Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamany1639

problem, pomozcie!

Polecane posty

Gość zalamany1639

Czy jesli kochalem sie z dziewczyna i po udanym stosunku sciagnalem zuzyta prezerwatywe i zalozylem odrazu nowa i kontynuowalismy.. czy moglo dojsc do zaplodnienia?

cieszę się że stosunek był udany :D :D :D jeśli nie zabrudziłeś nowej gumki spermą to nic się nie stanie.

Gość zalamany1639
bylem pewien ze wszystko jest ok, tylko teraz spoznia jej sie okres 4 dzien, mowi ze to pewnie z nerwow, ale ja sie zaczalem bac

Gość 4 dni tak się zdaza
Okres może się przesuwać nawet i tydzień - także u tych dziewczyn, które zwykle regularnie miesiączkuję Sądzę, że byliście dobrze zabezpieczeni i na razie się nie martw, szkoda nerwów.

Gość zalamany1639
dzieki za odpowiedzi, troche mnie pocieszyliscie

Gość asia1989
cześć mam takie pytanie może jest dziwne ale się tak zastanawiam czy wystąpienie okresu w terminie, który trwał normalnie jak zawsze jest gwarantem że nie jest się w ciąży mam cykle 30dniowe okres miałam 11 lutego i od tej pory nie było żadnego stosunku ale do tej pory nie odczuwam owulacji tzn płodnego śluzu i trochę się partwię proszę jak wiecie coś na ten temat to dajcie znać

Gość asia1989
cześć mam takie pytanie może jest dziwne ale się tak zastanawiam czy wystąpienie okresu w terminie, który trwał normalnie jak zawsze jest gwarantem że nie jest się w ciąży mam cykle 30dniowe okres miałam 11 lutego i od tej pory nie było żadnego stosunku ale do tej pory nie odczuwam owulacji tzn płodnego śluzu i trochę się partwię proszę jak wiecie coś na ten temat to dajcie znać