Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oceńciemniexxx

Oceńcie moje NOGI

Polecane posty

Gość chce ogladać
Twoje nogi nogi, nogi, nogi chce byś założyła mini mini, mini, mini ślimak dziś wystawił rogi a Ty pokaż swoje nogi ;)

Gość 1111111111111
takie.....normalne,zwykłe ,nie są brzydkie ale nie są tez powalające

Gość oceńciemniexxx
Za chude ? no nie żartuj. Ja sądzę, że są strasznie grube :-O Na zdjęciu może tego tak nie widać... Do tego krzywe i takie ... męskie :-O

Snoopy :D heh...nie no moim zdaniem masz za chude uda...a tak to ok...

Gość strasznie
męskie, dziwne jakieś, może to złe ujęcie ale jakieś takie rozjebane na boki

Gość oooooorrrraany
tu chyba same grubasy siedzą :-O nie, nie są za chude. nawet w udach mogłyby być lekko węższe, ale ogólnie nie jest źle

oceńciemniexxx ---> więc mówimy Ci, że NA TYM ZDJĘCIU wyglądają na trochę za chude :p i to nie żart, tylko fakt, który z rzeczywistością może nie mieć wiele wspólnego, ale cóż... taką fotę dałaś :p

zwariowałaś...grube...;/ chyba nie chcesz mieć badylastych nóg jak modelki? a fu...

są za chude w udach...no wybacz jakie same grubasy ja tańczę i mam ładną figurę i nogi też niczego sobie a mam dwa razy grubsze uda -mięśnie- :)

Gość oooooorrrraany
Ciii... a z Ciebie podobno taka modelka hehehehehe

Gość mzzzzycczyzzzna
beznadziejne te nogi bleeeee

Gość Marcellinna
Masz śliczne nóżki, po co się tu pytasz wogóle :o ?

Gość oceńciemniexxx
Chciałam poznać opinię innych. Widzę, że niektóre pokrywają się z moją... Tzn, że są męskie, krzywe, grube i generalnie brzydkie :-O Piszcie dalej.

Jaka modelka :D czy ja kiedykolwiek pisałam że jestem modelką ? jestem tancerką nie modelką i mam wyrzeźbione ciało jak to tancerki :)

modelki są chude ...badylaste wieszaki bez biustu bez tyłka jedyne co jeszcze takich nie opuściło oprócz tłuszczu i rozumu to skóra i kości...

Uda wyglądają na nieogolone :P sądzę, że nie trzeba ich golić, ale rzuciło mi się to jakoś w oczy. plusy: ładne łydki ładne kolana minusy: szerokie biodra, co powoduje wrażenie rozjeżdżania się nóg:P nierówny kolor skóry wg mnie powinno być mniej tłuszczu przy samych biodrach, za to trochę więcej niżej (za malo mięśni)

Gość oceńciemniexxx
Ogolone :D Dzięki za opinię persymona. Faktycznie mam dość szerokie biodra, ostatnio jeszcze trochę przytyłam więc już w ogóle... :-O Nierówny kolor związany raczej z samoopalaczem :P I racja.. mięśni za mało... :/

Gość oceńciemniexxx
:) gorsze jest to, że one są rozjechane w kolanach... tak to wygląda beznadziejnie ... :-O a o ile mogę wyszczuplić uda to z tym już nic nie zrobię...

wybij sobie z głowy że musisz wyszczuplać uda...twoje nogi nie są grube ;/ powinnaś trochę poćwiczyć żeby ci się trochę umięśniły

Gość no takie srednie sa
ale dramatu nie ma

;/ przecież ona ma wychudłe uda z czego ona chce wyszczuplać...to mają być grube uda? tak lepiej chodzić na słomkach jak modeleczki ...;/a fe

Gość kamikadzeeeeeeee
Ciii... jak Ty masz jeszcze szersze i bardziej umięśnoione uda niż autorka, to porażka :-o i w dodatku się zachwalasz - a feee!

mam dwie koleżanki...obie ładne ...ale jedna ma pełne kobiece kształty w sumie tak jak ja czyli umięśnione uda dosyć duży tyłek wąską talie i średniej wielkości biust...druga ma wychudłe nogi i ogólnie jest chuda i ma jeszcze mniejszy biust...domyślcie się do której z nich faceci podchodzili a do której bardzo rzadko ? do płaskiej z każdej możliwej strony czy do zdrowo kobieco wyglądającej kobiety?

Gość oceńciemniexxx
Wychudłe ? heh no nie wydaje mi się choć chciałabym, zeby to prawda była. Wiem, na dudami muszę popracowac... :/ najgorszy jest ten męski 'kształt'...