Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy wy też tak macie

Czy tez tak macie ???

Polecane posty

Kupujecie jakąś rzecz do ubrania , niby wszystko fajnie jak przymierzacie a w domu.....potem to leży w szafie bo jednak cos wam nie pasuje i żle sie czujecie ??

kupiłam sobie dzinsy w orsay.....niby fajne, dobrze lezały a jak je teraz nosze to jakies takie rozwleczone mi sie wydają....ale kupiłam tam tez drugie , ten sam rozmiar i sa idealne i czuje sie suuuper...i co teraz tamte bedą lezały w szafie a kosztowały 130 zł ;(

ja kupilam jakis czas temu sweterek strasznie mi sie spodobal musialam go miec przymierzylam i bylo ok .. niestety prawda taka ze zalozylam go raz i stwierdzilam ze wygladam w nim jak doniczka

Gość Ciągną ciągną sanie góralskie
ja też tak mam!! może dlatego, ze nienawidzę przymierzać rzeczy i tylko szybko je nakładam, nie za małe to kupuję, a potem w domu becze za wydaną kasą

tak, przez te cholerne światła i wyszczuplające lustra w sklepach 😡

to ja ostatnio widziałam cudowny sweter, idealny, wymarzony...szybko przymierzyłam i pomimo że był za mały (cholera, rozmiar 36), niewygodny i drogi to go kupiłam, i tylko chudsza siostra w nim od czasu do czasu chodzi...

najgorsze lustra są w Stredivariusie (nie wiem czy dobrze napisałam), tak tam wyszczuplają...

i strasznie małe kabiny do przymierzania....nie czuje czy dobrze lezy a jeszcze dzinsy naja to do siebie ze sie rozciągają jakos i jak przymierzam to sa dobre a potem taka jak lump wygladam :( chyba przestane kupowac dzinsy !!!!:(

ja raczej tak nie mam ;) zawsze troche ciuchy ponoszę, są takie ktore tylko krotki okres czasu i juz wiecej w nich nie chodze :P tak jak kiedys miałam odchył na czerwone bluzy :P miałam chyba ze 4 a teraz bym zadnej nie zalozyla :o ale mam tez rzeczy (spodnie) ktore mam juz chyba ze 3 lata i ciagle je tak samo lubie ;) oczywiscie mam tez inne, nie biegam tych amych od 3 lat :P ale jeszcze zakładam ;)