Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olyka

problemy przyjaciolki mnie juz nudzą

Polecane posty

Gość olyka

Moja przyjaciółka ma chłopaka, którą ją tłucze, grozi jej, obraża itd itd... Na początku oczywiscie radziłam żeby go zostawiła. Ona mówiła że na pewno to zrobi, że "tym razem to koniec" - to jej b. słynne teksty "tym razem to już naprawde koniec", "teraz jest inaczej", "jeszcze nigdy nie zrobił mi czegoś takiego". Płacze, rozpacza, kasuje jego nr, blokuje go na gg. Nastepnego dnia odzywa się późno w nocy zachwycona, bo jej chłopak przyjechał, przeprosił i kupił drogi prezent. Kolejnego dnia - znów jestem pierwszą osobą która musi słuchać jaki z niego chuj, dupek, bo np. znów ją uderzył. A kolejnego - jaki jest wspaniały, bo np.zabral ją samochodem w super podróz. Itd, itd. Więc w koncu powiedzialam jej że nie mam zamiaru już słuchać jej jojczenia, że jej problemy mnie nie obchodzą, mam tego po dziurki w nosie. Jak jest dla niej niedobry to wie do kogo się odezwać (do mnie), jak jest cudowny - zapomina o mnie. Na moje - niech ją zatłucze na śmierć, skoro jest taka głupia.

takich ludzi jak ona powinno się zostawiać w spokoju, jak chcą się męczyć niech męczą się sami. jeżeli masz być tylko od pocieszania, to po cholerę Ci taka przyjaciółka.

Gość kabel
taka z Ciebie przyjaciółka jak z koziej dupy trąba

Gość mój jest kulfon
mam podobnie, tylko że bez bicia, on ja notorycznie olewa, ona z nim zrywa, on przychodzi z kwiatkami, ona wybacza, i...powtóka z rozrywki. Autentycznie, było już tak około dziesięć razy. Teraz każde zerwanie olewam.