Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Maluutkaa

Jak Go zdobyć?

Polecane posty

Spotykam się z pewnym męzczyzną, ogolnie jest bardzo miły i strasznie mnie kręci...sek w tym, że On mimo,iż proponuje spotkania, nie zbliża się do mnie, spokojnie nie mowi, zeby od razu sie na mnie rzucił, ale niech pocałuje... nie wiem jak to rozumieć, w sumie jakbym Mu zupelnie nie pasowała to by nie proponował spotkań, a z drugiej jakbym Mu sie podobała, to chcialby sie zblizyć... Jak zlamać Go tak by stracił glowe...?:) pozdrawiam

Gość urszulkaa
a co wiesz na jego temat?czym sie interesuje co lubie czego nie?

Gość gsakhgdafn jkxc
ty i tak masz szczęścnie...ja znam jednego chłopaa tylko z widzenia, a mi się podoba jak cholera...zanieśmiała jestem aby do niego podejść i zagadać, zresztą moja mama zawsze mówiła "kobieta ma być złowiona, a nie łowić":P i co najważniejsze - wierze w miłość od pierwszego wejrzenia, a jak chłopak mnie olewa od 3 miesięcy, no od czasu do czasu zaszczyci spojrzeniem...masakra...

Gość Maluutkaa.
A może to jakis impotęt albo pedał ?

Gość gsakhgdafn jkxc
ups, napisałam na swój temat, a miałam ci pomóc:) to powinnaś iść na zakupy, kupić nieeeeziemką kieckę, buty na obcasie, jakiś SUBTELNY makijaż, sexy fruzyra i wio na spotkanie I jeszcze jedno: zachowuj się troszeczkę kokieteryjnie i daj mu znać, że ci się podoba

Mniej więcej wiem co lubi i jakie ma zainteresowania...Jest romantykiem...:P zabil mnie jego tekst \"szukam Ksieżniczki\" :/ a co do tego, że to facet powinien lowic, masz racje, jednak ja jestem strasznie wybrednym czlwoeikeim i jesli juz spotkałam kogos kto mi sie podoba tak maxymalnie to nie moge odpuscic...

Gość gsakhgdafn jkxc
no właśnie, zrób tak jak ci napisałam: wypicuj sie, zachowuj się kokieteryjnie, on stanie się bardziej śmiały, ciebie poderwie i będą dwie pieczenie na jednym ogniu: ty go tylko zachęcisz i ośmielisz, a tak naprawde to on cie "złowi"

Gość gsakhgdafn jkxc
Oczywiście najpierw się porządnie podmyj i wydepiluj oraz dobrze umyj zęby. Pamiętaj że smród twojego ciała (szczególnie z tyłka lub cipki) zabije wszelkie porządanie faceta

Gość Ju...
Już go zdobyłaś.:) Nie przyspieszaj niczego, wszystko w swoim czasie.:)

Gość gsakhgdafn jkxc
idioto oszuście ----> GANIAJ SIĘ

Gość podilotek
a co zrobic jak jest taka sytuacja ze tylko i wylacznie sie mijamy i patrzymy na siebie?nie mam jak zrobic szopki z przypadkowym wpadnieciem na niego,nie moge go porosic o pomoc bo z czym.ile mam sie jeszcze na niego gapic?

Gość podilotek
tak ale jaki?hehe i co nagle mijam go po raz setny i tak ot rzucam przystojny jestes :) i ide dalej....

Ju... Już go zdobyłaś. Nie przyspieszaj niczego, wszystko w swoim czasie. skad ta pewnosc?

Gość podilotek
oj andrzej bo jeszcze sie odwaze i to zrobie

Gość adgsjhfasbcdahgadsgfjah
no ale weź...robienie szobki na środku ulicy...

Gość Ju...
Facet jest gentlemanem. A może nie tyle gentlemanem, co potrafi się odpowiednio wobec kobiety zachować. On sie tak zachowuje, a Ciebie to kręci. I taki jest tego cel. Podsyca emocje - ale nie będzie podsycał ich wiecznie.:) Skoro chce się umawiać, to znaczy, że ma w tym jakiś cel.:P

Gość Ju...
podilotek --> możesz rzucić "cześć" mimochodem.:) A to "przystojny jesteś" jest też niezłe - mówisz to i idziesz dalej.:D

Gość podilotek
haha smiac mui sie chce jak pomysle o tej sytuacji juz sie siebie w akcji wyobrazam.ale wiecie co ja chyba to zrobie.juz nic innego chyba mi nie zostalo.ale mam opory jak on mnie odbierze po takim wyznaniu:P

Gość Ju...
Koniecznie spróbuj.:) Nie wygłupisz się, miłości mu przecież nie wyznajesz.:)

Gość podilotek
andrzejku przekonales mnie jak jutro Cie na kafe znajde to wszystko opowiem.moze uzyje twojego pomyslu z aniolkiem bardzo sympatyczny przyznaje

Gość podilotek
Ju.....trzymaj kciuki jutro to zrobie :P