Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Andrzej z Aleksandrowa

Czy dziewczyny wolą tzw drani

Polecane posty

Gość Andrzej powiedz
Chyba jednak nie zarwałeś. Jeśli rzeczywiście robisz to co mówisz, to możesz być uznany za osobę nazbyt egzaltowaną, to wada nawet u kobiet, o mężczyznach nie wspominając. Musisz zmienić metodę, więcej dystansu do siebie i otoczenia, więcej luzu i poczucia humoru. Uczucia trzeba mieć, ale trzeba umieć je w subtelny sposób okazywać, a nie o nich mówić, przynajmniej na początku znajomości. Sadzę, że Ty swoją uczuciowością "atakujesz" dziewczyny.

Gość Andrzej powiedz
Justyna, Ty jesteś plochą kokietką, a Andrzej to naprawdę bardzo poważny człowiek, nie doceniasz jego powagi.

Gość do pary z tą dwójką
:) mnie się ten chłopak podoba :) Justynaaa 🌻

Gość do pary z tą dwójką
Justynaaa płochą kokietką?

kolejny temat założony przez nieudacznika, nazywającego siebie romantykiem i oraz facetem z zasadami, co w przełożeniu na język realistyczny nalezy przetłumaczyc jako niemęska mameja, ktory kazdego normalnie zachowującego sie faceta postrzega jako chama, drania i prostaka :D:D:D żałosne to... Ps nie neguje, ze jest całkiem spora grupa kobiet ktore ciągnie do skurwysynków, ale to jednak mniejszosc

nawiasem mówiąc, te kobiety, które są w szczęśliwych (a w każdym razie w miarę udanych związkach) nie zakładają tematów na forum :P

to prawda, ale niektóre będąc w szczesliwym związku zaczynają odczuwac niedosyt adrenaliny i robią wszystko, zeby sobie coś w życiu popieprzyc :D idzie to w 2 strony - albo klimat, ktory mozna ogolnie nazwac "nie wiem, czy nadal go kocham" albo "czy on mnie nie zdradza" rozwinieciem pierwszego jest np kolega z pracy, ktory stanowąc odmiane od stalego partnera zaczyna byc postrzegany jako 100 razy lepsz od niego we wszystkim rozwinieciem drugiego klimatu jest np. znalezienie listu z wyznaniem miłosnym napisanego 15 lat temu, w 2 klasie LO, do partnera wątpiącej, która na jego podtsawie probje dojsc czy oni nadal sie spotykaja :P

nic nie mów o kolegach z pracy...od jakiegoś czasu zaczęłam do jednego robić słodkie oczy , a w zeszłym tygodniu okazało się, że on nawet nie wie, jak mam na imię, a głupio mu było sie zapytać (pracujemy w tej samej firmie od roku) :D:D:D Chyba trzeba będzie przejrzeć pudełko ze starymi listami milosnymi :P:D:D:D

o kurde :D ten kolega z pracy to jak widze prawdziwy macho, przekozak :D:D zdecydowany i wiedzący czego chce :D

ale za mocno sie nie potłukłaś? :) co prawda, przy tym swoim rozmiarze 34 to zbyt duzej predkosci spadania nie osiągnęłaś, ale zawsze ;)

dziękuję za troskę, aż sie wzruszyłam :D akurat spadanie ze smiechu z krzesełek i foteli mam opracowane od dawna :D

wzruszyłabys sie tak naprawde dopiero wtedy, gdybym Cie w powietrzu złapał, przerywajac proces spadania, ktory pomimo Twoich niewątpliwych doswiadczen raczej zawsze bywa jednak niezbyt przyjemny :D teraz mozemy powiedziec, że jestes wzruszona wstępnie :P

nooo, jakbym tak zamiast na podłogę spadła w Twoje ramiona, to niewąpliwie wzruszyłabym sie bardziej :D Ale wszystko przed nami :D:D:D

zebyś nie pomyslala, że po kobiecemu nadinterpretuje, odczytam Twe słowa jako propozycje pracy w firmie w której jestes zatrudniona :P

aż tak źle to Tobie nie życzę :D:D:D mogę spaść w te Twoje ramiona poza godzinami pracy :D:D:D

Kyyrene to mnie też wyslij :classic_cool: Lubie wiedzieć jak wygląda rozmówca (nawet jeśli jest to podobizna kyrene:P) Ale foto mozesz dać:P Nie będe Cie podrywać, słowo :classic_cool:

ooo to juz mi sie bardziej podoba... :D Lubie, gdy kobiety mnie podrywają :) a co do fotek, to tez musze sie czyms zrewanzowac kyrence, choc wolalbym zobaczyc jej prawdziwe zdjęcie :P

Nefry, odbierz pocztę :D komiczne : no własnie, wlaśnie, ciągle jesteś mi cos winien :P

dobrze rozumiesz :D w końcu mój najukochańszy twórca ;):D