Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ________Tinka_____

OZDOBIENIE SALI

Polecane posty

Broneczka, mail jest w stopce :) a co do podejscia ludzi: na prawde potrafia byc zlosliwi i wredni. wiec wole sie z nimi dogadac, niz stawiac warunki.mam nadzieje ze sie uda :)

Guniorek --->dokładnie tak jak mówisz - byle Ci tylko nie zrobili jakiejś dekoracji odpustowej ;) mail juz poszedł

właśnie się dowiedziałam ile kosztuje dekoracja tej firmy co podałam w linku że mi się podoba......... chyba ich pogięło, posiedziałam na stronie IKEI spisałam wszystko i wiem że mnie to wyniesie jakieś 5 razy mniej.....

Gość przyszła ślubna
hej. my chcieliśmy oszczędzić na strojeniu sali ale okazało się że będzie dostępna dopiero w sobotę od 8.00 więc nie za bardzo będzie czas na samodzielne strojenie. poza tym to bardzo duża sala więc tym bardziej problematyczna. zdecydowaliśmy się wynająć dekoratorów i wyniesie nas to ok. 1000 zł. trudno

Gość SZCZĘŚCIARA2008
wITAM WAS SERDECZNIE. POLECAM WAM FIRMĘ , KTÓREJ DEKORACJE SAMA NA ŻYWO WIDZIAŁAM BEDĄC GOŚCIEM.REWELACJA !!!W PRZYSZLYM ROKU SKORZYSTAM SAMA Z ICH USŁUG.NA STRONCE NIE MA WIELE ZDJĘĆ-NIBY ZE WZGLĘDU KONKURENCJI.POZDRAWIAM :)

Gość pskafe
drogie Panie -czytam wasze wypowiedzi na temat wymarzonych dekoracji i kilka uwag mi się nasuwa. Przez jakis czas sam siedziałem w branży weselno dekoratorskiej-pierwsze rozmowy z klientkami: zero sztucznych kwiatów,ekstra tkaniny,najwyższa półka,pawie pióra i perły,jak w amerykańskiej komedii romantycznej. gdy jednak dochodziło do kosztorysu,kiedy okazywało się że za jedna wiązankę kwiatów trzeba zapłacić 150 z a potrzeba dziesięciu,za wypożyczenie 100 -u pokrowców 5 stów ( 5 zł sztuka) ,jeden balon z helem kosztuje 2,5 zł , i za sto takich bulimy 250,satyna na dekoracje kosztuje 35 zł za metr ,kkwiaty do kościoła 1200 ,to w końcu sie okazywało z reguły że sztuczne kwiaty nie takie brzydkie,tiul pod sufitem wiochom nie zajeżdża,dekoracja ścian nie razi tak bardzo i w ogóle to jest OK. Tak że kalkulujcie Moje drogie i mierzcie siły na zamiary, jedna rada jeszcze-jeżeli chcecie poznać jakość firmy-poproście o numery telefonu ich byłych klientów. Jeżeli wam nie będą chcieli dać to znaczy coś nie halo. jeśli dadzą to najlepiej się dowiecie co firma warta.

Gość kfjkfldk
a my nie bedziemy dekorowac sali balonami i kwiatami.. Wesele mamy w małym pałacyku,który ma sam w sobie swój urok ;-) nie wiem tylko co z pokrowcami na kszesła w kościele..

Gość patryskaryska
witam, dekoracje sali, koscioła ,wiazanka dla młodej,dekoracja samochodu,kosze dla rodziców, dekoracje materiałowe świetlne i kwiatowe, dla nas nie ma rzeczy nie do zrobienie. warszawa i okolice.zapisy na 2009 i 2010 rok mail firmaangel@yaho.com www.angel.ecom.net.pl

Gość pinki54
Ja chyba będę robić dekoracje samodzielnie. W sumie mam już jakąś koncepcję i myślę, ze spokojnie sobie poradzę. Rezygnuję całkowicie z balonów wiec salę będę mogła udekorować nawet tydzień wcześniej a nie w ostatniej chwili. Poza tym ja bardzo lubie zajmować isę takimi sprawami więc to będzie przede wszystkim przyjemność.

Gość patryskaryska
hej ocziwiscie ze mozesz zrobic to nawet i tydzien wczesije ale raczej w remizie badz w mało obleganej samli.zazwyczaj w tych lepszych jjest tak za w sobote mozna dekorowci to tak około godz dopiero 8.00 -9.00 bo np była konferencja i trzeba zdjac dekoracje przed np 7.00 rano w niedziele (jesl nie ma poprawin) bo o 8.00 jest sniadanie lub inna konferencja;)