Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BIG CHANGE

Planuje parę zmian? potrzebuje Waszych porad buźka, figurka, włosy ...

Polecane posty

Gość BIG CHANGE

Witam, ostatnio uznałam, że troszkę się, że tak ujmę "zapuściłam" , przytyłam, jakieś 6kg, w ogołe mam jakąś chybioną fryzure, no i czas zapanować na cerą skłonną do wyprysków :( pytańko : otóż, w sferze T, mam takie małe kropeczkie, wiecie z których śluz wyłazi, ?:( czy któraś się z nimi uporała? i czym wysuszacie wypryski? albo jak dbacie, żeby ta skłonność była mniejsza... I kolejne, włosy, co z włosami, które się puszą, niechcą się układać, przód się zawsze kręci :( wywija :( krótkie włosy?długo? no rady ... dziekuje z góry :) a może ktoś też chce cos zmienic, zaczac na nowo?

Gość BIG CHANGE
to jak?

Gość BIG CHANGE
zero rad :(

Gość Błyskotki
Co do zaskórników, to zależy ile masz lat. Jeżeli poniżej 25 kup sobie produkty do cery mieszanej. Włosy obciąć ou dobrego fryzjera i stosować kosmetyki wygładzające.

Gość BIG CHANGE
no a jakies konkretnie? mam 21 lat :D, wlosy , hmm, noby obciełam, wygladało super, ale teraz srednio sobie radze, a tych kosmetykow na wygladzie byl juz stos, a szkoda mi wlosow na prostownice :(

Gość na wypryski kup sobie maść
cynkową lub Benzacne,do kupieni w aptece. Raz w tygodniu stosuj peeling do twarzy. Pamiętaj o dokładnym oczyszczaniu makijażu. Do włosów polecam jedwab biosilk-świetnie wygładza włosy

Gość BIG CHANGE
stosuje, masc, robie regularnie peeling enz. maseczki i inne ... :( ale zaskorniki sa :( slyszalam,ale on jest drogi chyba a mało go, ale mi sie jakos tragicznie te wlosy ukladaja :( musze chyba zrezygnowac z cieniowania,zapuscic dlugie

Co do zaskórników, to ja mogę polecić najpierw zrobienie parówki, a potem maseczki :) Co do maseczek, to dobrze najpierw kupić kilka saszetek różnych, zastosować i wybrać najlepszą. Peelingi są bardzo ważne oraz krem, którego używasz :) odradzam wszelkie serie młodzieżowe i antytrądzikowe poniżej 20 zł, bo wysuszają tylko cerę. Co do włosów, to powinnaś je pokochać :) nie walcz z loczkami, itp. tylko pomyśl jak je ogarnąć:)

Gość BIG CHANGE
to nie sa ani loki ani proste :( :( :( eh, ja uzywam garnier?

Gość paulina8rrr*
na włosy spróbuj szampon + odżywki Loreal Elseve różowego, wygładza włosy i sprawia że są lśniące. Dodatkowo polecam też piankę Nivea Diamond Gloss, jest naprawde super ! Włosy po niej bardzo błyszczą, wyglądają bardzo zdrowo. Możesz też kupic sobie maseczke i uzywac np. raz w tygodniu, polecam Wax [20zł w aptece] lub z tej samej linii co szampon i odżywka różowa Loreal Elseve [21 zł], nakładasz folie na głowę, okrecasz recznikiem i pozostawiasz na godzine. Na cerę spróbuj maści Brevoxy l. Jest ok ale po czasie skora moze sie przyzwyczaic i juz nie bedzie taki skuteczny (tak przynajmniej bylo w moim wypadku..) Nie myslalas o wizycie u dermatologa? Ja brałam Aknenormin czy Izotek i teraz nie mam juz problemow z cerą, naprawdę jest super! Może warto spróbowac ;] Powodzenia :)

Gość marchewka234566
a jak ktos ma powyzej 25 lat to co :P??

Gość no jak ma
juz ponad 25 lat to koniec!:P;)

Gość marchewka344567
:P zabawne...umiecie wspierac\"Babcie\" na duchu :P

Gość BIG CHANGE
byłam, u dermatologa i wiele to nie dało :( ja mysle,ze u mnie podstawowym problemem jest stres a i miejskie powietrze :( no biore pigułki i one zasadniczo poparwiły jej stan,ale zaskórniki ciagle sa :( teraz myslenie nco z(obic z tymi kudłami :( jak obciac :*

Gość BIG CHANGE
dzieki za wszytskie rady :)