Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ktośkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa0

doświadczone pomóżcie - pierwszy raz

Polecane posty

Witam, otóż mam problem już kilkanaście próbowałam z moim skarbem nasz wspólny raz, juz nie mam siły, jestem super nawilżona, wszytko ze mną ok, potwierdzone przez lekarza, ale mnie tak boli, próbowąłam pod wpływem alkoholu, rozluźniona i nic Czyli jak -szybko czy powoli, chociaż boli???? Z drugiej strony nie wiem czy nie bede miała urazu jak tak będezie bolało, jestem starsznie spięta i za chiny nie mogę się rozluźnić, za duzo razy próbowaliśmy i to moze dlatego. Jak Wy to dziewczyny zrobiłyście? Aha proszę o jakies mądre, doświadczone rady, mam 24lata

próbujcie wkładać powoli, przypuszczam, że gdy zrobi parę ruchów w środku to powinnaś się rozluźnić. Próbowałaś żeli nawilżających?

Gość Magda z Londynu
ty czytac nie umiesz?

ten wyżej to podszyw. Na brak nawilżenia to mi nie brakuje

Magda z Londynu -> widzę, że na każdym topiku musisz wtrącić jakiś "miły" tekst, autorka nie napisała nic na temat żeli, dlatego pytam.

Gość ale z ciebie idiotka
Mgdo z Londynu

nie wiem nie napisalaś, czy probowaliscie minetki i palcowki, przezd samym stosunkiem, mysle ze palcowka to dobre przygotowanie, do tego moze jakas nastrojowa muzyka, swieczki pozwola ci sie zrelaksowac... a moze on ma za duzego? no i probuj zapomniec o swiecie, musisz sie wyciszyc, rozluznic, tylko ty i on, nikogo i niczego wokol innegovnie ma... powodzonka

Gość Pirellia
U mnie wcale nie było powoli i spokojnie. Mój chłopak zrobił jeden szybki ruch. Sama nie wiem czy to dobrze czy źle. Może i lepiej. Poczułam ból, ale zanim zdążyłam jakoś zareagować, był już we mnie. Przy kilku kolejnych ruchach nadal bolało, ale już coraz mniej aż w końcu przestało. :)

Gość Qill
i uważam, że Pirellia miała wlasciwiego faceta pamietam mnie tez strasznie odstraszal bol, cale szczescie facet bardziej doświadczony wziął "sprawy" w swoje ręce xP jeden stanowczy ruch i po blonie, troche krwi, troche bólu i wszystko oki

Gość Eichhoernchen
oj daj se spokoj kobito... na konia i jazda..

Gość ja to mam raczej
przykre doświadczenia, jak on próbowła to ja się oduwałam i tyle z tego było, więc się zaprałam leżać głową o ściane i jakoś posżło już nie miałam gdzie się odsuwać

Gość ssssssssssssssaaaaaaaaaaaaa
podaczas pierwszego razu nie leciala mi krew ani nic-chyba dlatego ze zanim to zrobilam przez rok bawilismy sie recznie-czasami dosc ostro. czasami mial pare kropel krwi na rekach ale nie myslalm ze od tego he. no ale zaowocowalo ze moj pierwszy raz byl bez bolu itd

Gość sprobuj sama
w domu , nawilz oliwa ogorka i sprobuj przebic blone ,albo udaj sie do lekarza!!!

Gość Błękitne Niebo26
Ja też miałam doświadczonego faceta,starszego ode mnie o 8 lat. Wykonał jeden stanowczy ruch i udało się za pierwszym podejściem. Bolało jak cholera,darłam się wniebogłosy tak że mój facet musiał mi zakryć buzię ręką...ale nie wycofał się,dokończył wszystko pięknie,błona pękła jak należy(chyba była dość gruba) i potem już nie było bólu. Warto że tak powiem się z tym pierwszym razem za bardzo nie pieścić...:-)

Gość ja tez 22222222222222222
tak wazne aby facetbyldoswiadczony i przy byle jeku sie nie wycofywal:)....zreszta dziewczyna tez musi byc staniwcza i sie nie wycofywac jak cos zaboli bo wtedy mozna nigdy tego nie zrobic :)

Gość wiesz z tym pozytywnym
może jednak alkohol pomoże

Gość Błękitne Niebo26
Przede wszystkim musisz postanowić sobie,że to zrobisz. Musisz się zaprzeć-takie zadanie do wykonania...ja tak do tego podeszłam.

Nasze prababcie robiły w takich razach tak: kładły się na łóżku, podciągały koszulę pod szyję, rozkładały nogi, zaciskały zęby i myślały sobie: ZA OJCZYZNĘ!!!! :classic_cool: I tak nasz dzielny naród nie wyginął dzięki dzielnym kobietom! :D

Gość Zatroskany_gościu
Niestety, Twój facet musi na przekór Ciebie po prostu mocniej wsadzić... Wiem chamskie to ale ja tak zrobiłem bo moja kobieta miała ten sam problem a potem była mi wdzięczna.

Gość Zatroskany_gościu
a mocniejszego z zdecydowanego wsadzania nauczyl mnie w mlodosci druh Michał. Nawet dzis jak sobie o tym przpomne to tylek zaboli

Gość dziękuje Wam

Gość ja tobie również

niech najpierw zrobi Ci dobrze reka i to palcami troche Cie rozluzni w srodku, no niestety pierwszy raz boli, i musisz wytrzymac. Pokaz klase zacisnij i zeby, potem bedzie juz tylko lepeij :P zastanawiam sie gdzie sie chowia takie grzeczne panienki... ja stracilam dzewictwo w wieku 15 lat...

Gość a ja mam podobny problem
nie lubie pacówki, i raczej od świeta robi mim to chłopak, zawsze zew dochodziłam, więc nie jestem do niej przyzwyczajona i w sumie raczej nic nie odczuwam.A tez już kilka razy planowąłam pierwszy raz z mizernym skutkiem

Gość Błękitne Niebo26
Palcówka przed pierwszym razem to była dla mnie męka...o wiele lepiej że zrobił to raz a dobrze czym powinien,trochę bólu i po krzyku...a palcami to mógłby i miesiąc działać bez skutku:-)

Gość yol
a jak gleboko jest blona 10cm?