Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nie mam siły życ

Nie mam siły życ

Polecane posty

Gość Nie mam siły życ

Mam juz dosc swojego zycia!! Mam 20 lat i od kilku miesiecy strasznego doła ;( Straciłam sens życia. Rzuciłam studia, nie mam pracy, odsunęłam sie od przyjacioł, których jak sie teraz okazuje nigdy nie miałam ;( Moja najlepsza 'przyjaciołka' proponuje mi spotkanie tylko wtedy kiedy idzie na impreze ze swoim facetem, żebym z nia była jakby sie czasem pokłócili, a ja sie czuje jak przyzwoitkqa ;( Pzatymn wszystkie moje kolezanki mają facetów a ja nie ;( I jak wychpodza to z nimi, wiec po co mam wychodzic w ogole z domu? To chyba 6 sobota odkąd siedze w domu i nie wychodze na impreze, mimo ze mnie znowu wyciągała ;( Ale ja mam już dosyć chodzenia z nią i jej facetem ;(

heheherh Twój los w Twoich rękach... zapamiętaj to sobie... więc przestań smęcić i bierz się w garść ;)

Gość Ju...
Dziękuj Bogu, że masz z kim pogadać. Nie to co ja - skazana na kafe.😭

dziobalka Ciebie to raczej tylko dziobali a nie kochali... vide twoja stopka!

Gość magma24
ja mam 24 lata i dokładnie takie same ''przyjaciółki'' ktore nimi byly dopóki nie znalazły sobie fecetów... :O

Gość Ju...
Po imprezie to dopiero człowiek nie ma siły żyć.:o

komiczne... ja wychodzę z założenia że lepiej jest kochać niż być kochaną... bo to takie piękne jest uczucie...;P:P:P

Gość Nie mam siły życ
magma24 To może chociaz Ty mnie rozumiesz... ;( Chciałabym sie zebrać w sobie, pójsc do szkoły, zrobić prawo jazdy, ale to wszystko wiąże sie kasa, a kasa z praca której nie mam... Ale musze ją znaleźć!! Tylko gdzie? Po ogólniaku? Może kelnerka.... teraz tyle szukają... Ehhh POMOCY

dziobalka i voalka Czy wy nie chodziłyście do szkoły gdzie uczyli poprawnego czytania ? Jestem KOMICZNIE - czyli zartobliwie a nie KOMICZNE!

Jej...moja głupota nie zna granic;P a niby taka inteligentna jestem:P:P:P muszę sięprzefarbować bo to nic z tego nie będzie...

dziobalko!!!!!!!!!!! nie farbuj sie. To nic nie zmieni! Pora na bezpośrednią znajomość ze mną - to pomaga i daje powody do radości wzajemnej.

Gość magma24
a masz jakas rodzine za granica??? wyjedz i tam sobie zarob, a od pazdziernika zacznij studia np. licencjat...

Gość Nie mam siły życ
No niestety ;( Rodziny za granica nie mam, a baaaardzo chciałabym wyjechać, ale nie mam nawet z kim ;( A samej to strach

ok...więc czekam na bezpośrednią znajomość... wtedy sama ocenię czy farbować się czy nie:P:P:P

Do najmądrzejszej "voalki" szkoda ze Ciebie wcześniej nie znałem! Na pewno wymyśliłabyś mi inny przypominający ukrywanie oblicza nick - bez żałości! Ty zas jesteś okazem mądrości i wzorcem dla innych. Dziękuję za ocenę. Widać jesteś bardzo mądra i masz dar oceniania na podstawie drobiazgów.

Gość magma24
a wy dziobalki i voalki to gdajcie sobie nie na temat gdzie indziej! sic. nie wiem co ci poradzić :O zmien srodowisko..załóz sobie konto na portalu jakims- moze poznasz kogos..Ja tez jestem sama..tylko ze mam studia..

dziobalka trudno zaczynać bezpośrednia znajomość gdy nie podajesz nawet adresu email do siebie. zrób pierwszy krok i napisz do mnie

o ile dobrze wiem to forum publiczne więc mogę sobie gadać gdzie chcę!!!!!!!!!!!!!!!!!! zacznijmy od tego... a co do tematu to wypowiedziałam się nawet;P nie wiem czy zauważyłaś...a skoro Ty nie wiesz co masz doradzić to chyba też raczej nie na temat:P:P:P

Nie mam siły życ autorko tematu... także do ciebie prośba : napisz do mnie wspólnie może jakoś zaradzimy twemu problemowi.

Gość Nie mam siły życ
Komicznie Znasz mój problem, więc mżesz tu napisac co mżesz mi doradzić ;(

Gość Ju...
He he, będą romanse.:D

dziewczyny mające problem ze znalezieniem chłopaka - powinny brać przykład ze mnie. Nie dość ze jestem smutny i sam - mimo studiów - to dobrze sobie radzę z okresowym zaspokojeniem emocji. Uczucia takze lokuję od czasu do czasu z wzajemnoscią. Ale ciągle szukam tej jednej JEDYNEJ. Glowa do góry . Tez kiedyś znajdziecie tego jednego JEDYNEGO!

Gość ffk
Faktycznie, 6 sobota, a ty nie idziesz na impreze. To straszne :( Ale musisz byc silna, musisz dac sobie rade. Uwierz, da sie zyc bez imprez.

Gość magma24
załóżcie sobie odrebny temat do własnych dyskusji.. proste.... ja chociaz wyraziłam zainteresowanie jej problemem..

Gość Ju...
A ja myślę, że komicznie będzie kolejną osobowością forum.:D

Gość Nie mam siły życ
Własnie! magma24 dzięki ;* Bez imprez da sie życ, bez znajomych tez, ale co to za życie ;(

Gość eleonora II
o naiwności ludzka, która nie masz granic..... jak można na takim forum znaleźć rozwiązanie problemu osamotnienia. Facet proponował Ci kontakt emailowy, a Ty uparcie chcesz aby odpowiedział tu na topiku. Jak tak bedziesz postepowac to dalej tylko sama będziesz!

Gość jednak problem w tym
dlaczego rzucilas studia? zwariowalas?

Gość ffk
Masz 20 lat, a zachowujesz sie gorzej niz 15latka.