Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nie mam siły życ

Nie mam siły życ

Polecane posty

Gość Nie mam siły życ
Nie zwariowałam To była prywatna uczelnia i jak miałam prace i kase zeby płacic to mogłam chodzic, teraz uz niestety nie mam A pzatym szkoła beznadziejna ;/ Od wrzesnia sie bede starała na państwowa,a le z moimi wynikami matury watpie zebym sie dostała ;/

właśnie to jest bez sensu. zamiast pogadać o głupotach to Ty się zamartwiasz autorko i ubolewasz nad tym jakie to Twoje życie jest pojebane...a myślisz, że innych jest usłane różami??? no przecieżnikt za Ciebie tych problemów nie rozwiąże. a w dodatku pytasz się na takim forum, na którym udziela się taka blondynka głupia jak ja co maszs zrobic? weź się za siebie i pzrede wszystkim przestań się dołować. normalnie szok jak ludzie są zdesperowani to nawet w necie pocieszenia szukają. wiem, bo sama też byłam taka naiwna i jakbym nie wzięła się w garść to gówno za przeproszeniem bym teraz miała.

Gość jednak problem w tym
jesli tak to swietna decyzja bez sensu te prywatne uczelnie postaraj sie dostac na uniwersytet z kazdymi wynikami znajdzie sie jakis kierunek a jesli wiesz ze nie to zamiast chodzic na imprezy przygotwuj sie do matury i zdawaj ja ponownie albo chociaz zapisz sie na jakis kurs, znajdz sobie staz nie zyjesz w czasach w kotrych mozna sobie przebimbac pol roku nie masz sily zyc bo nie podoba ci sie to jak zyjesz zmien to a chdzenie na imprezy z rabnieta kolezanka (musi miec kogos zeby sie nie klocic czy cos takiego) jest nienormalne podobnie jak szukanie normalnego faceta na imprezach normalni faceci w twoim wieku zajeci sa kolejnymi sesjami, stazami itp co innego studenckie wypady co innego ajkies bezndziejneimprezy wez sie w garsc

Voalko Ty jesteś niesamowita:P:P:P w dosłownym znaczeniu tego słowa:P:P:P🌼

Gość Ju...
Przecież miałaś szukać pracy.:) A nawet i jako kelnerka, czemu nie? Albo za ladą. Może to mało ciekawe zajęcie, ale kasa jest, a i człowiek czuje się społecznie użyteczny. Chyba. Załóż sobie konto na portalu randkowym - to poznasz facetów, z którymi sobie powychodzisz. Jeszcze CI się to znudzi.:P Będzie dobrze.:) Trzeba sobie zapełnić czas, żeby nie było czasu na depresję.;) He he, mógłby ktoś wreszcie sprawdzić, czy moje rady działają - wtedy mogłabym sama zastosować.:P:P:P

Gość Nie mam siły życ
jednak problem w tym Dzięki;* Twoja wypowiedz bardzo mi pomogła :) W ogole dużo mi pomogło Voalka- no trza było, mądry polak po szkodzie

Gość Ju...
A co Wy macie do prywatnych uczelni? Przynajmniej są nastawione prostudencko - student płaci, więc wymaga - i nie mają tak skostniałej struktury, kadrą też nie odbiegaja przecież od państwowych. W ogóle za jakiś czas system szkolnictwa wyższego zostanie sprywatyzowany, jak i zresztą wszystko inne.:P:P:P

nie mysl o tym co bylo tylko o tym co jest co ci z tego, ze inni sobie poradzili i co ci z tego ze jest wielu takich jak ty, ktoryz sie pogubili? TO jest twoje zycie. tak jak jesobie ulozysz tak bedzie bieglo. to jest czasami zla wiadomosc bo kiedy nic sie nie robi wszystko sie wali ale starczy pare prostych gestow i wszystko zaczyna sie ukladac nie marnuj czasu na tych, ktorzy chca cie niesc ze swoim pradem i wydaje mi sie ze popadlas w stagnacje i nikt cie na czas nie opierdolil ;) powodzenia

Gość Ju...
Z tego, co słyszałam, właśnie studenty tego chcą. Przecież to dla ich dobra.:P Zresztą, co tam marne studenty mają do gadania:)

ta dyskusja jest bezcelowa prywatne uczelnie to nie uniwersytety czesc z nich jest na w miare przyzwoitym poziomie inne nie im wiecej ich bedzie tym bardziej w cenie bedzie osoba ktora ukonczyla uczelnie panstwowa im tym wiekszy prestiz uniwersytetow

Gość eleonora II
a o co idzie? O prestiz czy o papier skończenia studiów? Zanm takich po doktoracie z prestizowego Uniwesytetu i nie moga znaleśc stałej parcy. wszędzie po kilku miesiacach spadówa!