Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem wkurzona

Udusić gołymi rekami??

Polecane posty

Gość jestem wkurzona

Jestem strasznie wkurzopna..!! Otoz mamy pare przyjaciol, ktorych chcielismy poprosic o to, by byli naszymi swiadkami, data slubu byla ustalona juz damo dawno, kazdy o niej wiedzial. a sie teraz nagle okazalo, ze siostra!! (ktora za mna nie przepada) naszego przyjaciela, ustalila sobie date... taka jak nasza:( ja nie wqiem jak mozna byc tak chamskich, wiedziala, ze mamy slub, wiedziala, ze tego i tego dnia i wiedziala, ze chcemy poprosic jej brata i jego zone za swiadkw, amimo wszystko ustalia taka date. I nici ze swiadkow :( bo przeciez wiadomo, ze bra to brat musi byc na slubie u siostry.... grrrrr

Gość zmien świadków i tyle
nie rozumiem dlaczego się przejmujesz, ani tym bardziej dlaczego ona miałaby wybierac jakaś inna datę bo Ty masz ślub w tym samym dniu... każdy wybiera taka datę jak chce, a Tobie nic do tego...

Gość a ja rozumiem autorke
sama wiem ze sa takie wredne kurewny, ktore sie zesraja, jak nie zrobia komus na zlosc, hehe kiedys myslalam, ze to zahaczaloby o spokowa teorie dziejow, ale po paru akcjach ze strony kilku osobjuz mam te pewnosc ze nie, po prostu maloduszna zlosliwosc niedojrzalych emocjonalnie ludzi i tyle, coz robic poszukaj innych swiadkow, nie pień sie za duzo, zeby szmata nie miala satysfakcji, wrecz przyjmij to spokojnie-zewn;), niech ja skreca i znajdz sobie inych fajnych.

Gość a ja myślę że chodziło jej o
co innego.. gdyby brat miał dwa sluby obok siebie to pewnie dałby mniej w kopercie, a tak da więcej i wszystko dla niej...

Gość pieprzona egoistko
wszystko ma sie krecic wokol ciebie? moze tylko wtedy byl wolny termin w kosciele, moze wczesniej zarezerwowali juz sale,a moze po prostu odpowiada im taki termin? nie dziwie sie ,ze cie nie lubi ta siostra ty pusta szmato

Gość pieprzona egoistko
przeciez to twoja data,tylko ty masz do niej prawo.co za ksiezniczka,ja pierdole

P R Z E S A D Z A S Z Niby czemu nie może mieć ślubu w ten sam dzień???? To że Ty bieżesz w tym dniu to nie znaczy że dla innych ten termin jest zakazany :P

Gość jestem wkuzrona
bo mieli byc nazymi swiadkami :(

Gość jestem wkuzrona
"ty pusta szmato" nie wiem jakmozna tak pisac na kogos kogo sie nie zna. oj baby baby

Ciesz się swoim dniem.Nic nie poradzisz.Zobaczysz za kilkanaście dni będziesz się z tego śmiała.

Gość jestem wkurzona
wiem, ze to bedzie potem maly problem, ale ona odpol roku doskonale wiedziala kiedy mamy i ze jej brat i bratowa beda naszymi swiadkami.. coz przezyje

Nie przejmuj sie wrednymi ludźmi. To twój ślub i nie pozwól go sobie zepsuć! Trzeba się niestety pogodzić że, są tacy którzy chcą nam zrobić na złość i tyle. Pozdrawiam http://slubne-zaproszenia.pl

Nie przejmuj sie wrednymi ludźmi. To twój ślub i nie pozwól go sobie zepsuć! Trzeba się niestety pogodzić że, są tacy którzy chcą nam zrobić na złość i tyle. Pozdrawiam http://slubne-zaproszenia.pl

Gość masakramasakra
i czym sie przejmujesz? moja swiadkowa dzien przed slubem sie obrazila za jakies glupstwo i musialam zmieniac swiadkowa ! a w dzien slubu swiadek meza zapomnal garnituru ( ma do nas ok 400km) i przed wyjsciem do kosciowa jeszcze zmienialismy swiadka! i co? byli oboj elepsi od tamtych . a ty masz czas zeby jeszcze sobie zmienic!

Gość ło hohoho
na pewno zrobiła to celowo, bo Cię nienawidzi z całego serca... zatłucz sukę...

Gość uduś gołymi rękami
i skop szmatę po cycach!

Gość już z nią nie będę mieszkała
może po prostu poszli zarezerwować salę i w danym miesiącu tylko ten akurat termin był wolny. nie sądzę, żeby to było wymierzone przeciwko Tobie. Twój ślub jest najważniejszy dla Ciebie a jej ślub jest najważniejszy dla niej. no chyba, że ślub planujecie na 2010 i nie było problemu z rezerwacją restauracji/domu weselnego/hotelu.