Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

absurd minds

podwojna moralność?

Polecane posty

czytając to forum dojść można do wniosku, ze polskie kobiety to skończone kurwiszcza za to nasi mężczyźni to wzory cnót wszelakich. Zastanawia mnie tylko jedno, z kim te zdziry sie pieprzą, skoro mężczyźni są tacy moralni. oczywiście wiadomo, polki za granica posuwane są przez wszelkiej maści brudasów no ale te w Polsce przez kogo, skoro wszyscy właściciele qutasow są tacy święci???

a ja to się zastanawiam tak poważnie czy Ty długo nad tym myślałeś a jeśli sam tego nie wymyśliłeś to kto Ci takich rzeczy naopowiadał... normalnie szok... czy sprawiło Ci przyjemność obrażenie kobiet?

dziobalka czy Ty nie widzisz w tym ironi ....ja mu odpowiem Ci wszyscy bzykaja sie z kosmitkami

dziobalka ty chyba nie rozumiesz o co mi chodzi, przecież nie twierdze, ze polki to szmaty, zwracam tylko uwagę na to, ze wielu wypowiadających sie tu mężczyzn tak właśnie uważa. Radze czytać dwa razy zanim coś mądrego napiszesz.

Gość Bo niektóre kobitki
sa bardzo przewrażliwione! ;)

jesli nazwiesz człowiek super uczciwego złodziejem - oleje to i nie bedzie sie pluł... jesli nazwiesz tak złodzieja, ktory uczciwego tylko udaje... wtedy wpadnie w szał... stąd takie reakcje :P