Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alalaaaaaaqdd

JEST TUTAJ JAKIS INFORMATYK????

Polecane posty

Gość alalaaaaaaqdd

Gość słucham...
...

Gość alalaaaaaaqdd
JAK MOGE ODINSTALOWAC INTERNET W POLACZENIACH SIECIOWYCH?? mam kablowy i caly czasmi sie zawiesza ;/;/ biore w polaczeniach sieciowych prawym i napraw i dziala przez chwile a potem zanika.dlatego chce odinsatolwac i zainstalowac od nowa :):)

Gość alalaaaaaaqdd
obsrałam klawiaturę ,będzie działać ? `

Gość alalaaaaaaqdd
ETERNA TO JEST RADIOWKA

Gość alalaaaaaaqdd
tylu bylo chetnych do pomocy a teraz... POWIEDZCIE MI CHOCIASZ JAK MOGE USUNAC INTERNET Z PANELU STEROWANIA :)

Gość alalaaaaaaqdd
TAK

Gość alalaaaaaaqdd
???

Na moje oko potrzebne jest mostkowanie, sama tego nie zrobisz, ja na odległość też ci niewiele pomoge. Musisz znaleźć jakiegoś informatyka, który przyjdzie i ci skonfiguruje połączenie.

Gość alalaaaaaaqdd
a prosciej : MOZESZ MI POWIEDZIEC JAK MOGE ODINSTALWOAC INTERNET W POALCZENIACH LOKALNYCH LUB SIECIOWYCH???TO OD NOWA SOBIE ZAINSTALUJE I BEDZIE OK.TAK BYLO OSTATNIO .TYLKO NIE PAMIETAM JAK SIE ODINSTALOWALO;/;/;/

Gość alalaaaaaaqdd
???????????????????????

Proszę bardzo, krok po kroku, chociaż nie wiem co kombinujesz:P Panel sterowania ---> Połączenia sieciowe i internetowe ---> Połączenia sieciowe. Wybieracie połączenie lokalne, zaznaczasz je prawym przyciskiem myszy, klikasz we Właściowości. Otwiera się zakładka Ogólne, tam zaznaczasz klienta sieci Netware i poniżej klikasz w Odinstaluj. Napisz czy sie udało.

Panel sterowania --> połączenia sieciowe --> i usuń połączenie twojego internetu Ale myślę ze tobie bardziej chodziło o odinstalowanie karty sieciowej możesz to zrobić na dwa sposoby panel sterowania --> dodaj usuń programy i musisz odnaleźć sterownik od karty sieciowej, ale odinstaluj tylko wtedy gdy jest to karta oddzielna nie zintegrowana z płytą. Drugi sposób myślę łatwiejszy, kliknij prawym przyciskiem na ikonie mój komputer --> właściwości --> przejdź na zakładkę sprzęt --> menadżer urządzeń --> rozwiń listę karty sieciowe kliknij dwa razy na karte radiową przejdź na zakładkę sterowniki i kliknij odinstaluj. Uruchom ponownie komputer i jeżeli system posiada sterowniki do twojej karty to sam ją zainstaluje a jeżeli nie to poprosi o podanie sterowników. Wtedy włóż płytkę ze sterownikami od karty sieciowej jeżeli potrafisz to podaj ścieżkę do sterownika na płycie a jeżeli nie to anuluj okno instalacji uruchom płytę i postępuj zgodnie z instrukcjami pojawiającymi się na ekranie

Gość alalaaaaaaqdd
nastąpił krytyczny wyjątek. System może działać niestabilnie. Czy uruchomić przywracanie systemu? Uwaga! Operacja może spowodować uszkodzenie systemu Windows XP Professional. Co robić???

Gość dzwonie i zglaszam reklamacje
niech przyjada i naprawia