Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uleglam namowom

nic mi nie bylo przed wizyta u gina

Polecane posty

Gość uleglam namowom

Nasluchalam sie, ze trzeba chodzic i sie badac... Pomimo, ze mi nic nie bylo, zero objawow, miesiaczka jak w zegarku poszlam. I teraz sie zaczely problemy :O

z lekarzami najgorzej zacząc:O konowaly :O ale co Ci powiedzial?

Gość ironia losu
Jakie problemy? Zaraził Cię czymś? Jeśli natomiast wykrył jakąś chorobę to problemy miałabyś naprawdę kiedyś

Gość uleglam namowom
Nie wiem czy zarazil... Po wizycie krwawilam. Teraz caly czas mnie boli (moze, nie ze boli, ze wytrzymac nie mozna - ale czuje znaczny dyskomfort :O ). Poza tym jakies dziwne wydzieliny zaczely mi wyplywac :O Powiedzial, ze wszystko ok. Zaczelo sie dopiero po wizycie. Bo jak mowilam poszlam ot tak sobie, profilaktycznie, heh

Gość jak jest ok to po co
isc? ;)

Gość malenstwo77777
ti idz jeszcze raz!!!!! i powiedz mi o tym!!!!

Gość tobie....
? ;)

Gość dziewuchaAAAAAAAA
mnie tez nic nie było... ale \"w tym wieku i jeszcze nie byłaś?\" i też okazało sie ze jednak mam jakiś stan zapalny... i nadżerke... o najgorzej zaczać z lekarzami.. a po kolejnej wizycie u innej lekarki zobaczyłam na majtkach kroplę krwi.. i też dyskomfort po każdej wizycie :/

Gość uleglam namowom
U mnie na wizycie wyszlo, ze wszystko w porzadku. Problemy zaczely sie po :O

Gość dziewuchaAAAAAAAA
może Cię czymś zaraził?! a krew? hmm może naruszył błonę... jeśli byłaś wtedy/ jesteś dziewicą

Gość uleglam namowom
Nie wiem czy mnie zarazil i czym. Zla jestem na siebie, ze uleglam namowom i poszlam do lekarza. Nic mi nie bylo. Nie masz problemow to idz do lekarza, heh...

Gość można plamić
po badaniu na cytologię bo komórki z szyjki pobiera się taką szczoteczką. po paru dniach (2) przechodzi.

Gość uleglam namowom
no ale dlaczego wciaz czuje tam dyskomfort...? I dlaczego mi sie teraz tam saczy (i to nie jest juz krew). I tak juz 2 tygodnie :/ A bylo wszystko dobrze . O to mi chodzi. Jakbym nie poszla, dalej by bylo dobrze :(

To, że nie czujesz, nie znaczy, że nic nie jest. Bardzo dobrze, że poszłaś.

Gość a robil Ci cytlogie

Gość uleglam namowom
nomina---> Tylko, ze podczas wizyty okazalo sie, ze wszystjko jest w najlepszym porzadku :) Za to teraz juz nie jest :O

Gość uleglam namowom
nie wiem co robil... Bylam pierwszy raz, wiec z deczka bylam zestresowana i zawstydzona.

Gość malenstwo77777
wiec idz jeszcze raz i wyjasnij sytuacje a jestes dziewica?

Gość uleglam namowom
jaka sytuacje mam wyjasniac? Teraz to juz napewno nie pojde :/ A dziewica jestem. Znaczy pewnie bylam, po tym przypuszczeniu tu, ze mi mogl przerwac... No ale to to jeszcze pol biedy by bylo.

Gość malenstwo77777
ja bym poszla i powiedziala lekarzowi(najlepiej innemu niz bylas pierwzsym razem) co sie dzieje niech cie obejzy jeszcze raz

Uległam namowom --> a wolałabyś dowiedzieć się, że jest źle ;)? Jeśli dalej odczuwasz dolegliwości, faktycznie przejdź się do innego lekarza. Po kilku dniach już powinno być ok. Chyba że się trochę psychicznie nakręcasz...

Gość uleglam namowom
wolalabym nie miec dolegliwosci tak jak ich nie mialam przed wizyta u lekarza ;)

Powiedziałas, że jesteś dziewicą a mimo to zbadał cię przez pochwę? ! Powinien badać przez odbyt! Nie mówił ci co robi? Czy pobiera cytologie=wymaz i czy masz po 2 tyg.odebrać jej wynik? A może masz po prostu prawidłowo znieniony śluz na danym etapie cyklu i po prostu niepotrzebnie się stresujesz ...

Gość mity z tym odbytem
można badać dziewice przez pochwę - ja tak byłam badana i wszystko było ok a autorka niech przestanie histeryzować i idzie do lekarza, pewnie jeszcze była u kobiety, a te z reguły są niedelikatne :-O

Gość uleglam namowom
Nie histeryzuje... Jakbym histeryzowala pewnie juz bym dawno do lekarza poleciala. Ale nie. I chyba wiem, ze jest inaczej niz bylo. Wiem jak bylo i wiem jak jest. Po prostu przestrzec chcialam. Ze jak komus nic nie dolega (jak mi) to niech sie zastanowi czy jest sens iscia do lekarza :(

Gość uleglam namowom
"iscia" napisalam specjalnie ale zeby nie bylo niech bedzie - pojscia ;)

Tak racja, kiedyś kobiety nie chodziły do lekarzy i jakoś żyły...a całe 3/4 umierała na raka i inne, nie wykryte w odpowiednim czasie choroby, bo "przecież czuły się dobrze".problem polega na tym, że gdy zaczynamy się czuć źle, to czasem jest już za późno.

Gość ciotka z Hameryki
Mnie sie wydaje, ze wydziwiasz i sie nakręcasz. Może faktycznie była to osoba niedelikatna albo ta twoja wysciółka tam w srodku jakaś bardzo delikatna, że zaczęłaś lekko krwawic. Ale generalnie raz na rok trzeba pójsć do kontroli. Jak inaczej chcesz tam sobie zajrzec ? Pół biedy jak jesteś dziewica, ale jak współżyjesz, to różne rzeczy sie mogą przyplątac i jak już zaczniesz miec dolegliwosci, to wtedy juz moze byc za późno. Ten obszar trzeba kontrolowac po prostu. A tu czesto czytam, jak to badanie strasznie boli, jak to zakładanie wziernika jest straszliwą meką, a usg dopochwowe to juz w ogóle narzędzie tortur. Czytałam to zanim poszłam pierwszy raz i potem byłam zaskoczona, że NIC NIC NIC nie bolało. Daj spokój, nie można tak histeryzować

Gość uleglam namowom
Ale ja wcale nie mowie, ze bolalo podczas wizyty i badania... Za to teraz odczuwam dolegliwosci, 3 tyg po badaniu :O Od razu po badaniu to tylko krew.