Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomarańczowa pomańczka

Nudzi mi się

Polecane posty

O czym gadamy? :P

nudzi ci sie? to wejdz na www.empatia.pl tam jest tyle do roboty ze na pewno zabijesz czas

znam tą stronę :)

ale faktycznie dawno nie zaglądałam, to zrobie co tzreba by pomóc :)

widze ze akcja zwierzeta i posadz drzewko trwa . ja już posadziłam, dwie petycje wysłałam, i oddaje 1%podatku :D:D ale nie wiem czy na empatie czy na www.centaurus.org.pl cieszy mnie to Liinezja :D:D SUPER!!! :D:D oby jak najwiecej ludzi sie dołączyło. każdy może kiedyś potrzebować pomocy... :(:( a z tego co wiem to chyab większość ma to w nosie i widocznie nie rusza ich rzeź i katowanie zwierząt :(:(:(:(:(:(

pomarańczowa pomańczka 👄 🌻 ❤️ kochana dziewczyna :):) FANKA - wiedzialam ze na Ciebie i Hanan można liczyć :):):) Muuua!!!

...:O nie mam pojęcia.... ale rzucało sie w każdym razie w oczy :D jednak zainteresowanie nikłe :( ludzie nie maja serca chyba. przecież to ich nic nie kosztuje no... :( ten podatek może lepiej na koniki bo z tego co czytałam bardzo biedni są i niewiele koni udało im się ostatnio ocalić... dolinka.

dla zwierząt wszystko :) Własnie wyslałam maila i podpisałam petycje przeciw rzezi foczek w kanadzie

Gość ja ostatnio trafiłam na
tragiczne zdjęcia skopanych i pobitych zwierząt 😭 i wiecie co? po pierwsze dla swojego zdrowia wlasnego nie jem już żadnego mięsa prócz drobiu a po drugie... nie moge po prostu nie moge zjeść świnki są tak mądre... wiedza ze zaraz zostaną zamordowane a już tym bardziej konia one są tak dobre dla człowieka a my je tak okrutnie zabijamy i jemy !!! to my zasługujemy na miano zwierząt. wszystko robimy pod siebie bo liczy sie ze my coś chcemy a to ze tysiące zwierząt codziennie przechodzi tortury i znosi tyle bólu by na koncu zginąć... to juz nas nie interesuje...ważne ze szynka dobra... 😭

dziewczyny jesteście normalnie super!!! 👄 :D ja tez staram sie nie jeść mięsa i chyba drób naprawdę tą śmierć ma lżejszą...nie to co krowy i konie :(

wiecie co? za chwilę założe topik poświęcony tematowi, który prowadzimy -zapraszam was wszystkich!!!!! Poczekajcie tylko sekundę :)

witajcie :) 🖐️ też troszkę znudzona :O no... pomarańczowa... żeby wszyscy tacy byli jak Ty... eh 👄