :D ale ją załatił!! :D:D:D:D:D:D:D BRAWO :D inteligetnie i kulturalnie porobił te szmate jak male dziecko :D buahahaa co za koleś :D 🌻