Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kuwety_On

KTO OGLADA EUROWIZJE?

Polecane posty

Gość Kuwety_On

Bo ja tak [reka] Ale Kaśka Sowinska pieknie wyglada... Schrupałbym ją.

Gość madzia======================
no Sowinska ładniutka,ale pierwsza piosenka do kitu.

Gość i taaak kkk
wygra Urbańska, bo to ustawione :-(

Gość Kuwety_On
O fak, ale ta klientka okropnie spiewa... masakra , choci mi o tą pierwszą Kasie Novą.... TRAGEDIA! :o

Gość dkalalllla
Sowińska ma wyjątkowo przewalone w umyśle, pamiętam jakiś wywiad z nią w którym głównie chwaliła sie, z kim spała.

Gość i taaak kkk
chociaż śpiewa przeciętnie, nic nadzwyczajnego. ale wystarcZy sypiać z Józefowiczem najwidoczniej :-( lansują ją na siłe bleeee

Gość Kuwety_On
Mam nadzieje ze nie wygra Kaska Nova ani ta Urbanska... A Kasienka Sowinska- mniaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam :D Chyba sie zakochałem :D

Gość dkalalllla
Skoro i tak "wszystko jest ustawione" to darujcie sobie marnowanie smsów na kogoś innego niż Urbańską. Tak trzymać, nie ma to jak spiskowe teorie.

Gość Kuwety_On
O ta Edi Ann ma całkiem spoko pioseneczke, ale to na Eurowizje sie w ogole nie nadaje. Bo Eurowizja to ma byc show, by wzbudzic zainteresowanie innych kraji. Ja na Natasze na bank nie zaglosuje bo nie znosze jej. Zaglosowałbym na Sowińską gdyby startowała :D

Gość dkalalllla
Możesz sobie Sowińską oglądać do woli na MTV tyle że w stylizacji schlebiającej gustom nastolatków, co wszystko raz czyni z niej aseksualną i dziwacznie ubraną 16-tkę. Powiem szczerze, tu dopiero widać, że kobita coś umie oprócz pieprzenia głupot.

Gość Kuwety_On
Na Eurowizji powinna Doda być bo wzbudziłaby skandal i pokazala swe sztuczne cielsko i napaleni niemcy by glosowali na nią i bysmy moze w scislej czołowce byli. NIe to że lubie Dode, ale przydałałaby sie ta wiesniara :)

Gość dkalalllla
Bardzo lubię Urbańską i mam nadzieję, że wygra.

Gość dkalalllla
Zgadzam się, Doda pryznajmniej miałaby jakieś szanse, bo trudno na nią nie zwrócić uwagi.

Gość tragiczni prowadzacy
zwłaszcza ona, zapatrzona w siebie a powinna wykonawcow, w dodatku dykcja fatalna

Gość dkalalllla

Gość Kuwety_On
Za bardzo nie ogladam MTV i nie widze zbyt czesto w TV Sowinskiej, raz ją widziałem w Jak Oni Śpiewaja i wygladala calkiem ale teraz to normalnie miodzio wyglada. Boże jakie beznadziejne piosenki startują , masakra , to jest chyba jakis zart? Ta nawiedzona blondyna co spiewa to jakas zenada chyba... SPecjalnie dali totalnych przecietniakow zeby szara masa glosowala na tą idiotke Natasze... :o

Gość dkalalllla
No dokładnie, Sowińska to jest poziom wody sodowej na własny temat, pamiętam jak wyśmiewali się z niej w Maglu Towarzyskim na TVN style.

Gość dkalalllla
To przypatrz się kiedyś, totalnie inna stylistyka. Można powiedzieć oszpecająca ją. Tu faktycznie wygląda promiennie i poważnie.

Gość Kuwety_On
łooo matko ta KOPEĆ to jakaś tragedia...

Gość ked
I fajnie jak wygra urbańska, bo i łądne, i zgrabna, i ma poukładnae w głowie i w dostaku świetnue się porusza... Co do śpiewu to się czepiacie... te "gwiazdy" które już były to 3 sort, sorry ...4 lub 5...

Gość Kuwety_On
No Aster faktycznie ta Kopeć ma siekacze jak nutria i glos niczym podróbka NIGHTWISH :D

Gość con
Też popieram Natasze. Nie mam pojęcia dlaczego ją skreślacie.

Gość Asiuniaaaaa
Oj ten koleś z jury (Adrian chyba) jest genialny, ten co mowił że słabeusze nie dadzą rady, oczy ma boskie, niebieściutkie. Ciacho.

Gość Kuwety_On
Taaaa ten z jury to gej jakiś :O łooo matko a teraz co geje śpiewają.... Nie no żenada te eliminacje :O DWA GEJUSY SIE DOBRALY ...

Gość dkalalllla
Jestem całym sercem za Urbańską, widziałam z nią kiedyś rozmowę. I przekonała mnie całkowicie. Jest skromna, była ubrana na ciemno, aseksulanie, prawie zupełnie bez makijażu, widać było jej ogromną wrażliwość i szczerze mówiąc: naiwność. I myślę, ze to ją właśnie gubi. Widać, że to jest typ artystki oderwanej od życia, która po prostu nie rozumie, co się w wokół niej dzieje i jak to jest odbierana przez ludzi. Zakochana w tym Józefowiczu tak, że oczy jej błyszczały jak o nim mówiła. Stawiam na to, że to on jest tym złym duchem naciskającym na jej promocję na siłę, a Urbańska po prostu nie rozumie, jaki jej wizerunek przez to kreuje.

Gość ked
ło boże, jakie przestylizowane chłopaki...

Gość Kuwety_On
O ludu zaraz mój telewizor eksploduje, co to do cholery ma być ? Żart? :o

Gość Kuwety_On
Juz wiem- to podróbki Justina Timberlake'a ... nie no ludzie bez jaj... MASAKRA !