Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość _sheridan_

byle partnerki mojego faceta

Polecane posty

Gość _sheridan_

Przez mojego przyszlego meza ktory mi co jakis czas zarzuci teskt o tym jak dobre w lozku byly jego poprzednie laski odechciewa mi sie seksu bo o tym ze jest mi przykro nie wspomne; ja potrafie pokazac "pazur" (moim eks byli wniebowzieci) a one robily wszystko tak jak on chcial i to bez gadania i to ma byc wyznacznik dobrgo seksu?...zaczynam miec kompleksy

Gość taaakakaka
powiedz mu ze ci to przeszkadza niech sie dostaosuje albo spada na bambus

Kompleksy kobiet biorą się właśnie przez facetów Nie wmawiaj sobie że jesteś jakaś gorsza....jesteś lepsza od niego To on ma kompleksy bo być może nie dorównuje tobie w sexie Nie rób tego co on tylko chce....miej swoje zdanie i wyrażaj je :)

Gość nes...
hej!sprubój mu opowiedzięc jak BYLI zadowoleni Twoi partnerzy!

Gość nes...
żona co...a jak Ty wyrażasz swoje uczucia?

Gość A kim Wy jesteście żeby
Miele ozorem, jak każdy facet. Oni czasem, jak cos palną... A potem się dziwią, że kobieta zakompleksiona... Zapytaj go dlaczego nie jest z tymi kobietami skoro były takie rewelacyjne. Przeiceż nie będziesz mu stała na drodze do szczęścia ;)

Gość _sheridan_
Zazdrosc, upokorzenie, zal - wszystko na raz a on nie rozumie dalej ze nie powinien tak mowic; swoja droga nie widze siebie w roli kobiety ktora robi wszystko to o co ja facet prosi - mam swoje zdanie a jak narazie na dobre mi to nie wychodzi

Gość ssssssssssssssaaaaaaaaaaaaa
zastanow sie nad malzenswtem. niby seks to nie wszystko a jednak czesto podawany jest w rpzyczynach rozwodu

Gość gość
Ilekroć zarzuci Ci tekst o byłych partnerkach, wylewaj mu szklanke uryny na łeb....bądz ubezpieczona i trzymaj zawsze pod łożkiem na takie wypadek.......;) Pisze serio. Uryne możesz zastąpić czym tam chcesz wg. fantazji, bo gość jest niepoważny:o

Gość gość
Ilekroć zarzuci Ci tekst o byłych partnerkach, wylewaj mu szklanke uryny na łeb....bądz ubezpieczona i trzymaj zawsze pod łożkiem na takie wypadek.......;) Pisze serio. Uryne możesz zastąpić czym tam chcesz wg. fantazji, bo gość jest niepoważny:o

Gość powiem tak ze...
zacznij gadac o bylch