Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Andrzej z Aleksandrowa

Czy dziewczyny wolą tzw drani

Polecane posty

Gość Agnie
Andrzej, a czy Ty w ogóle czytasz, co ja do Ciebie, prosto z serca i nie najgorszego wcale mózgu, piszę?

Mam wiele zainteresowań ale kobiety raczej ich nie podzielają. chodzę na basen i do sauny i często zdarza mi się prowadzic konwersację z przypadkowo poznanymi osobami(mam na myśli dziewczyny)

Gość Bdi
Ile jeszcze tych pytan zadasz? Nie mozesz tego pojac, ze kobiety lubia drani? Tak lubia, taka jest prawda i zaakceptuj to, bo one sie nie zmienia.

Gość Śliczna i Mądra
Kobiety lubiące drani to kobiety z zaniżoną samooceną(przeważnie),które cieszą się że ktoś zwrócił na nie uwagę...mówię tu o draniach typu:pijak,zdrajca,cham,kłamca. A z drugiej strony prawdą jest,że mężczyźni-tacy niegrzeczni chłopcy są barrrdzo pociagający i która dziewczyna nie chciałaby sprowadzić ich na dobrą drogę?;)

Andrzej przetan sie kurwa użalac bo od tego własnie są kobiety !!! jak bedziesz tak stękał to dla kobiety oznacza że jesteś słaby i w tobie oparcia mniec nie można :/ ona musi sie własnie miec komu pożalic!! a ty masz grzecznie wysłuchać i udzielić pseudomądrej rady myslać przytym o niebieskich migdałach. wbrew pozorom kobiety też lubią pognonic króliczka :classic_cool:

Lubie słuchać dlatego traktowały mnie jak kumpla i żaliły się. miałem taka znajoma w Anglii opowiadała mi o swoich intymnych sprawach bo mówiła że ma do mnei zaufanie,że jestem porzadnym człowiekeim a i tak z nie rzopatrywałą mnie jako partnera

nie trzeba ich lać ale można: nie kupywać kwiatków po miłej "przyjacielskiej" pogadance na kawie zaczać sie do niej kleic, jak spławi to szkoda na nia czasu miec złe humory z słowami "odwal sie" , przeplatane z fałszywym optymizmem typu " szkoda że ludzie nie potrafia sie cieszyć małymi rzeczami typu..." do puki nie zaczniesz stosować typowych rad z poradników dla pierduł życiowych to nie bedziesz miał baby, life is brutal but kobiety jeszcze bardziej :P

Gość a tobie juken
jak idzie z babami?

całkiem niezle :D ma jedną stała od 0,5 roku , znam ja od 4 lat i do puki nie za czołem stosowac wyżej opisanych rad jakoś nie widziała we mnie faceta swojego życia :-O a po małym praniu mózgu i silnym postanowieniu bycia "skurwysynem" mam też kilka koleżanek :classic_cool: wiec nawet jak nie ta to mysle że dam rade

Gość oferma
do puki :D niezłe.

Gość oferma
za czołem :D:D:D:D:D:D:D:D

Gość oferma
za czołem :D niezłe.

Gość tajemnice uwodzenia
?

to bądź dalej sam z sobą jak to mówią z system jeszcze nikt nie wygrał na pewno nie jednostka 🖐️

Gość oferma
no czego jak czego ale namiętnych miłosnych listów to juken nie pisze :D

pisze a dla ciebie miszczu ort. też mam pare rad , jak kończysz zdanie kropą to zaczynaj je z Dużej litery :classic_cool: a jak chcesz kogoś pouczać to zacznij od dokształcania siebie 🖐️

Gość fdsfd
o tak kulturalnym trzeba byc :) w koncu kobiety tez potrzebuja przyjaciol :) A jak nadal chcesz byc taki, jaki jestes, to nie narzekaj, ze nie masz kobiety.

Lubię sprawiać kobietom przyjemnosc przez prawienie im komplementów:) to nic nie kosztuje:P Justyna czyżbym Cię przekonał że sauna jest niezwykle interesującym zabiegiem??:P

Gość Andrzej powiedz
zarwałeś już coś na litość, przyjaźń,dobroć i zrozumienie? Jeśli nie, to czas zmienić metodę, przecież mówisz to samo przynajmniej od pół roku.

Gość nic nie zarwał
bo chyba nie chce:o jak sie zaoferowałam to mnie olał:o i zrozum tu facetów

Gość Gdansk38
Kobiety tez ciezko zrozumiec!

Gość nic nie zarwał
tyż prawda:)