Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdradzanana na

czy mąż mnie zdradzaaa???

Polecane posty

Współczuję kochana, a z drugiej strony aż mi się nie chce wierzyć, że nic nie zrobiłaś do tej pory. Wymieniłaś wszystkie klasyczne objawy zdrady. Zostaw dupka, nie myśl o tym, że dziecko musi mieć ojca (nie napisałaś jeszcze tego, ale uprzedzam fakty bo zdradzane kobiety często tak mówią) itp. Lepiej żeby miało tylko kochającą matkę, niż nieszczęśliwych rodziców. Trzymaj się 🌼

Gość zdradzanana na
Dziekuje wam:* a jefo wciaz nie ma..zadzwonic? sprawdzic?

Gość zdradzanana na
Juz teraz nie jest to nawet wazne ale co mu szkodzi ta obraczke nosic? nie mamy jeszcze rozwodu...a tamta chyba wie ze jest zonaty? czy tamte...chociaz jak nie nosi moga sie nie domyslac a on "zapomnial" im powiedziec...

Gość Eliza6754
Nie zastanawiaj się czy do niego zadryndać,tylko wynajmij detektywa KONIECZNIE!!!!!!!!!!! I to najlepiej od zaraz

Gość to tylko jaaaa
jak nie nosi obraczki to mu zalezalo zeby nie wiedzialy o Tobie

Gość nie pij wina
nie dzwoń i nie sprawdzaj...bądź obojętna, a jak się zjawi udawaj, że nic nie podejrzewasz..w poniedziałek idź do agencji detektywistycznej z jego zdjęciami i opowiedz w czym rzecz...jeśli udowodnią mu zdradę masz rozwód z jego winy jak w banku:)

Gość papahaha
Niezła prowokacja.

Gość zdradzanana na
a jak to wogóle wyglada? on za nim chodzi/jezdzi? robi fotki? czeka az wyjdzie z pracy? mial ktos doswiadczenia z detektywami?

Gość pyza84
pewnie ze zdradza !!!!!!!!!!!!

Gość nie pij wina
oni maja swoje sposoby, a ty idź i poszukaj najlepszego zdjęcia tego swojego menszczyzny

Gość ja Ci zazdroszcze
a jak ktos nie ma zdjecia ? i chce kogos sprawdzic ?

Gość mmmm65656
placisz i nic cie nie interesuje czekasz tylko na wyniki pracy detektywa

Gość to tylko jaaaa
on za nim chodzi/jezdzi? robi fotki? dokladnie tak, placisz za godziny lub dni. jesli chcesz zeby sledzil non stop to bedzie jezdzil non stop.

Gość nie pij wina
jak to nie ma zdjecia? nawet ślubnego?

Gość zdradaznaaa na
my mamy mnóstwo wspólnych zdjęc0to dobry pomysł.Dziekuje dziewczyny! tak mi ciezko:(

Gość nie pij wina
spoko:) jak go namierzą i udowodnią zdradę to będzie ci lekko:) uda się! powodzenia:)

Jestem facetem i widzę to tak: Pisałaś, że jest bogaty więc nie zostawiaj go. Zadbaj o siebie; makijaż, ładny ubiór i też zacznij wychodzić niby to do koleżanek. Nie musisz go zdradzać. Możesz posiedzieć w kawiarni przy ciastku. Zobacz tylko jak zareaguje. Jeśli nie będzie to mu to przeszkadzało, no to już nie dobrze.

Gość a ja wynajelabym
detektywa, jesli cie na to stac i gdyby sie potwierdzilo to bym odeszla z dzieckiem, ale jesli go kochasz to jeszcze mozesz o niego zawalczyc. skoro nie odszedl od ciebie do tej pory to masz szanse wygrac. wstarczy, ze o siebie zadbasz, wyjedziecie na dlugie wakacje za granice i spedzicie razem troche czasu. nie zdziwiloby mnie tez gdyby okazal sie gejem i nie badz zdziwiona, bo czesto tak sie dzieje, ze facet kilka lat po slubie zdaje sobie z tego sprawe.

Gość zdradzanaaa na
Już tak raz zrobiłam mąz zniknął na noc pod pretekstem wyjazdu z kolegą po jakieś paliwa 3 tyg temu..to poszlam z kolegami i kolezankami z dzialu z pracy na piwko i pobawic sie an imprezie...zadzwonil tylo po to bym mu zdjela koszule ze strychu,.,,wiedzial ze nie jestem w domu..a i tak wrocil nad ranem:/] i ciagle robil to samo..nadal znikal po pracyL:.

Gość a co ty nie
on ma cie kompletnie w dupie jak tak robi.... ciebie nie ma w domu a ten jeszcze szczesliwy ze mu dupy nie trujesz is ei zbawia zes woja nowa dziewczynka....a ta jego panienka to loda jakas??

Gość i co dalej pisz