Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mmmmrrrr

Co jest z tym moim internetem? Ściąganie muzyki...

Polecane posty

Gość Mmmmrrrr

Hej Ściagam muzykę z internetu i nie chce się ona do końca ściągnąć :( Internet jest wolny, ale muzyka ściaga się np tylko do 500kb i koniec "ukończono pobieranie" a cały rozmiar piosenki to np. 4,5 mb. Dlaczego tak się dzieje i co mam z tym zrobić? Prosze o rady ;))

ZALEZY JAKI MASZ SZYBKI INTERNET. SZYBKOSC TRANSFERU MOJEGO INTERNETU WYNOSI 2,5 CZASAMI 3 KB/s I TAK SCIAGNIECIE PLIKU MUZYCZNEGO ZAJMUJE OK 1 H. DLATEGO KIEDY TRANSFER JEST TAK NISKI CZYLI OK 500 TO NIGDY NIE SCIAGNIE DO KONCA PLIKU BO CZAS TRANSFERU ZOSTAŁ PRZEKROCZONU I SZKODA MARNOWAC TWOJEGO CENNEGO CZASU. JEDYNE ROZWIAZANIE TO SZYBKI NET

Gość Mmmmrrrr
Hehh, mój internet jest wolny :( 250kb/s. Mam w Orange, narazie nie mam innej możliwości podłączenia internetu jak tylko przez sieć komórkową. Niektóre piosenki ściągają się normalnie. Jak się ściąga to prędkość ściągania to 1,5 kb/s tak do 5kb/s. Kiedyś piosenka ściągała mi się ok 10 minut, teraz pisze "czas ściągania 1h" :(((

Gość gość
Zacznij ściągać z mp3youtube pl!!

Gość gość
Ja też miałem problemy z Internetem. Strasznie zamulał. W końcu postanowiłem zmienić dostawcę Internetu i teraz jest znacznie lepiej. Obecnie korzystam z usług www.tkchopin.pl i jestem bardzo zadowolony z ich Internetu. Prędkość jest taka jak w umowie i nie odnotowuję żadnych nagłych spadków prędkości.