Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sunflowerka

jest już! weselny papier toaletowyD

Polecane posty

hehe ale jaja :D trzeba wymysleć jakiś nowy produkt, który będzie można sprzedawac po nazwą \"weselny\", to może być dobry interes :D

Cholera, a któraś z Was byłaby bogata :/ Rozwalają mnie niektóre pomysły... To może chociaż opatentujemy weselne podpaski/tampony dla Panien Młodych, które akurat będą mieć okres? Taki tampon mógłby mieć sznureczek złoty albo ecru, zależnie od koloru sukni, serduszko albo obrączkę do wyciągania na końcu sznureczka i folijkę z życzeniami. Albo jakieś specjalne prezerwatywy na noc poślubną...

zamówiłam już sobie stosowną ilość tego papieru weselnego. wesele bez oryginalnej srajtaśmy to nie wesele! :P

"proponuję tampony w kształcie penisa. tylko co zrobić hasłem "nawet go nie poczujesz"?" Płaczę ze śmiechu :D dziękuję za poprawę humoru przed snem :) :D :D

bueheheheheheheh ale jaja, a dopiero co ruda snuła takie kosmiczne plany..a tu masz ci los...JUZ JEST! :P

Świetny papier :) tylko trzeba w toalecie napisać dużymi literami, żeby papieru używać z umiarem a nie jak w filmie \"Dzień Świra\" siedem razy się podcierać hehe :)

eee tam. Nasze z Rudą pomysły były o niebo lepsze :P ;)

Zgadzam się :D do tego spełniały funkcję informacyjną-ostrzegawczą :p

No :) Ten tutaj to taki niesmaczny, jakby sobie tyłek parą młodą podcierać :P tylko dla źle życzących Młodym ;) Nasz podnosił poziom świadomości społeczno - weselnej, prawda, Ruda? :D Twój pomysł zresztą był najlepszy, z tym paluchem grożącym :D